pelin
|
pelin, malo umiri konje... Zaenkrat še ločim razliko med nabito polno plenico in plenico, ki ni tako polna, pa še zdaleč ne suha... Moj otrok ima pleničko gor cel čas, se še ne odvaja, tako da ni nobena potuha... če pa sin ne pije čez dan in gre enkrat na stranišče lulat, pa se v plenico polula 5x, pomeni da je plenica že trikrat za previt, ne pa nikoli... in če bi bila ti užaljena, ker jaz označim plenico, je tvoj problem, jaz sem bila tudi užaljena, ko je otrok v lastnem urinu sedel, se igral in spal 8 ur. in namesto, da bi bila vesela, ker se vsaj kdo prepriča, preden teži v prazno, si še užaljena.. sicer pa vzgojiteljica označbe tako ni mogla videt, ker ga itak ni previla... ni skrbi potem ane? IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Veš, resnično sem ti le hotela pomagat in razjasnit zadevo, ki mi iz tvojega pisanja žal res ni bila čisto jasna...po pravici povedano mi tudi sedaj ni nič bolj Enkrat praviš, da se otrok ne odvaja od plenice, drugič pa, da gre vmes lulat na wc...spet enkrat, da dobro veš da ni bil previt in da je plenica že trikrat za previt, spet drugič, da ni tako polna...Pa tisto, da ti točno veš, kdaj otrok ni bil previt, ker veš v kakšnem stanju je plenica, po drugi strani pa jo označuješ da se prepričaš... Če otrok res celih osem ur ni bil previt in bi lulal le v plenico, potem bi bila plenica res zelo polna...kljub temu, da ne pije veliko...jedel pa menda je tudi kaj a ne?Celodnevno plenico bi sama prepoznala tudi brez neumestnega označevanja...če pa hodi otrok vmes na wc, pa to, da ima na riti cel dan isto plenico, ni taka katastrofa... Skratka, ne bom razpredala...želim ti, resnično, da bi se stvari uredile... tisto s konji pa...mislim, da bi jih tudi ti morala malo privezat...saj tule gor še ni nič takšnega...tudi sama imam marsikdaj ( priznam ) tole pisanje za relaksacijo...v vrtec pa se pojdi lepo umirjeno pomenit...včasih lepa beseda zna narediti čudeže...
< Sporočilo je popravil pelin -- 21.9.2010 7:11:10 >
|