barva štorklje v paketu za novorojenčka (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

rea -> barva štorklje v paketu za novorojenčka (28.7.2005 11:06:53)

Živjo, punce!

Odločam se med denarno pomočjo za novorojenčka ali paketom C, v katerem je štorklja. Sem pa izvedela, da se barve štorklje ne da izbrati in je pač vnaprej določena. Saj ne da kompliciram, samo na internetu je ena taka grda rjava, ki je pa res ne bi imela.

A mi lahko katera pove, ki je še dobila ta paket zadnje čase, kakšne barve je bila štorklja?

Grem pa jutri paket naročit, zato prosim za vaše odgovore!

Hvala vam, super ste:bravo::bravo::bravo:

Rea

bevetko -> barva štorklje v paketu za novorojenčka (28.7.2005 13:41:08)

mene pa zanima kolko je nadomestilo, če vzameš raje denar kot paket. Sem sicer komaj v drugi tretjini, samo ne vem kateri paket bi bil najboljši, ker voziček si bom kupila po lastni izbiri, avtosedež navadno dobiš poleg vozička, štorklja ne vem ene pravijo, da ni najbollj praktična in me zanima koliko je denarja?
lp

Golobček -> barva štorklje v paketu za novorojenčka (28.7.2005 14:05:22)

Večina se jih odloči za denar, ker ga je letos 57.190,00 sit, paket pa pravijo da je vreden veliko manj.Mislim da si za ta denar lahko kupiš veliko boljših stvari kot jih imajo v paketu.
Jaz sem prvič vzela paket sedaj drugič pa denar in če bi še bila desetkrat noseča bi vzela denar.

benika -> barva štorklje v paketu za novorojenčka (28.7.2005 14:07:15)

57.190 SIT

Barv se ne da izbirat, ne barve štorklje, ne barve vozička. Midva sva vzela denar,ker ostalo že imava.

lp

smeja2 -> barva štorklje v paketu za novorojenčka (31.7.2005 10:25:43)

Pokliči g. Rudi Orela na 01 8931470
Nam so na materinski šoli rekl, da se da z njem zmenit glede barv in takih stvari!
lp
smeja

Stran: [1]