|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
31.12.2010 18:08:24   
Lenca78
No ker ne znam spesnit kej lepega, vam želim vsem veselo, zdravo, srečno in miru polno 2011.

Tinkatinka bi blo pa res lepš če bi bli 2001 user posted image

< Sporočilo je popravil Lenca78 -- 31.12.2010 18:14:57 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
31.12.2010 18:32:16   
mala
Drage Septemberke, želim vam eno čudovito praznovanje novega leta s svojimi otročki in naj se vam v novem letu zgodi vse najlepše!
Barbara z družinicouser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
31.12.2010 19:24:00   
tannya
TAKO SE VEDNO
NA NOVO
ROJEVA NOVO-
NOV UP,
NOVA MISEL,
NOV DAN.
T. Pavček

Drage moje, bodite zdrave in srečne!
Tanja&co

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
31.12.2010 21:11:24   
kajča
Drage septemberke,

tudi jaz vam in vaši družini želim srečno, zdravo in uspešno novo leto 2011, da se boste čimveč crkljali in uživali ob vaših sončkih in sončicah.

Mi smo danes hotli it na silvestrovanje za otroke na Bled, pa moj mož nekaj ni bil za to in smo šli raje v Ljubljano. Ker sta bila starejša dva ful utrujena smo šli predčasno domov in nismo šli gledat okrašene Ljubljaneuser posted image user posted image . No popoldne smo se napokali v avto in šli v Kranj malo užit praznično vzdušje, ampak ne boste verjele ob 6h zvečer smo na sprehodu čez mesto srečali še 3 družine z vozičkom in 3 upokojence. Nikjer nobenega vzdušja, stojnice (beri vseh skupaj je ene 5) so zaprte, skratka beda user posted image , potem je bilo pa že prepozno za v Lj. Pa smo šli domov na silvestrsko večerjo ob svečkah, z možem sva odprla celo eno steklenico cabarnet souvignona in popila vsak kozarec, sedaj pa fanta igrata Super Mariota na Wii-ju, tamali dve pa že spita.

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
31.12.2010 22:45:41   
kajča
Še eno vprašanje: Bina je dobila za božička stolček Bumbo, kaj si mislite o njem? Uporabljal naj bi se od 3. meseca, kar je meni malo too much, ker v njem sedi pokončno (Halooooooouser posted image user posted image , pri 3. mesecih????), ampak malo me begajo številne navedene nagrade.

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
1.1.2011 7:41:38   
Izabelina
dobrojutro!!

kako ste preživele silvestrovo?

kajča: http://med.over.net/forum5/read.php?46,4271633  tle so neki razpravljal o tem stolčku... mogoče ti kej pomaga...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
1.1.2011 8:18:20   
kajča
dobro jutro

izabelina hvala, kolikor sem brala po forumih so si mnenja zelo deljena, tako pediatrov kot fizioterapevtov.

Mi smo se ob polnoči dojiliuser posted image user posted image , Bina se nikoli ne zbudi tako zgodaj, razen včerajuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
1.1.2011 9:02:05   
Jinx
Mi smo se pa nehali dojiti ob 23:55 user posted image Sem ravno še ujela polnoč user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
1.1.2011 9:14:41   
Lenca78
Evo tudi moje silvestrovanje (spanje) je za mano. Sem namreč ob 22ih padla v postlo in zaspala k ubita, sta me nečakinji in mami budile baje še trznla nisem user posted image tko da je blo odlično hihihi
Jazzy1 zdej ne ber tega user posted image Neja je zaspala ob 19ih se ob 21ih zbudla pojedla, zaspala nazaj do 5ih spet pojedla in spala do 9ih user posted image tale dodatek rižolinota je odličen user posted image
Upam da se kej sonček pokaže da grem sprobat merino vrečo za v voziček k jo je Neji prnesu DM sicer z obilico nerganja sam jo je user posted image

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
1.1.2011 10:40:46   
archie
lenca: naša ima pa že nekaj časa ritem, da zaspi ob 19h, jo zbudim ob 23h za 20 min (previjem in poje) ter spi do 6h.... se ne bom hvalila, da me ne bo udarilo nazaj...

Srečno in zdravo novo leto želim vsem!!! user posted image

Midva sva šla tudi precej zgodaj spat. Jaz sem komaj dočakala polnoč, potem sem šla pa spat. Teja je pa zaspala ravno 10 min pred polnočjo...

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
1.1.2011 11:37:07   
kpmk
hej septembrke... se bom na hitro malo vklopila...

moja izkušnja z noskom....vedno delala da je otrok ali bil na boku ali pa injekcijo stisnila ko je sedel in je nepravilno (tako je rekel dr) in verjamem, ker sem vidla razliko.... ker so rekli, da F ne sme ven stečt, ampak čim globje in potem posesat ven, da gre vse...
v bolnici so mu aspiriral in je kričal zraven in mi je takoj rekla, o gospa to pa ne gre tako... mora biti čimbolj leže (ker je bil pri meni na rokah) da gre čimveč notri in potem so sledile muke - aspiriranje ... naj povem, tako so naredili pri obeh (20m in 3m) pri mali pa je bila razlika le ta, da je lažala na mizi in je nisem držalav naročju (le za roke in glavouser posted image )..... sedaj ko to prakticiram doma, vidim da gre res (sploh pri mlai) VELIKO ven in da je sesalec rees 1a..... mali mi je staknil v bolnici še ušeske in verjamem da zato ker so mu aspirirlai le 2*/dan, jaz pa z sesalcen povlečem ogromnokrat...
in sem pred 2ema dnevoma ponovno vprašala dr ali lahko (predvsem mali) kaj škodim, ker ji res vlivam in sesalec laufa 100/h in je rekel da ne , da moramo to početi, ker je sesalec najbolša stvar, ki gre ven.... sicer res ni aspirator je pa tudi superca....user posted image

evo moja izkušnja in vedno isto ko vprašam , dobim isti odg....

je pa res da to kar sem zgoraj napislaa velja za nas, ki smo bolani in imamo res zadelan nos...

če moja2 nimata težav , potem le preventivno malo špricnem in posesam in je to to....

sem pa prvič jaz tudi debelo gledala ko mi je ena rekla da je treba leže in sem mislila svoje, sedaj pa sem vidla zakaj.....

ne me napadit, ker sem se samo malo vštuilila, samo moje in dr mnenje in kako to delajo v Ce na pediatriji....

so mi pa še svetovali eno kremo nisita (http://www.lekarnaljubljana.si/si/spletna-lekarna/ponudba/samozdravljenje/nos_2/753/nisita-mazilo ) in je tudi super za nosek, za otroke in dojenčke, tako da imamo tudi to.

< Sporočilo je popravil kpmk -- 1.1.2011 11:43:47 >

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
1.1.2011 11:37:36   
kpmk
pa še to:

Vsem želim srečno in ZDRAVO leto 2011

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
1.1.2011 13:40:30   
Natalija28
Pa vam lahko voščimo: želimo vam, da v letošnjem letu pokate od zdravja, utonete v sreči, se spotaknete ob zanko ljubezni in padete v morje uspehov. Srečno 2011,

Natalija & Robi & Matija

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
1.1.2011 13:51:32   
Anonimen
Novo leto je topel stisk tvoje in moje dlani.
Novo leto je tista pesem, ki vsem enako zveni.
Novo leto je gaz še neutrte poti.

SREČNO, VESELO, ZDRAVO in LJUBEZNI POLNO leto 2011!!!!

Dan bejbe!

Eto, mi smo pa kr fino pričakali 2011 v družbi še enega super para, ki je razumel, da se bomo držali naše rutine - kopanje, dojenje, uspavanje. Je šlo pa vse presenetljivo hitro (sploh zadnji del) in je bil A. odsoten od družbe ene 15min zaradi kopanja, potem pa še jaz slabe pol urce. Sem pa imela včeraj spet malo mleka zvečer (medtem, ko sem imela predvčerajšnjim dovolj, sploh ne vem kaj se dogaja) in sem mu dala flaško in je ok pojedel, brez večjega upiranja ampak mu ne naredim polne doze ampak 100ml ker potem še vedno sprazne joško. Je pa potem spal 6h v kosu po dolgem času, tako da mislim, da je bila za njegovo pogosto prebujanje res kriva lakota.

(odgovor članu Natalija28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4089
1.1.2011 14:16:34   
benika

ne me napadit, ker sem se samo malo vštuilila, samo moje in dr mnenje in kako to delajo v Ce na pediatriji....

Zakaj bi te pa napadliuser posted image Saj je prav, da poveš svojo izkušnjo. To je še en dokaz, kako različnih mnenj so naže zdravniške glave. Na Jesenicah bi se nad takim načinom zgražali (najbrž pri vas tudi nad našimuser posted image ). user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drage moje septembrke

Leto, ki pride, ko zdajšnje odide,

naj Vam pred vrata pripelje darila bogata:
Ljubezen in zdravje, uspehe in sanje
pa še vrečo nabasano s srečo.

user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
1.1.2011 14:31:04   
Izabelina
no še enkrat dobrojutro!!!

mi smo se mel res fino učeri... smo mel slow food - fondi user posted image 3 ure smo jedl user posted image Eva je pridno spala se ni dala motit!! Smo pa bli 4ije pa še en kuža... ko smo pojedl smo začel snemat stop motion film... 2 minuti prej smo nazdravl in potem nadaljeval s filmom... ko bo še zmontiran ga bom pa objavla...

pol sva pa z user posted image ene neumnosti deloala in sam upam, da ne bo posledica vidna čez neki cajta... user posted image k dva neumno najstnika sva bla, ne pa odgovorna odrasla človeka...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
   [Brisano sporočilo]
1.1.2011 14:40:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jinx)
  Neposredna povezava do sporočila: 4092
   [Brisano sporočilo]
1.1.2011 16:42:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4093
1.1.2011 16:58:23   
tinkatonka
Hej punce in dobrodošle v l. 2011! user posted image

Mi smo prav lepo praznovali v družbi še dveh družin. Razmerje odrasli vs otroci je bilo 6:6. user posted image Okrog 21h so bila na vrsti darila, jih je DM pustil pod smrekco, sledilo je odvijanje daril, potem malo risanke, še malo igranja, potem je bila ura mimogrede polnoči, ko so se vsi otroci in odrasli odpravili ven gledat in spuščat rakete. Jaz sem pa ostala notri, ker nekako nisem želela Jakoba pustit samega, kljub temu da sem imela el. varuško, ampak se ne bi počutila OK, če bi šla ven iz hiše. Tak da sem novo leto doživela sama, v družbi dveh prestrašenih psov, ki sem jih mirila, onidve pa mene, ko sem jokala kot dež...ata....no ampak potem smo se polubčkali, ko so prišli (hitro) nazaj, počasi spravili otroke spat...anej je zaspal okrog 2h, jakob je ob pol treh se jedel, odrasli smo vmes kartali enko in se imeli fino. Domov smo prisli malo pred 4h in sli spat kakih pol ure kasneje (otroka smo speča samo premestili v posteljo in sta spala dalje). Malo pred osmo pa je Anej ze vstal, jakob pa dobrih pol ure kasneje. Vglavnem lep pricetek novega leta, v fajn druzbi, z velikoooo praznino sicer v srcu in malce grenkim priokusom veselja, samo sem presrečna, da imam tak fajne fante in prijatelje, v družbi katerih se super počutim in odmislim slabe stvari....

Jakob je postal pravi falotek. Povsod se mi konstantno obrača na trebuh, na tleh, v postelji, na previjalni. Obožuje igračke. Postane nemiren če me izgubi iz slušnega in vidnega polja (je bil Anej isti), je mali crkljivcek, nagajivcek, vglavnem prekrasen otrocek!!! Anej ima pa že poredne škratke v riti in je že čas da gre v ponedeljek spet mal v vrtec, da bo skuril odvečno energijo.

Jutri upam na kak lep izlet...mi manjka...majhen pobeg iz domačih zidov.

tannya...kako Živa? Se ji še pojavlja kri v blatu? Kdaj dobiš izvide?? Mislim na vaju!

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
1.1.2011 18:39:09   
NiNiBo
Berem, da ste lepo preziveli skok v 2011, tudi mi, tudi mi. Kar je pa najlepse je pa:

...bili smo pri sestri in pridem v kopalnico pa vidim, da moja sis jemlje folno..hmm sumljivo, no pol pa imamo vecerjo pa vidim, da moja sis zmaze skoraj vse princes krofe (moj spekel, priden, priden user posted image ), pa jo malo bolj v trebuscek pogledam..glej ga zlomka neki zaobljen izgleda. Potem pa mojemu recem, ti meni se zdi da bo se en dojencek v familiji, pa jo se moj zacne opazovat in mi po urci prisepnek..imas prav user posted image . Pride polnoc stisnem sis in recem potiho, a sepetembra bomo pa zibal, pa pravi nop avgustauser posted image .. MOJA SISTER JE NOSECA, jjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! Jaz sem tolk vesela za njo, no pa zase tud, bom se enkrat teta. Prvi pregled ima naslednji teden, pocuti se super, tako da drzim pesti da bo nosecnost super in se zelo zelo veselim necaka/necakinje user posted image .

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
1.1.2011 19:15:17   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

Berem, da ste lepo preziveli skok v 2011, tudi mi, tudi mi. Kar je pa najlepse je pa:

...bili smo pri sestri in pridem v kopalnico pa vidim, da moja sis jemlje folno..hmm sumljivo, no pol pa imamo vecerjo pa vidim, da moja sis zmaze skoraj vse princes krofe (moj spekel, priden, priden user posted image ), pa jo malo bolj v trebuscek pogledam..glej ga zlomka neki zaobljen izgleda. Potem pa mojemu recem, ti meni se zdi da bo se en dojencek v familiji, pa jo se moj zacne opazovat in mi po urci prisepnek..imas prav user posted image . Pride polnoc stisnem sis in recem potiho, a sepetembra bomo pa zibal, pa pravi nop avgustauser posted image .. MOJA SISTER JE NOSECA, jjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! Jaz sem tolk vesela za njo, no pa zase tud, bom se enkrat teta. Prvi pregled ima naslednji teden, pocuti se super, tako da drzim pesti da bo nosecnost super in se zelo zelo veselim necaka/necakinje user posted image .

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
1.1.2011 19:26:08   
benika
MOJA SISTER JE NOSECA, jjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! Jaz sem tolk vesela za njo, no pa zase tud, bom se enkrat teta. Prvi pregled ima naslednji teden, pocuti se super, tako da drzim pesti da bo nosecnost super in se zelo zelo veselim necaka/necakinje user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
1.1.2011 19:40:49   
tannya
Hej, hej,
tudi mi smo pogumno vkorakali v novo letouser posted image . Smo bili kar sami doma in je čisto pasalo. Zadnja leta smo bili vedno s še kakšno družino.
Živa je ok. Po dveh dneh brez mleka in mlečnih izdelkov ima blato čisto normalno. Ne vem, ali je mogoče tako hitro izboljšanje? Izvidi na viruse bodo naslednji teden in RESSSSS upam,da je virus...in dobim nazaj sir in sladoled...no pa čokolado in jogurt...pa še kajuser posted image .

Ninibo: ko lepo za tvojo sestro, sem se kar raznežila.

Tinka: sem mislila tudi jaz nateuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
1.1.2011 20:33:59   
benika
.in dobim nazaj sir in sladoled...no pa čokolado in jogurt...pa še kaj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
1.1.2011 20:35:33   
archie
Ninibo: iiiiiiiiiiii čestitam!!user posted image user posted image

premikanje / kobacanje: naša je kot en hlod!! user posted image samo z rokami maha in brca z nogami, ko je naga!! ko ima pa plenice (pa ni važno katere, je pa ful bolj pasivna) user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?