|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
14.1.2011 11:35:22   
Izabelina
čis informativno: a vas tut kličejo babice od vaših user posted image ? hehe user posted image mene obe njegovi babici kr naprej kličeta... in mi je tko smešn... nč slabga, da nau kera misnla, da se pritožujem sej so zlate babice... sam mi je vseen smešn...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
   [Brisano sporočilo]
14.1.2011 11:38:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Natalija28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4852
14.1.2011 11:58:52   
benika
Punčke, jaz se pa bila danes na vezi z našo bambinco in je dovolila, da vam prenesem naslednje:

Oj,

naša mala babnica se počasi, počasi sestavlja. Zddaj je po kilah tam, kjer je bila predno je zbolela- pri 3. mesecih. ima še vedno težave z laktozno intoleranco kot posledico težav s črevesjem. Drug teden imava kožni test za alergijo. Skratka, nisva še čisto za med ljudi. Upam pa, da bo to kmalu, ker je ta mala prava borka. Ko gledam nazaj, je bilo res hudo. Natrija je imela enkrat tako malo, da je ena dr rekla naj ponovijo test, ker ga ima, kot da bi bila mrtva....pa več kot 2l čiste driske na dan. Res je tale baba pravi junak!

Vam in vašim malkom pa pošilja en velik objem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
14.1.2011 12:21:21   
Izabelina
user posted image user posted image user posted image za malo Zojo!!! in njeno mamico!!

kot mu je usojeno!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
   [Brisano sporočilo]
14.1.2011 13:45:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Izabelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4855
14.1.2011 13:58:37   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Saj ne morem verjet, Jakob spi že uro in pol v postelji. To bo rekord v spanju čez dan (če odštejemo vozičkanje).

a je še od včeraj zmatran? user posted image

Bravo Zoja!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi še naprej lepo okrevala in da bi se kmalu kaj videli!!

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 4856
   [Brisano sporočilo]
14.1.2011 14:23:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 4857
14.1.2011 14:25:41   
Izabelina
js tut ne morm verjet... Eva je sama zaspala v svoji postlci zdejle... in jo morm zbudit nažalost, ker morva na masažo...

user posted image

kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 4858
   [Brisano sporočilo]
14.1.2011 14:33:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4859
   [Brisano sporočilo]
14.1.2011 14:53:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4860
14.1.2011 14:55:19   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Eno vprašanje s področja motorike - ko Jakob pase kravice, mu desna rokica praviloma uide nazaj in potem na pol 'pilotira'. Sprva je pilotiral na obe rokici (jih ni dal naprej) in ga po nasvetu P vztrajno popravljam. Po novem tudi če popravim obe roki, desna kar naprej uide nazaj. Kakšen nasvet, kako ga spodbujat?  Poleg tega se večinoma pritožuje in da se zelo redko opre na komolčke. 

Otroku ne smeš popravljati rokic, temveč ga stimulirat, da jih da sam naprej. Postavi se za njim in mu pokrči tisto koleno, na kateri strani ima rokico nazaj. Pred obraz mu daj igračko in ga spodbujaj, da bo stegnil rokico. To lahko traja minuto, dve, pet ali pa pol ure. Važno je, da mu ne popravljaš rokic.

Neposredna povezava do sporočila: 4861
14.1.2011 15:26:11   
Jazzy1
Jooj, danes je bil pa res krasen dan! Tako kot zmeraj je bilo super tudi na kavici.

Zdajle bi šla sicer najrajši malo spat, ampak otroka nekako nista mnenja da je to dobra ideja. user posted image Lija namesto da bi malo spala rajši s stene daje dol prilepljene medvedke - morm priznat da sem prav presenečena in obenem vesela da je to šele sedaj skužilauser posted image Tom pa na vsak način hoče bit na trebuhu in imava orank telovadbo - jaz nazaj na hrbet on veselo na trebuh... No, upam da ga bo to tolk zmatralo da bo potem tudi brez težav zaspal.

Lepo se še imejte danes in uživajte čez vikend. Baje je za jutri lepo vreme napovedano. user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
14.1.2011 15:56:37   
benika
Tannya, prosim za tvoj naslov v ZS, da ti pošljem Just.

Tinka, tudi ti dobiš sprej jutri oz. najkasneje pojutrišnjem.

Sprej uporabiš v omari, kot osvežilec prostora, v shrambi...

NiNiBo, a si ti dobila olje 31?

Neposredna povezava do sporočila: 4863
14.1.2011 16:16:45   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: benika

NiNiBo, a si ti dobila olje 31?

Ne nisem dobila, a si ga poslala?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
14.1.2011 16:21:41   
benika
A veš kdaj že. Preden ste šli na Nizozemsko.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
14.1.2011 17:28:24   
tejči28
bravo natalija,to si pa lepo izgubila v tako  kratkem času.In to samo z zumbo.user posted image user posted image user posted image
Vidiš,,to pa je dober nasvet topli čaj na vadbi.Pa za organizem je verjetno tudi bolj zdravo,ko si celi vroč in poten,da spiješ toplo tekočino.Bom tudi jaz probala s tem v soboto.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
14.1.2011 17:35:06   
nenka7
no, tudi midva sva se sprehodila danes do mesta, ampak bolj pozno - sva šla šele ob pol 1h od doma. in ker seveda še vedno nimam nobene št. od kofetaric, nisva vedela kje se martinčkate in sva samo en krog naredila po mestu in potem domov. sicer pa vas verjetno takrat ni bilo več v mestu...

poslušajte punce, ali te temenca srbijo otroka?? naš fant se tako praska po glavi, da je do krvi spraskan, groza in to vedno naredi ko ga ne vidim - ko se zbudi in ne vem, da se je že zbudil ali pa ko ga samega pod lokom pustim, da grem kaj poštimat ali na wc... prav grozen je po glavici, pa jih vsak dan pucam dol, pa nič uspeha, ta hudiček je še vedno na njegovi glavici user posted image

bambinca - naj bo okrevanje čim hitrejše za tvojo malo pikico, da se zopet vidimo spomladi na kakšni kavici v čolnarni user posted image

user posted image - mene na mestu šivanja še vedno boli user posted image   (a še katero??) in mi je včasih prav neprijetno. kolikokrat pa se zgodi je pa bolj odvisno od mojega user posted image - je on bolj lene sorte kar se tega tiče kot jaz user posted image user posted image user posted image

29. 9. 2010 nama je spremenil življenje najin bučko Blaž

23. 11.2011 se je naši družini pridružil Tevž

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
14.1.2011 17:42:34   
Izabelina
mene na mestu šivanja še vedno boli user posted image (a še katero??)

mene! user posted image pa ne med user posted image ampak vsakodnevno: ob sedenju, počepanju, na wcju... user posted image

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 14.1.2011 17:43:08 >

kot mu je usojeno!

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
14.1.2011 17:44:55   
Jinx
Brini je pri temencah blazno pomagal Mustelin šampon proti temencem - v roku enega tedna so povsem izginili user posted image Ga pa še vedno uporabljam, ker lepo diši in pa tako enostaven je za uporabo, ker je v peni user posted image

user posted image : prepričati mojega je mission impossible user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
14.1.2011 17:47:38   
tinkatonka
Izabelina...kako se že reče spreju za šive? Je prijateljica rodila, pa rabi.user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
14.1.2011 17:48:51   
tinkatonka
Tinka, tudi ti dobiš sprej jutri oz. najkasneje pojutrišnjem

jutri in pojutrišnjem ne dostavljajo pošte k nam user posted image Tak da najbrž v ponedeljek. Hvala! Stroški???? Lahko na ZS.

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
14.1.2011 17:57:52   
malecka_mateja
dan!

ZOJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se pozdraviš

Evo mi smo stari že skoraj 5 mesecev čas neverjetno hiti in naš je pravi korenjak. Je dobil že tudi žličko dve GH amapk nič še se ne lotevamo.( Ja če bo katera popljuvala me pač bo. ) Smo dali za probat amapk bomo šli čisto počasi ker se zelo pozna da je bil dojen in je uvajanje čist drugačno kot pri prvi. T ni bila dojena in je pri 4 mesecih normalno jedla gosto hrano ker ji mleko ni bilo dovolj je bila med težkokategorniki. Tin pa je čist drugačen in je RES odvisno od otroka do otroka. Moji doma me že sprašujejo pa zakaj ne....amapk vidim da še ni pripravljen in ga ne silim. Ma še čas. če ma interes mu dam za poskusit drugače ne. V torek imamo posvetovalnico in 2 pikeca. Drugače smo ok.
Tjaša je že ok malo jo še hrup moti ampak bo se navadila. Jaz sem mela neke frke z modrostnim zobom in sem na AB amapk bomo že. Drugače pa saj veste vsak dan kaj novega. Danes sva 3,5 urce uživala na sončku z še dvema malima od seke in sestrične tako da je bilo superca.
Jaz čakam na zagovor diplome tako da ja me čaka še nekaj učenja pa vse bo. Hvalabogu se Tin sam zamoti, da lahko kaj ponovim tudi ko ne spi.

Vsem bolančkom da se hitro pozdravite in če bodo tako krasni dnevi mogoče spet priletimo v LJ na kakšno kavicouser posted image

Zdaj pa grem jest čokoladno pito , ki je pav božanska sem jo prvič delala in ne morem verjet tako enostavna in tako zeloooooo dobrauser posted image user posted image user posted image sploh za pridobivanje kguser posted image user posted image user posted image user posted image

LP

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 4872
14.1.2011 18:14:41   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Izabelina...kako se že reče spreju za šive? Je prijateljica rodila, pa rabi.user posted image

cicatridina

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 14.1.2011 18:15:28 >

kot mu je usojeno!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
14.1.2011 19:06:40   
NiNiBo
Zoja user posted image user posted image user posted image user posted image
masaza je bila super kot ponavadi, kofi+martinckanje pa prav prijetno, super druzba, dobra soncna lokacija.
nenka7 jaz imam od mustele kremo in sampon. Kremo sva dala 2xgor ko sem opazila temenca, sampon uporabljam redno in nimamo nobenih temenc. Pri user posted image je mogoce samo na zacetku neprijetno, tam kjer sem bila sivana. Se je pa s casom zelo izboljsalo.  
malecka_mateja drzim pesti za zagovor diplome!
benika a res al kaj? Jaz sem pa mislila, da si pozabila. Potem ti pa tudi nisem hotla vec tezit, ker mi je sestra nekaj (etericna olje prav za otroke) za izparilnik dala. Dajva se malo pocakati, morda se pride kajti zadnjic smo tudi prejeli en paket, ki je bil poslan 5 oktobra, notri je bilo darilo za Nea - body stevilka 50 user posted image user posted image user posted image . Ce pa ne dobim, mi pa seveda povej stroske!!

Neo ze spi, N. je napoti domov iz Kopra, jaz grem pa sedaj do konca zlikat, da spakiram za nase prve dni na obali.

Neposredna povezava do sporočila: 4874
14.1.2011 20:21:10   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

cicatridina

HVALA!

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?