DannyS -> RE: Primorke!! (15.12.2010 8:39:15)
|
Ojla. hruška debeluška, ma mene sploh ne matra za spol... mi je pomembno samo, da bo otroček zdrav, ali bo fantek ali punčka. Poleg tega, lahko danes skoraj že vse veš in vidiš, tako da vsaj nekaj mi je všeč da si pustiš kot skrivnost. Mislim, da ostane pol vsaj nekaj čara... pač tako jaz gledam na to. kovanec izvidi bi mogli pridet v enem tednu, tako da bi mogla dobit v ponedeljek po pošti, pa do včeraj ni blo še nič. Me bolj živcira to čakanje na pošto, kot kaj drugega, ker se pač pripraviš da bo prišlo v ponedeljek, pa nič, pa v torek, pa spet nič... Drugače sem pa jaz prvič delala NS v Domžalah pri dr. Strah in sem bla kar zadovoljna, zdaj sem delala v Izolski bolnici pa je blo tudi ok. Mogoče za odtenek mi je blo bolj všeč v Domžalah. Pa še nekaj me zanima punce, večina vidim da imaste že enega otročka, pa me zanima kakšne sobice ste jim kaj kuple? Mi imamo našega malega črva še vedno pri nas v spalnici, ampak bi ga počasi rada preselila v drugo sobo. Včeraj sem si nekaj gledala te od Alplesa planet in preračunavala kolko bi nas prišel tak sestav kot si ga želimo, pa sem prišla na okvirno ceno cca. 1400 EUR, pa to je samo ena postelja in omarica zraven in tri omare.
|
|
|
|