Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakanje v vrtcu nasvet vzgojiteljice 21.9.2010 14:37:32
|
|
|
|
pelin
|
Pa ti mej vložek med menzo gor 8 ur. Jaz ga menjam tudi, če ni nabito poln. IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Oh Umpa....sploh se mi ne da komentirat....v dobro tvojega otroka res upam, da se stvari uredijo tako kot je treba... Tebi Elevitka pa tudi....ne , še zdaleč ni vse brez problemov pri nas...
|
|
|
|
RE: Kakanje v vrtcu nasvet vzgojiteljice 22.9.2010 7:46:52
|
|
|
|
TRIŠ
|
Hvala za odgovore še enkrat.Jaz sem šla vseeno še do vzgojiteljice katero je imel prejšnje leto in mi je enako svetovala ona .Pri njej je kakal in lulal v stranišče.Tako da sem ji svetovala naj poskusiva en teden,pa če ne bo šlo bova dali nazaj plenico,in naš sine je suh ,očitno je imel malo krize. Kalbo imam štiri otroke in prvi trije niso več v plenici.Sami pa so izrazili željo kdaj bodo brez plenic.Prvi pri treh letih,drugi pri treh letih ta pa jo je izrazil pri dveh letih in pol,kar se mi ne zdi nič nenormalnega.Doma ni želel več imet plenice in hodil na stranišče bp.
|
|
|
|
RE: Kakanje v vrtcu nasvet vzgojiteljice 22.9.2010 9:50:03
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Hvala za odgovore še enkrat.Jaz sem šla vseeno še do vzgojiteljice katero je imel prejšnje leto in mi je enako svetovala ona .Pri njej je kakal in lulal v stranišče.Tako da sem ji svetovala naj poskusiva en teden,pa če ne bo šlo bova dali nazaj plenico,in naš sine je suh ,očitno je imel malo krize. Kalbo imam štiri otroke in prvi trije niso več v plenici.Sami pa so izrazili željo kdaj bodo brez plenic.Prvi pri treh letih,drugi pri treh letih ta pa jo je izrazil pri dveh letih in pol,kar se mi ne zdi nič nenormalnega.Doma ni želel več imet plenice in hodil na stranišče bp. Ja, itak, da je mel krizo. , da ste porihtali. Kar pozabimo, da stavek: Sem se podelal v hlače od strahu! od nekje očitno izvira- dejansko človeka prime kakat od strahu. Naši miškoti se pač še ne znajo zadržat in se dobesedno pokakajo od strahu, iz stiske, itd... In še nekaj za zagovornike teorije o "prezgodnjem posiljevanju otrok s kahlo"...ne morem se zadržat.... Zgodnje (prezgodnje, prehitro) odvajanje od plenic se začne pred prvim letom, če otroka navajaš na kahlo ko lahko samostojno sedi, po 6m-ne pa v drugem letu otrokovega življenja...
< Sporočilo je popravil polma -- 22.9.2010 9:51:49 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?