Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 18.11.2010 22:08:25
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka Almera, vsaj ti si "živa". Kaj delate, se pripravljate že na zimsko spanje? z veseljem bi imela zimsko spanje, pa ni časa ... jaz mam pa čist gnojno uho....včeraj sem mela po doooooooolgem času ene take luštne, velike,... kič fičfirič uhane gor, sicer samo pol dni, danes pa celo sranje. unbeliveable.... sem tako vedla kaj bo. me boli ko vrag. vem ja, se mi je velikokrat to zgodilo. ponavadi sem ušesa malce razkužila z alkoholom in dala kake zlate uhane noter, da je bil mir.
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 19.11.2010 5:40:49
|
|
|
|
Majuska
|
Jutro, evo ga smo ga dočakali. Petek namreč ta teden sem čisto premalo spala, vključno z današnjo nočjo ...vikend bo tudi divji ... ma bo že bolš
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 19.11.2010 8:11:33
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka Almera, vsaj ti si "živa". Kaj delate, se pripravljate že na zimsko spanje? z veseljem bi imela zimsko spanje, pa ni časa ... Aha, bi se ti z veseljem prdružla v brlogu Dobro jutro. Midve se bova pa kar odpravle k zdravniku. Zvečer je Nina imela 39.0 vročine, tko da sem ji dala svečko. Seveda se je potem po uri in pol zbudila čist premočena, tko da sem ji mogla preoblečt pižamco. Ponoč je bila pa čist nemirna. Ji je vročina spet zrasla, tko da smo bl slab spal. Sem pa zdele zjutraj opazila, da ma ful čudn rdečo luliko . Moram pol zdravnici povedat.
< Sporočilo je popravil tims -- 19.11.2010 8:12:27 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 19.11.2010 8:15:01
|
|
|
|
tims
|
Luštn sem jest tole citirala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2010 8:40:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 19.11.2010 8:58:16
|
|
|
|
tims
|
Če me pa zdele še enkrat vrže ven, bom pa pop**** Zimska, sorry, sam se res čist spregledala, da sta bila z Vidom v ZD . Pa zdele pošiljam koš za Vida. Kako pa je zdaj z njim? Je kaj boljše? A pa so ti kdaj kaj svetovali, kako bi ga lahko vsaj malo zaščitila pred temi bronhiolitisi? A misliš da je možno, da bi Lan iz vrtca prenašal na Vida viruse? Populis, pri nas se svečke ful obnesejo. Do zdaj ji še nobena ni spolzela ven . Se nam je pa to dogajalo pri Timu, ker je imel ful zabasano črevo in potem nisem mogla porint svečke notr tko kokr bi bilo potrebno. Hmmmm, zgleda da se Lara ni vrgla po tebi, kar se umetnosti tiče . Se spomnim, da si enkrat rekla, da nimaš ravno kake umetniške žilice. Bravo Lara . Sva pa z Nino naročene pri P šele ob 11.40, glih ko ima čas za spanje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2010 9:24:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2010 9:48:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 19.11.2010 9:57:30
|
|
|
|
lidija***
|
Pozdravljene! Pri nas je tudi za znoret. Smo bolani že cel mesec. Najprej jaz, pa Mojca, Klara, spet Mojca, Neža kašlja... Sploh ne vem kako naj pridemo iz teh viroz Pijejo smrekov sirup, dosti sadja... Ne vem kako bi se še lotila zadeve.. Mojci pa vročina danes leze kar proti 40, ko ji začne svečka spuščat. Pa še pit noče. Ah, bo že.. Malo sem se mogla skašljat . Lep dan vsem in za vse bolančke
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2010 10:08:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2010 10:09:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2010 10:12:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2010 10:14:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2010 10:30:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2010 10:34:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2010 10:43:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2010 10:48:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2010 11:09:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2010 11:19:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2010 11:22:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2010 11:23:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2010 11:28:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2010 11:33:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2010 11:41:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 19.11.2010 14:28:50
|
|
|
|
tims
|
Evo, midve od zdravnika. Diagnoza: vneta ušesa in bronhitis . Dobila AB Hiconcil. Čakalnica je bila pa tooook polna, da je bilo nekaj neverjetnega. Se skoraj nisva imele kam vsest. Zimska, super fotke. Pa Vid je res že ful velik fant. Vesela sem, da mu je bolje . Kuhnca je pa zakon Lidija, upam, da se kmalu pozdravite. Populis, a Lara tud kakšnga soka noče pit? Pri nas rešujem zadevo, ko noče pit, z raznimi sokovi. Vem da ni glih fajn, sam se mi zdi bolš to, k pa da nič ne pije. Sicer ponavad kar pije vodo al pa čaje, če je pa bolna in ji ne paše, si pa postrežemo s sokci. IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka pa včasih sem lahk dala v uho vse, kar je prišlo, zdaj pa bog ne daj. pa sem razkužla z alkoholom, vedno jih, ko jih prinesem iz trgovine, pa še pol jih preden jih v uho dam, ampak ne pomaga. Emšo, draga moja, emšo . Jaz imam tud luknjice v ušesih, ampak nisem imela uhanov notri po moje že glih ene 15 let. Odkar imam kratke lase. Sem pa drugač tud lahko imela samo srebrne ali zlate uhane, po vseh ostalih se mi je zagnojilo. RR-jka, kolkr sem gledala po netu kdaj je fajn za striženje, je lahko luna tudi v znamenju ovna (to mi je tud frizerka rekla) Aja, Nina je pa včeraj od moje mami dobila kolo . Je rekla, da če je Timu kupila prvo kolo, ga bo pa tud Nina dobila.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......