nenka7 -> RE: Septembrke 2010 (18.11.2010 16:42:46)
|
katrinka - tudi prsi me bolijo, tako za bradavico noter, tako da mislim, da je to to, sem si že kupila gel, zdej mi samo še povej, kakšen je postopek, kako to uporabljaš, pa gremo v napad pa upam, da bo potem prešlo, ker prej so me bolele bradavice samo, ko mi je jedel ali sem črpala, sedaj me pa vse skupaj boli praktično non stop... hvala za nasvete!! stegovanje nazaj - tudi pri nas imamo s tem težave, pa se fuuuul trudim, da ga dvigujem čez medenico in previjam ga tako, kot so mi pokazali, na noge ga dajem, ko je zgovoren, pa tudi v lupinico za kakšnih par minutk na dan, če moram na wc skočit ali kaj, drugače ga imam raje kar na kolenih, pa se mi zdi, da ni nič bolje, kvečjemu slabša se mu stanje bomo videli čez 14 dni, kaj bo P rekla glede na vse skupaj... moški - toliko imam povedati v plus mojemu, pa itak da ga tudi on poserje- včeraj se je seveda SAM pripeljal domov pijan. ma nimam nič proti moškim večerom, popivanju enkrat na svete kvatre, ampak da potem vozi, to mi pa definitivno ni prav in naslednjič ga bom nagnala že v službo tisti dan z busom!! za pijačo ima, za taksi je pa potem škoda keša! pa če nebi bil poklicni šofer, kar je še slabše... no, glede na to, da se je laliela odločila se nas zapustiti, upam, da ne bo katera zamerila, ker sem tudi jaz malo pošimfala mojega najdražjega. pa še vedno trdim, da je do konca dober mož in očka!! kavica - velja kolosej 10.30, upam, da mi uspe priti do 11h enkrat, če bo mali na volji, da pikirava. potem pa ob 14h z možem domov, pa sem zmagala. upam, da mi uspe, res, ker drugače bom zgnila tukaj v tem stanovanju!! benika noče izdati kje dobi tak fajne smajlije he he he meni so tudi fuuul všeč, ampak zaznamujejo njene poste, tako da mi je kul, da so nekak njeni... recimo, da ne bo katera huda na to moje mnenje. pismo, zdej vedno ko kaj pišem se že vnaprej opravičujem, ko so pa nekatere tako občutljive... masaža - jaz bi se pridružila, če bo to kje v lj, da mi ni treba ne vem kam trogati otroka brez avta. kremco za masažo imam jaz že doma, pa se kar ne spravim, ker ne vem kako bi...
|
|
|
|