nenka7
|
no, mene tudi zanima, kaj so sploh povedali o GH, ampak kot izgleda vse zmedeno, tako da je najbrž prav težko napisati karkoli, ker je tako kot če bi obnovo naših postov delal, ko ima vsaka svoje mnenje oz. svoj način dela... verjamem, da se to ne da. ma jaz pa mislim, da imam super nezahtevno dete odkar ga ne grabijo več toliko krčki, se mi je zdelo, da bo tako. je pa res, da ga že od začetka nisem ne vem koliko imela po naročju in morda je tudi to tisto, kar je krivo, da je sedaj kolikor toliko zadovolen tudi ko je sam. samo sva pa toliko sama, da se sedaj pa res boji drugih ljudi sploh nobenega noče sprejeti, me prav zanima, če bo nabral šobico tudi ko mož pride iz smučanja. pa sem se tega najbol bala, ker sva skos sama... mah, sej bo, mogoče je pa še malo bolj občutljiva dušica, pa je zato malo nesrečen, če je kdo drug z njim. jutri imam namen končno iti malo v BC na razprodaje - če je sploh še kaj ostalo in ga bo babi merkala, upam da ne bo problemov!! ampak najbrž pa je to kar minus, ko sva skos sama, pa čeprav ga precej pustim, da se sam z igračkami igra, drugače nič ne morem naresti - niti sebi kosilo, če bi hotla, da je skos eden z njim...