lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Tinka tjaša po operaciji je kr vredu. Kašlja še malo- to je bila posledica žrelnice. na glasnost zvokov se še rpivaja drugače pa jeok. Vidva greta prvič ne? Sej bo šlo. Vlečejo se minute ko je v OP pol pa š minute dokler ne pride čisto k sebi pol pa je že ok. Kaj mata vidva mandlje tud? Ne mislim, da mandlje ne bodo, imava samo žrelnico naročeno. Gnojnih angin HB nima, pri njemu je problem govor in sluh. To je pa žrelnica baje kriva. Midva greva prvič na OP. Ma me stiska, hudo mi je ker bom Jakoba ful malo vidla, ampak mi je v tem primeru pač Anej na prvem mestu. Sicer se bomo pa mal menjala z možem. Jaz bom npr dopoldne tam z Anejem, nekje med 15:30 in do večera, ko gre Jakob spat bom doma z njim, pa bo mož tam z Anejem, pol pa pridem jaz tja in grem spat z A. Tak da...medtem ko bo v operacijski bom pa itak živčna na kvadrat! Kaj pa neseš v bolnico s seboj? Sej brisače pa pižame tam dobiš, a ne? Al mu neseš kaj svojih pižam, da se bolje počuti? Ok kakšne igrače bova že nesla s sabo. Čeprav tam imajo najbrž igralnico, a ne? Pa kakšne knjigice in igrače tud, vsaj kokr se spomnim. Ojej samo da bo hitro za nami! Sej vem da gre za rutinsko operacijo, samo se vsaki mami trga srce, ko otroka odpeljejo v operacijsko. sam tole hitr pokomentiram- pižam mu domačih ne dovolijo, saj veš, za vsak slučaj, če bi ble kakšne komplikacije. brisače dobi, s sabo imej vlažilne robčke, ker običajno po operaciji bruhajo, pa igračke. je igralnica ja, ampak vzgojiteljica j tam do 14h, in ko gre, ta fajne igračke zaklene. se pa lahko prej z njo dogovori, da si kakšno sposodi. vzgojiteljici je ime Mojca in je ena zlata dušica. me operacijo pa pojdi ven, na kavo z možem ali prijateljico. nikar tam ne sedi in čakaj, ampak res pejt ven in razmišljaj karkoli drugega. ker te drugače v 5 min lahko odpeljejo direkt v polje. in ker so otroci običajno najprej kar bogi- predvsem jim je slabo, boli jih niti ne, rabi skulirano mami. tko da na dan operacije je mal hudo,naslednji danje pa že ok in gre domov. vse bo ok.