DannyS
|
Ojla pupce in dobrodošle vse nove srečke nosečke. Da malo pokomentiram za nazaj. :) škrpijonka pol to sredo se vidimo gor ne? Ti svetujem, da prideš za 8 uro, ker se pol usuje nosečnic in če gledaš, da je vsaka notri 20 min, se ti takoj zavleče.... jaz sem bla prejšnjič druga na vrsti, pa dokler sem pol rešla še pri dr. je bla ura že 10. Glede imena za dojenčka so za večino skrivnost, niso pa Lana in Rok. :) Pri nas imamo raje daljša in bolj redka imena. V porodnišnici te načeloma noben ne bo spraševal, če si hodla v materinsko, vsaj mene ni noben, še za tisto potrdilo, ki ga naj bi imel partner pri porodu me ni noben vprašal. Drugače pa ja, jaz bom tudi drugič rodila v Izoli, mi prvič ni čisto nič manjkalo... katy981 jaz bi bla ful ful jezna, da bi mi napisali spol notri v materinsko, če ne bi hotela vedet, ajde v karton naj pišejo karkoli, jaz itak ne bom šla gledat notri, ma v materinski bi vidla sigurno. Glede poroda, prvič me ni blo strah, ker nisem vedla niti kaj me čaka... zdej ko pomislim, da me čez kaka dva tedna toka spet, me malček stisne pri srčku, ma kaj čmo, bomo preživeli. Glede zadnjih dni oz. tednov pred porodom, ne vem, jaz jih probam preživljat čisto normalno... pač če mamo kam za it grem brez problema, itak so povsod porodnišnice. Glede vožnje, se jaz ful rada vozim, če vozijo drugi, ne boli me nič, bi lahko šla tudi na drugi konec sveta...:) Porodnišnice ne bom šla gledat, sem jo vidla že preveč od blizu hehe... O MAMI 4. Bravo za tako številčno družino. Midva si želiva 3 otročke, samo sva si najprej rekla, da bi rada vidla kako bo šlo z dvemi, namreč nimava lih neke pomoči... Chi_Pita sicer se ne spoznam kaj dosti na to, ampak mislim, da bi se ti splačalo da te nekdo zaposli, ker bi ti pripadala pol porodniška vsaj v višini tiste minimalne plače, ki pa je vseeno dosti višja od starševskega nadomestila. No zaenkrat bo dovolj, zdej grem splahnit še jajček in nahrbtnik za v porodnišnico, da si počasi kaj napravim...:)
|