Dulsineya -> RE: Primorke!! (3.3.2011 20:30:19)
|
Pozdravljene punce po dolgem času... jaz sem imela že v torek rok, a naša pupa noče in noče ven[sm=zmeden.gif] jutri spet šibam v Po in potem bomo videli kako in kaj. Čestitke vsem, ki so vas mali nadobudneži že razveselili in [sm=bravo.gif] ostalim za uspešno opravljene preglede. Imam pa eno vprašanje o teh naših vrtcih in novem sistemu, DannyS ti si malega s tem novim obrazcem vpisala v Škofije, ne? Ker jaz sem tako naredila in ko sem nesla vlogo me je opozorila, da tu ne gre za vpis, le za prepis, ker je že vpisana v vtrec v MOK (vrtec semedela/hrvatini) in naša je bila lani na Škofijah na koncu na 11. mestu, a so liste z centralnim sistemom izbrisali in da ne more zagotovit, da bo sprejeta, ker imajo prednost tisti, ki lani niso dobili vrtca v MOK, samo kolikor je meni znano so s septembrom dobili mesta vsi otroci in naj nobeden ne bi ostal brez. Ne more je vnest v bazo, ker je že v njej. Joj, nič mi ni več jasno, pa da ker je mala letnik 2009(avgust) bi mesto dobila, a bi jo mogla v Hrvatinih izpisat, da bi kao šlo za vpis in ne prepis[sm=smiley13.gif]. Mi nismo dobili nobenega pisma, tiste, ki ste ga-piše kaj kako je s prepisom v drugo enoto?
|
|
|
|