|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
12.1.2011 13:29:22   
Jazzy1
Dan. Midva sva z terapije, potem sva se šle ustavila na kavici pri prijateljici zdaj pa zmatran od obojega spi v košari. Lija se žal v drugi sobi dere, ker noče spat in me kliče naj pustim vrata odprta, pa da naj ji prinesem mleko. user posted image user posted image  Vse sam da ne bi blo treba počivat. Jo morm it iskat, ker bo drugače direkt Toma zbudila.

Drugače pa the good news - včeraj zvečer je Tom po dojenju zagrabil flašo z AM. user posted image user posted image  Hippovo si je izbral user posted image . Sicer vem da enkrat ni nobenkrat, but it's a start. user posted image  In potem je spil še 60 ml po flaši. Sicer spal ni nič dalj kot sicer, se je zbudil ob polnoči, ampak važno mi je da je zagrabil.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
12.1.2011 13:29:37   
Jinx
Midve s tannyo sva bili pa danes na predavanju o uvajanju goste hrane, ki ga je organizirala La Leche League. Meni ni bilo prav všeč ... Ne vem no, ali sem imela previsoka pričakovanja ali kaj? tannya, kako se je pa tebi zdelo?

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
12.1.2011 13:33:13   
Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: Jinx

Midve s tannyo sva bili pa danes na predavanju o uvajanju goste hrane, ki ga je organizirala La Leche League. Meni ni bilo prav všeč ... Ne vem no, ali sem imela previsoka pričakovanja ali kaj? tannya, kako se je pa tebi zdelo?

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
12.1.2011 13:33:54   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Kaj so pa kaj povedali? Kot prvo, dA čim dlje dojit najbrž?

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
12.1.2011 13:34:29   
Jazzy1

Maaaa me zajebava comp. Se opravičujem za tele poste...user posted image

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 12.1.2011 13:35:04 >

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
12.1.2011 13:52:50   
tinkatonka

no me smo pa tačas uživale na kaviciuser posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 12.1.2011 13:54:53 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
12.1.2011 13:53:01   
*Katja
Mene tudi zanima, kaj so kaj povedale? Ti način podajanja informacij ni sedel?

Mi je res žal da sem izpustila kavo danes, čeprav sem rekla, da načeloma pridem, ampak se je tisto srečanje za mamice zavleklo do 12.00. Je bilo res fino. Upam, da mi naslednjič uspe prit, ker mi tudi Kolosej ni tako daleč z avtom.
Pismo danes sem vidla, kako težko nesem bejbo v sedežku, mi skoraj roka odpade. Jo ve še v sedežu nesete do avta, al imate sedež kar v avtu namontiran?

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
12.1.2011 13:54:18   
Klemcy
Hvala Jazzy1. No vidiš, sem vedla, da moram najprej tu gor vprašat user posted image

..... in naša zvezda je rojena! 9.9.2010

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
12.1.2011 13:55:59   
Jinx
V bistvu niso povedale nič. Vse je temeljilo samo na izkušnjah mamic, ki pa so kot pri vsaki stvari POVSEM različne.

Jaz Brino že od začetka v avto nesem brez sedeža, ker ga imam ves čas v avtu. Mi je tako full lažje.

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu *Katja)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
12.1.2011 13:57:20   
tinkatonka
Pismo danes sem vidla, kako težko nesem bejbo v sedežku, mi skoraj roka odpade. Jo ve še v sedežu nesete do avta, al imate sedež kar v avtu namontiran?

ja grozno težki so za nosit v lupinci. jaz ga že nesem v lupinici v avto, ker mi je tako bolj praktično, ga zrihtam, zapnem v lupinico. odprem vhodna vrata, da mu ni vroče, ker je že v bundi/jaknici, potem pa še sebe obujem in oblečem jakno.

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu *Katja)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
12.1.2011 13:58:59   
corfu
Jo ve še v sedežu nesete do avta, al imate sedež kar v avtu namontiran?

Odvisno od situacije...ponavadi če se od doma odpravljava, jo posedem v lupinico in manj oblečem in pokrijem z odejo. Ko nekam pridemo in spi, jo enostavno samo prenesem...odvisno, kakor nanese in se mi zdi ok user posted image

Benika, Almera, ste ok? Kje se skrivate danes...

Uživaj življenje...

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
12.1.2011 14:02:58   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Lillchy - pa saj zdaj ko se ponudba in povpraševanje pri dojenju vzpostavita, nič več ne tiščijo dojke in ven ne teče. Meni priteče ven samo ko se mi refleks sproži, in tudi dojke so čisto mehke

sem hotla enako napisat, pa si me prehitela  če bi jaz gledala na to, koliko  so dojke "polne", bi nehala že prvi mesec, ker sem prvo nehala dojiti dva meseca pred rojstvom drugega in se je povpraševanje-ponudba hitro uravnovesila. drugače je z laktacijo tko, da ko se vzpostavi, traja še kar en čas, tudi po enem letu, ko se neha dojiti, lahko kakšna kapljica ven priteče (in tudi pri tistih, ki so dojile samo v porodnišnici).in načeloma naj mleka ne bi kar tko zmanjkalo, če uspe pregurat do tretjega meseca starosti. prvi trije meseci so "kritični", potem pa je vzpostavljeno.

saj vem. ampak o začne mleka zmanjkovati, ne tišči več tudi če par obrok ne dojiš oz. ne sčrpaš. mene je prej, ko sem si načrpala čez 200 zjutraj že kar tiščalo, zdaj, ko načrpam le še 100, me pa ne. pa tudi refleks se mi skoraj ne sproži več. samo včasih, prej se mi je pa vedno. skratka, se opazi, da je manj mleka. ampak ker si ga še vedno črpam, še vedno je. če bi pa prenehala, bi ga pa verjetn okmalu zmanjkalo.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
12.1.2011 14:03:57   
corfu
no, naša je pa zgleda dobila rutino user posted image  no, danes npr. še ni prišla iz spalnice, samo spi user posted image , potem pa polodne čuje oz, gre počivat jaz pravim user posted image  za cca 15-30 min od 20.30-22.00 se razživi, krega, pogovarja gigigigigigbrrrrrgagagag, potem pa omaga in pade v komo user posted image

Moram tole večerno izdajo mal prej naštimat user posted image  k jaz še komaj gledam on 22.00, ko cel dan tekam pa nekaj štimam ko miss spiuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
12.1.2011 14:10:01   
benika
Evo mene.

Mi M. prenašamo kar v lupinici, saj še ni ravno pri težjih in še kar gre.

Rutina...pri nas jo imamo že od rojstva enako. Spi, je, spi, je, spi, je....No razlika je edino v tem, da sedaj vstane, popije mleko, je 2 uri pokonci in zaspi. In tako cel dan. Včasih gre spat ob 18h in spi do zjutraj (občasno se zbudi okoli 22h in dobi mleko), včasih zaspi okoli 21h in potegne do zjutraj. So pa budna obdobja načeloma v znamenju joka (ker bi se dama valjala po rokah, to pa pri nas ne gre), čeprav se pa vedno bolj zadnje čase zamoti z igračkami. Sicer pa je že bil čas, da jo začne zanimat še kaj drugega kot le flaša in duda.

Katera, poleg mene in Katalence, še pride jutri v KR na kavo? Da ne bom spet slučajno sama sedela tam.user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
12.1.2011 14:23:14   
Izabelina
Katera, poleg mene in Katalence, še pride jutri v KR na kavo? Da ne bom spet slučajno sama sedela tam.user posted image

js nažalost ne, ker mam jutr delaven dan... za diplomsko mormo analizirat ankete in pridejo k nama vsi k smo skupej pri tem projektu... upam, da bo Eva zdržala user posted image

aja, hehe še obrazložitev: js sm se mal spogledovala z idejo, da bi se furala u kranj z vami na klepet... sam nism nč razglašala... no zdej  pa pač povem, da ne morm user posted image

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 12.1.2011 14:26:25 >

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
12.1.2011 14:26:27   
kajča
benika jaz odvisno kako bo z Bino, sva bili  spet pri P, diagnoza bronhitis, sva dobili inhalacijo ventulina in so bila pljučka potem takoj ok, saturacija je 97, kar je tudi ok. Danes imava spet popoldne inhalacije in bova videli kako bo, se mi zdi, da ji v pljučih ne piska več. No ne vem, bom vprašala P, ampak tudi če slučajno pridem, me pred 11. 30 ne bo.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
   [Brisano sporočilo]
12.1.2011 14:38:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 4667
12.1.2011 14:47:56   
tinkatonka

kofetkala sem z NiNiBo in Tinko ter njunima fantičema.  Bile smo priča prvu ljubezni - Jakob in Ronja sta se za rokice držala user posted image user posted image user posted image user posted image

pa kako lepo jo je Jakob gledal user posted image in nežno držal za rokico. hihihihi

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
12.1.2011 15:13:55   
tinkatonka
Katera, poleg mene in Katalence, še pride jutri v KR na kavo? Da ne bom spet slučajno sama sedela tam.

Mene ne bo....grem na drug konc..v Litijo. Pa drugič! Fajn klepetajte!

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
12.1.2011 15:24:42   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

kofetkala sem z NiNiBo in Tinko ter njunima fantičema.  Bile smo priča prvu ljubezni - Jakob in Ronja sta se za rokice držala user posted image user posted image user posted image user posted image

pa kako lepo jo je Jakob gledal user posted image in nežno držal za rokico. hihihihi

ja bogi Neo, še za njega je ena user posted image user posted image manjkala user posted image

midve sva bli pa po dolgem času en mičken na sprehodu, za 20 min. sam je supr pasalo!! naslednja runda bo daljša!!

kot mu je usojeno!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
12.1.2011 15:32:03   
archie
Mene tudi jutri ne bo v Kr na kavico.

Midva jo še vedno nosiva v avto in po obiskih v lupinici.

Danes smo bili spet na masaži. tole je meni postalo res FANTASTIČNO!!user posted image pa niti ne masaža sama po sebi, ampak tisto, kar pride po masaži; razgubavanje, obračanje, vrtenje... me mika, da bi se res malo na telovadbo vozila... samo kaj ko je v Lj user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
12.1.2011 15:39:32   
monci30
Kavica v KR Pridemuser posted image ! Prosila bi le za podrobnejšo razlago kje se dobite. A je ta kafič v prvem nadstropju?

Danes pa je naša Sara spet zelo uživala na masaži! Je bila zelo pridna, pa utrudila se je tudi, saj je šoping v KR prespalauser posted image .

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
12.1.2011 15:40:44   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

teodora- pa vidva kar delajta na user posted image , med dojenjem lahko zanosiš tudi brez user posted image .
a se kaj vidimo?

še ne delava... pazimo user posted image

Je pa ideja, da ne pazimo več enkrat proti koncu februarja, saj bi rada 'naštimala' 'zimsko dete'. (Tudi če ne, bo seveda najbolj najin/a sploh). Pa glede na to, da je vračunano, da ne bo ratalo kar prec, bi naj bilo potem to to.

S tem da se pa vidimo bo pa logistično precej zahtevno, saj jaz zdaj spet hodim v šolo (samo 2x na teden pop), ostalo pa res poskušamo malo pospešit tole naše zidanje, drugače sploh ne bo daleč resnica, da bomo živeli skupaj šele pri ta četrtemu (pikcu) user posted image .

No, mogoče nam pa le uspe. Se slišimo kaj.

Bodte fajn, jaz zdajle čakam 'ati-varuško', potem pa brzim na plesno izražanje, jeeeeeee

T.

(odgovor članu monci30)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
12.1.2011 15:41:31   
teodora75
ups sori, ne vem zakaj se je vse poboldalo... ni bilo tako mišljeno...

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
12.1.2011 16:25:33   
Izabelina
no kok se plani hitr spreminjajo... analiza anket odpovedana... sm pa zagrabla priložnost in se prštulila k Monci30 za kavico v Kranju user posted image (hvaaala)...  tko, da midve z Evo tut prideva...

Benika za Manjo prinesem mlekca...

user posted image user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Radi ustvarjate ankete?
nada56

'

da, tako veliko izvem, kar me zanima (24%)

da, me zabava (29%)

nepotrebno (47%)

Število vseh glasov: 55

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!