Anonimen -> RE: Primhttp://www.ringaraja.net/forum/rteimages/bold.giforke!! (5.5.2011 11:05:39)
|
Hej, še ena anonimna tu. Tudi jaz se ne bi še razkrila. Berem vas pa redno. Sam mi je žal, da ste ve že skoraj na koncu. Kmalu boste pobegnile na drug forum. Jaz imam rok konec septembra. Ginekologa imam v bolnici Izola. Sem pa iz bližnje okolice Kopra. Doma imam že enega otročka. Glede materinske šole se mi zdi res brezveze to kar predavajo. No, mogoče eno predavanje ali dva se mi zdita ok, ostalo pa ne. Kar bi bilo zelooooo koristno predavat (pa ne predavajo) je handling. Nevem zakaj raje predavajo o kntracepciji. O tem se pove par besed, ne pa celo predavanje. Handling je pa taka stvar, da še kako prav pride. Sicer pa bom šla na predavanja lih pogledat kdo vse hodi, hahah. Mogoče spoznam kako mamico s katero bova skupaj vozičkale. Glede epiduralne v Izoli. Ja, moraš na ta predavanja in nato še na pogovor z anesteziologom. Nakar tam podpišeš neke papirje in te tako imajo na seznamu, če boš želela na dan poroda vzeti epiduralno. Brez tega pa ne vem, če bi vam dali epiduralno kar tako. Zato pa je Postojna za ziher. Tam greš na predavanja, takoj podpišeš neke papirje, ki jih odneseš s sabo. Lahko pa jo dobiš pač tudi brez teh papirjev, z razliko, da boš na hitro podpisal te papirje med porodom, hehe. Aja, te papirje pa lahko konc koncev tudi prekopiraš in jih raztralaš naokoli ostalim nosečnicam, da ne hodijo na ta predavanja ;). Ampak psst, hehe. Punce povejte mi.. s katerimi ginekologi ste zadovoljne? Hodite kam tudi samoplačniško? Sem bila kar dolga za prvič, ha? ;) Lepo bodite in upam, da se nas več takih dobi, ki bomo rodile bolj proti jesen-zima.
|
|
|
|