Katalenca -> RE: Septembrke 2010 (4.1.2011 12:57:48)
|
Lepa frizurca, če ti paše k obrazu pa še malo si s krtačo pofenaš in je frizura tukaj. Pri nas so prazniki lepo minili, sicer vmes sem samo jaz malo zbolela, en tak mastitis, ki sem ga hb hitro pozdravila. Sem se namreč slabo pučutila dan pred silvestrovim in si mislim upam da ne bo kaka viroza, ker bi sigurno še na tamalega prenesla. Mi je pa začela temp naraščat in brez kakšnega polnega nosu, nahoda, ipd. Dojka me je pa že ene 10 dni bolela tako po malem in sem si mislila, naj bo mastitis, da ne bo še kje mali zbolel in res mi je začela temp hitro naraščat v dveh urah na 38,4. pa sem vzela kar antb, ker sem jih še imela od prvega mastitisa in sem kmalu k sebi prišla. Na silvestrovo je bilo že bolje. Opažam pa, da se sedaj mali moj vedno dnje časa zvečer doji, tudi uro in pol bi gor visel. Očitno se je začela ta faza simbioze (ki traja tam do enega 9. meseca). Če ga dam prehitro v posteljo sploh nebi zaspal in kmalu pade v jok. Lahko pa tudi zaspi na dojki in ga dam v posteljico in sovica potem pa spet kmalu jok. Kako je s tem pri vas punce? Seveda naš noče imet dude in tudi če jo nekak založim s pleničko jo itak ven vrže, ker konstantno sem in tja šiba z glavico. Lepo se imejte, midva p malo ven na zrak za pol urce, čeprav je fuul mrzlo.
|
|
|
|