DannyS -> RE: Primorke!! (26.7.2011 10:03:29)
|
Ojla nosečke in mamice... Evo mene, da se malo javim po dolgem času... čas hitro teče in še par dni in bomo stari že en mesec, pridno papamo in spimo, samo meni se zdi da mi je začelo mojega mleka malo primanjkovat, sploh zvečer,... sicer ni čudno, ta mala stalno je in je težka že 5200 g. Prvi pregled bomo imeli šele na polovici avgusta, ker je zdravnica na dopustu, takrat pa me čaka tudi poporodni pregled in upam, da bom dobila zeleno luč, da se lahko grem kopat, da bom imela kaj od poletja. BIA79 Florijan naju je prišel pogledat v porodnišnico. Tudi njemu je sestrica kupla darilo in sicer motorček, na katerega je nor. Sicer itak ni neumen in ko ga še danes vprašam kdo mu je kupil motor, reče tata...:))), pa čeprav smo ga že ne vem kolikokrat popravli, da ni bil tata, ampak sestrica. spetko Florijan je lepo sprejel sestrico, sicer nima dosti časa za se ukvarjat z njo, ker so mu bolj zanimive njegove igrače, vsake tolko jo poboža in poljubčka, pa stisnil bi jo k sebi kot da je igrača...:) Enkrat na dan izrazi tudi željo da bi jo rad prijel, pa mu jo damo malo v naročje, 2 minuti in jo že da nazaj...:)
|
|
|
|