bankc
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na kimica...sploh ne morem verjet da se vaša P tako obnaša. Jaz sem naši sam rekla, da bi rajši na polno dojila kot pa dodajala AM, ker se mi zdi še vedno bolj zdravo materino mleko kot pa umetno in mi je brez problema napisala oba recepta. Mi pa bomo danes upihnili tretjo mini svečko. Kako čas beži bankc..ko bom šla v KP ti javim in se lahko dobiva na kavi..pa še kakšna se nam lahko pridruži. N€na sem ti poslala ZS Pa čestitke za tretjo mini svečko Drugače pa kar se tiče dojenja, je tako, da če gre je fajn, če pa ne gre pa tudi z umetnim zrastejo ostroci gor. Punce sam ne smete se preveč sekirat. Jaz sem se pri mojem sinu full presekirala in sem imela prva dva meseca popolnoma uničena, ker sem bila tako živčna. In tudi ko sem si pumpala, sem si napumpala samo 10ml, kar je nič. Bom pa tudi jaz v druge sprobala s sprejem, če dojenje ne bo šlo. sam ne mislim se pa tako presekirat, kot pri prvem. sem prav preveč lepega zamudila ko sem bila tako obremenjena. in zaradi živcev je šlo pa dojenje še toliko težje. Zato pa pravim, čim manj se sekirat, važno da so zdravi in da rastejo. Moja kolegica, ki ima dojenčka, me je ravno prejšnji teden klicala, ker je z malim pristala v bolnici. je mislila da vleče in da je, ji pa sploh ni in je bil že podhranjen. full si je želela dojit in mu ni dodajala, pač pa ga je samo pristavljala. sedaj je na umetnem in mali neverjetno napreduje. včasih če ne gre pač ne gre in ne moreš z glavo skozi zid. je le treba gledati na to, da ima otrok hrano in da napreduje s težo in rastjo. Kimica86 tale tvoja P je pa res čudna, mislim da je prva za katero slišim, da se ne potrudi, da bi mamici steklo dojenje. saj vsi pravijo da je potrebno narediti vse. Kaj pa jo kušta tisti en recept . No upam da ti bo vsaj osebna napisala, če ti že P ni! Jaz pa danes kar nisem ok. že cel dan me po malem boli glava, pa nočem vzeti tablete, ker se mi zdi, da sem jih v tej nosečnosti pojedla že čist preveč. Zdele grem spat in upam da bom jutri ko nova.
|