Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
barva štorklje v paketu za novorojenčka 28.7.2005 13:41:08
|
|
|
|
bevetko
|
mene pa zanima kolko je nadomestilo, če vzameš raje denar kot paket. Sem sicer komaj v drugi tretjini, samo ne vem kateri paket bi bil najboljši, ker voziček si bom kupila po lastni izbiri, avtosedež navadno dobiš poleg vozička, štorklja ne vem ene pravijo, da ni najbollj praktična in me zanima koliko je denarja? lp
|
|
|
|
barva štorklje v paketu za novorojenčka 28.7.2005 14:05:22
|
|
|
|
Golobček
|
Večina se jih odloči za denar, ker ga je letos 57.190,00 sit, paket pa pravijo da je vreden veliko manj.Mislim da si za ta denar lahko kupiš veliko boljših stvari kot jih imajo v paketu. Jaz sem prvič vzela paket sedaj drugič pa denar in če bi še bila desetkrat noseča bi vzela denar.
|
|
|
|
barva štorklje v paketu za novorojenčka 28.7.2005 14:07:15
|
|
|
|
benika
|
57.190 SIT Barv se ne da izbirat, ne barve štorklje, ne barve vozička. Midva sva vzela denar,ker ostalo že imava. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?