Jazzy1
|
Punce moje - najprej: HAPPY NEW YEAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zelim vam čimveč veselja, ljubezni, prespanih noči, čistih noskov, navihanih otrok in ubogljivih partnerjev. Naj bo 2011 srečno in srčno! Mi smo se na silvestra imeli super - 3 družinice z otroki, Tom je do 11h žural, potem pa zaspal na srečo . Lija je bila neumorna, še sploh glede na to, da čez dan ni spala. Na koncu sicer ni več ravno razločno govorila, ampak samo nekaj trobezljala, sam je pa zdržala do 2h. Potem smo šli domov in je v avtu v sekundi zaspala. Itak. Drugače sem pa malo zmedena glede dojenja. Občutek imam, da bi Tom še jedel če bi imela še več mleka. Namreč dokler teče lepo, je, potem ko se naval umiri pa se začne malo jezit in se zaganjat v joško, kot da bi hotel še (ne sicer vedno, ampak vedno večkrat). Morda je malo nerodno tudi to, ker ima desno stran rajši ko t levo in posledično je ta tudi bolj produktivna. Sicer po hranjenju ni jokav, ga čisto lepo umirim in je dobre volje, ampak potem si lahko načrpam maximalno še 20 na obe strani. To pa je precej manj kot prej. Sicer nikoli nisem imela po obroku notri še za en obrok, ampak bilo pa je več kot 20. In včasih mi na eni strani samo nekajkrat potegne, pa še vseeno nič več ne uspem načrpat. Probala sem mu dodati zmrznjeno mleko, vendar sploh noče zagrabit flaše. Sva sedaj kupila nuk-ovo, ki je tudi noče. Ne vem, a bom res morala vso ponudbo flaš kupit in upat, da bo pa eno le zagrabil? Zdaj probavava že slab teden, ponoči v polsnu, pa vseeno noče. Probala sem mu dodati tudi AM, ampak se mu kar dvigne ko mu ga par kapljic dam v usta. Tako da punce - nasvete prosim!!!! Ninibo- super za sestro!! lenca - super za nogice in krasno vrečo, drugače pa maš prav...pšššššttttt o tem kako Neja spi tinkatonka - meni so zumbo in njej podobne visoko zahtevne vadbe do 6m ful odsvetovali. In to ene par "strokovnjakov" (inštruktorjev aerobike, pilatesa, ena fizioterapevtka), pa ne zaradi mleka, ampak predvsem regeneracije po porodu in diastaze. Ker sem hotla it že prejšnji mesec, pol so me pa čisto prestrašili z svojimi argumenti. Alarm, šibam ....
|