|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.1.2011 11:34:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4901
   RE: Septembrke 2010
15.1.2011 16:49:19   
Izabelina
eva bo žogica nogica za pusta user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
15.1.2011 21:31:46   
NiNiBo
ojej tannya kolk ti privoscim, da se  Ajda pozdravi in Ziva spi vsaj en vecji kos noci - drzte se, ko pa boste vsaj malo boljse pa zelo zelo vabljene vse tri po svez morski zrak na nas "vikend" v Piran.
archie ..uh danes si bila pa zgodnja.
benika upam, da je ze boljseuser posted image user posted image user posted image

Mi smo se danes uradno preselili in v bistvu je stanovanje kar nekako vecje, kot sem ga imela v spominu, ko smo si ga ogledali. user posted image user posted image user posted image  Je pa to prvic v mojem zivljenju, da imam cist zraven trgovino, pa pekarijo in se zelenjavarja, v parih minutkah sem na trznici, ter ribarnici - vel luksuz. Seveda, pa so tu se lokalcki za martinckanje user posted image user posted image user posted image . Med tednom, ko N. dela bomo tu, med vikendom bomo pa se videli..verjetno nam bo vseeno se malo dolgcas po razgledu na hribe. Skratka - vabljene na kofetkanje v Piran. Imamo tudi krasno terasico, tako da lahko kofetkamo tudi pri nas.

Mirno noc, se predvsem pa vsem bolanckom!!!!!

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
15.1.2011 21:44:52   
tejči28
Vsem bolančkom veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da se čimprej pozdravite!!!

Pri nas je bilo danes tudi napeto.Zjutraj smo šli že k tašči in tastu,ker je moj šel delat na hišo in je nas tri tam pustil.Zvemo,da so dali uspavat psička,ker je bil bolan.Šok,ker smo ga imeli radi.user posted image user posted image  Dominik je kar govoril hov hov in ga iskal.Kasneje ko gre D.spat in spi glih eno uro (običajno spi 2uri) pridejo obiski ni valda so tak glasni,da ga zbudijo.Posledično je pa potem nagajal,ker je bil utrujen.Moj pride šele ob 18h po nas,čeprav sem mu rekla,da grem na zumbo ob 19h,pa je kao pozabil.Skratka groza,pridemo domov,se dereta oba otroka,pol moj nervozen,da je pozabil zapret vodo in se more zdaj peljat nazaj (itak sem kriva jaz-klasika)user posted image  In tako ni bilo iz moje telovadne nič danes.Zdaj pa vsi spijo,jaz pa si še hladim živce,da bom potem lahko v miru zaspala.

Vsem želim mirno in naspano noč. papa   

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
15.1.2011 22:11:17   
tinkatonka
tannya, jazzy...kako je blo? Sta se zlaufale. No meni je bila Zumba vsec, samo sem se pri badmintonu bolj spotila, tak da naslednji teden vabim katero izmed vas (tudi ti Almera če si za) na eno partijo badmintona, jaz lahko tud ob 18h, 19h, 20h, 21h... Pri nas veste, ni problem glede hranjenja, ker smo na flaški. user posted image

danes je bil prekrasen dan, kar je pa najlepše pa je, da je moj sonček Anej skoraj spet tako samostojen kot je bil kakšne pol leta nazaj! Nič ni več mami, mami, mami. Očitno je dojel, da Jakob ni konkurenca in je zdaj ta njegova "kriza pred zapustitvijo" mimo. YUPIIIII!!!!! Ma sem srečna. PRESREČNA!!! user posted image Blažena med fanti.user posted image

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 15.1.2011 22:15:15 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4905
15.1.2011 22:11:38   
tannya
Jaz pa prijetno utrujena srkam čajček in imam bojne priprave na noč. Z Jazzy sva se fajn razmigali na badmintonu, je bilo superuser posted image user posted image user posted image

Ajda ima še vedno vročino, ddobila pa je tudi driskouser posted image . Ampak slej kot prej mora iti na bolje!

Ninibo:hvala,hvala za povabilo in lepe želje. Z veseljem se bomo prišle martinčkat na obalo. Obožujem Piran in zdaj, ko bo tam še fajn družba, bo pa sploh superuser posted image user posted image . Fajn si poštimajte tam doli.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
15.1.2011 22:15:35   
tannya
Tinka: ja potem sva bili pa res pridni zadnjičuser posted image user posted image .Pri nas v bloku je reklama za Zumbo in piše, da naj bi izgubil cca 1000 cal. na uro. Sicer pa sva se tudi danes z Jazzy fajn zmatrale. Mogoče pa nam rata v soboto, da še Almera pride?? Malo jo pogrešam tu gor!

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
16.1.2011 8:01:36   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

kg...natalija super za izgubljene kguser posted image . Joj jaz moram tud. Pa želja je velika,volja dosti manjša, pol pa še mož, ki ima itak manj kg kot jaz (oz. jih ima ravno toliko, kot bi jih jaz imela rada) non stop je ob večerih (tud ob 22h al pa 23h) in mi take skomine dela. Men kr kruli zraven. Zdaj pa če podležem skušnjavi, potem imam naslednji dan zihr gor pol kg. Se mi prec pozna, brez pretiravanja. Dol pa itak nič ne gre pa še problemi s hormoni, pa smo tm kjer smo.user posted image Natalija minus 15kg? Kam pa? Kolikor sem te uspela videti v živo jih pa tok res nimaš viška, sej boš sama kost in koža!!

Hvala Tinka. Nisem nič pretiravala s ciljem -15 ka. (na žalost) Za lažje razumevanje: 3.1. sem imela 82,3 kg in -15 kg pomeni 67 kg - kar še sploh ni idealno kaj šele, da bi bila sama kost pa koža.user posted image  Visoka pa sem 170 cm. Nisem ena tistih suhic, ki bi jamrala, da mora shujšat samo zato, da bi si ego nabijala, ko bi mi drugi govorili, da mi to ni treba. Se mi zdi, da mam čist realne cilje.user posted image  Rada bi bila zadovoljna sama s sabo.

NUJNO: kaj lahko dam Matiji proti kašlju? Ma kar močan kašelj - ne kašlja pogosto ampak, ko pa kašlja pa kar močno, mu prav hrope v prsih... Do torka bi ga rada porihtala, ker mamo cepljenje...

< Sporočilo je popravil Natalija28 -- 16.1.2011 8:03:49 >

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

Neposredna povezava do sporočila: 4908
16.1.2011 8:12:14   
malecka_mateja
jutro.

Ninibo in Tinka hvala za lepe želje za zagovor. Kdaj ga imam še nevem čakam datum nekje v prvi polovici februarja.

Tinka tjaša po operaciji je kr vredu. Kašlja še malo- to je bila posledica žrelnice. na glasnost zvokov se še rpivaja drugače pa jeok. Vidva greta prvič ne? Sej bo šlo. Vlečejo se minute ko je v OP pol pa š minute dokler ne pride čisto k sebi pol pa je že ok. Kaj mata vidva mandlje tud?

Jaz sem glih tjaši čajeka skuhala, ker mi nekaj kuha tako da tudi jaz včeraj nisem šla na zumbouser posted image user posted image user posted image user posted image tak da tejči sva obe na žalost natalijo na cedilu pustile. amapk žal tako je.
Zdaj pa grem še tamalega porihtat.
LP

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
16.1.2011 9:04:52   
benika
NUJNO: kaj lahko dam Matiji proti kašlju? Ma kar močan kašelj - ne kašlja pogosto ampak, ko pa kašlja pa kar močno, mu prav hrope v prsih... Do torka bi ga rada porihtala, ker mamo cepljenje...

NIČ. Inhalacije mu delaj in čisti nosek s fiziološko, če je zabasan. In ne sili k cepljenju če je otrok bolan, boš samo sranje naredila. Če otrok ni 100% zdrav, cepljenje vse skupaj le še poslabša, tega si pa najbrž ne želiš. In če bo cepljen 14 dni kasneje ne bo nič narobe.

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
16.1.2011 9:31:21   
Izabelina
jutro user posted image

dans sva spali do 8.45 user posted image user posted image user posted image

Na sporedu za današnji dan je učenje, posprauljanje in spet učenje user posted image user posted image

upam, da boste ostali lepše preživeli tole nedeljo! user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
16.1.2011 11:03:39   
Jazzy1
Dan. Danes je bila kar dobra noč. Mali je zaspal ob 20h, pol smo jedli ob 23h, potem sva bila z dragim zmenjena da mi da on naslednji obrok po flaši tako da bom lahko jaz spala malo in sta potem probala jest ob pol3h, ampak neuspešno - ni hotel po flaši čeprav flaša drugače sploh ni več problemuser posted image No potem pa ob 6h spet (kar pomeni da mali zdrži lahko kar dolgo brez hrane obviously user posted image ) in pol do 9.20. user posted image

badminton- super je bilo, orank me je tannya namatrala - je pa nepremagljiva frajerka. Komaj čakam da grem spet. Če je katera za tudi med tednom naj pove. tannya, midve sva se tako že pogovarjali - povej ko boš za user posted image

Zdaj pa gremo k tašči na kosilo. Lepo nedeljo vsem. Pa pozdravite se vsi ki ste bolni oz. vaši otroci!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
16.1.2011 11:04:05   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Dan. Danes je bila kar dobra noč. Mali je zaspal ob 20h, pol smo jedli ob 23h, potem sva bila z dragim zmenjena da mi da on naslednji obrok po flaši tako da bom lahko jaz spala malo in sta potem probala jest ob pol3h, ampak neuspešno - ni hotel po flaši čeprav flaša drugače sploh ni več problemuser posted image No potem pa ob 6h spet (kar pomeni da mali zdrži lahko kar dolgo brez hrane obviously user posted image ) in pol do 9.20. user posted image

badminton- super je bilo, orank me je tannya namatrala - je pa nepremagljiva frajerka.user posted image Komaj čakam da grem spet. Če je katera za tudi med tednom naj pove. tannya, midve sva se tako že pogovarjali - povej ko boš za user posted image

Zdaj pa gremo k tašči na kosilo. Lepo nedeljo vsem. Pa pozdravite se vsi ki ste bolni oz. vaši otroci!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
16.1.2011 11:04:27   
Jazzy1
ah ja...spet mi podvaja

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
16.1.2011 12:03:00   
tinkatonka
Tinka tjaša po operaciji je kr vredu. Kašlja še malo- to je bila posledica žrelnice. na glasnost zvokov se še rpivaja drugače pa jeok. Vidva greta prvič ne? Sej bo šlo. Vlečejo se minute ko je v OP pol pa š minute dokler ne pride čisto k sebi pol pa je že ok. Kaj mata vidva mandlje tud?

Ne mislim, da mandlje ne bodo, imava samo žrelnico naročeno. Gnojnih angin HB nima, pri njemu je problem govor in sluh. To je pa žrelnica baje kriva. Midva greva prvič na OP. Ma me stiska, hudo mi je ker bom Jakoba ful malo vidla, ampak mi je v tem primeru pač Anej na prvem mestu. Sicer se bomo pa mal menjala z možem. Jaz bom npr dopoldne tam z Anejem, nekje med 15:30 in do večera, ko gre Jakob spat bom doma z njim, pa bo mož tam z Anejem, pol pa pridem jaz tja in grem spat z A. Tak da...medtem ko bo v operacijski bom pa itak živčna na kvadrat! Kaj pa neseš v bolnico s seboj? Sej brisače pa pižame tam dobiš, a ne? Al mu neseš kaj svojih pižam, da se bolje počuti? Ok kakšne igrače bova že nesla s sabo. Čeprav tam imajo najbrž igralnico, a ne? Pa kakšne knjigice in igrače tud, vsaj kokr se spomnim. Ojej samo da bo hitro za nami! Sej vem da gre za rutinsko operacijo, samo se vsaki mami trga srce, ko otroka odpeljejo v operacijsko.

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
16.1.2011 12:07:04   
tinkatonka
Mi smo se danes uradno preselili in v bistvu je stanovanje kar nekako vecje, kot sem ga imela v spominu, ko smo si ga ogledali

Super Nina! A danes uzivate v soncku? V Lj je tko gnilo vreme, megla, megla, megla.user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
16.1.2011 12:13:39   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Kg:user posted image user posted image user posted image , nimam časa zdravo jest in jem samo svinjarijo...posledično kg stojijo, med prazniki pa sem šla še 1 kg goruser posted image . Če ne bi bila toliko fizično aktivna, bi šla gor verjetno še več.

Ampak ko te pa vidim, se mi zdi, da jih imaš pa vsakič manj.user posted image Kje je tvoj recept?

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
16.1.2011 12:18:06   
benika
Kaj pa neseš v bolnico s seboj? Sej brisače pa pižame tam dobiš, a ne? Al mu neseš kaj svojih pižam, da se bolje počuti?

S seboj odnesi vse, kar boš ti potrebovala (oblačila, osebna higiena za vaju). Jaz sem za Jakoba vzela tudi njegove cunje, v bolnišnične je bil oblečen le med operacijo. Pa močno, močno ti priporočam, da greš za čas trajanja operacije ven iz bolnice, magari na kavo v Šentpeter.

Neposredna povezava do sporočila: 4918
16.1.2011 12:47:41   
archie

Mi smo se danes uradno preselili in v bistvu je stanovanje kar nekako vecje, kot sem ga imela v spominu, ko smo si ga ogledali

Super Nina! A danes uzivate v soncku? V Lj je tko gnilo vreme, megla, megla, megla.user posted image

na gorenjskem je pa taaaaaaak leeeeeeeeep sonček user posted image user posted image Mi šibamo na Bled čez 20 min.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 4919
16.1.2011 12:53:44   
tinkatonka
Pa močno, močno ti priporočam, da greš za čas trajanja operacije ven iz bolnice, magari na kavo v Šentpeter

ma sej me bo še kakšen avto zbil, kolesar povozil, ker bom tak raztresena. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
16.1.2011 12:54:23   
archie

Pa močno, močno ti priporočam, da greš za čas trajanja operacije ven iz bolnice, magari na kavo v Šentpeter

ma sej me bo še kakšen avto zbil, kolesar povozil, ker bom tak raztresena. user posted image

kolk časa pa traja OP?

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 4921
16.1.2011 13:28:14   
tannya

Ampak ko te pa vidim, se mi zdi, da jih imaš pa vsakič manj. Kje je tvoj recept?

Tinka, pa ti si najbolj prijazno bitje pod soncemuser posted image .Ampak žal moje kile kar stojijo, pa še eno zraven sem pridelala.

Neposredna povezava do sporočila: 4922
   [Brisano sporočilo]
16.1.2011 13:32:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tannya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4923
   [Brisano sporočilo]
16.1.2011 13:47:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4924
16.1.2011 15:57:15   
lillchy123

Ne mislim, da mandlje ne bodo, imava samo žrelnico naročeno. Gnojnih angin HB nima, pri njemu je problem govor in sluh. To je pa žrelnica baje kriva. Midva greva prvič na OP. Ma me stiska, hudo mi je ker bom Jakoba ful malo vidla, ampak mi je v tem primeru pač Anej na prvem mestu. Sicer se bomo pa mal menjala z možem. Jaz bom npr dopoldne tam z Anejem, nekje med 15:30 in do večera, ko gre Jakob spat bom doma z njim, pa bo mož tam z Anejem, pol pa pridem jaz tja in grem spat z A. Tak da...medtem ko bo v operacijski bom pa itak živčna na kvadrat! Kaj pa neseš v bolnico s seboj? Sej brisače pa pižame tam dobiš, a ne? Al mu neseš kaj svojih pižam, da se bolje počuti? Ok kakšne igrače bova že nesla s sabo. Čeprav tam imajo najbrž igralnico, a ne? Pa kakšne knjigice in igrače tud, vsaj kokr se spomnim. Ojej samo da bo hitro za nami! Sej vem da gre za rutinsko operacijo, samo se vsaki mami trga srce, ko otroka odpeljejo v operacijsko.

sam tole hitr pokomentiram- pižam mu domačih ne dovolijo, saj veš, za vsak slučaj, če bi ble kakšne komplikacije. brisače dobi, s sabo imej vlažilne robčke, ker običajno po operaciji bruhajo, pa igračke. je igralnica ja, ampak vzgojiteljica j tam do 14h, in ko gre, ta fajne igračke zaklene. se pa lahko prej z njo dogovori, da si kakšno sposodi. vzgojiteljici je ime Mojca in je ena zlata dušica.
me operacijo pa pojdi ven, na kavo z možem ali prijateljico. nikar tam ne sedi in čakaj, ampak res pejt ven in razmišljaj karkoli drugega. ker te drugače v 5 min lahko odpeljejo direkt v polje.user posted image
in ker so otroci običajno najprej kar bogi- predvsem jim je slabo, boli jih niti ne, rabi skulirano mami. tko da na dan operacije je mal hudo,naslednji danje pa že ok in gre  domov.
vse bo ok.user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.