tinkatonka
|
Hej punce in dobrodošle v l. 2011! Mi smo prav lepo praznovali v družbi še dveh družin. Razmerje odrasli vs otroci je bilo 6:6. Okrog 21h so bila na vrsti darila, jih je DM pustil pod smrekco, sledilo je odvijanje daril, potem malo risanke, še malo igranja, potem je bila ura mimogrede polnoči, ko so se vsi otroci in odrasli odpravili ven gledat in spuščat rakete. Jaz sem pa ostala notri, ker nekako nisem želela Jakoba pustit samega, kljub temu da sem imela el. varuško, ampak se ne bi počutila OK, če bi šla ven iz hiše. Tak da sem novo leto doživela sama, v družbi dveh prestrašenih psov, ki sem jih mirila, onidve pa mene, ko sem jokala kot dež...ata....no ampak potem smo se polubčkali, ko so prišli (hitro) nazaj, počasi spravili otroke spat...anej je zaspal okrog 2h, jakob je ob pol treh se jedel, odrasli smo vmes kartali enko in se imeli fino. Domov smo prisli malo pred 4h in sli spat kakih pol ure kasneje (otroka smo speča samo premestili v posteljo in sta spala dalje). Malo pred osmo pa je Anej ze vstal, jakob pa dobrih pol ure kasneje. Vglavnem lep pricetek novega leta, v fajn druzbi, z velikoooo praznino sicer v srcu in malce grenkim priokusom veselja, samo sem presrečna, da imam tak fajne fante in prijatelje, v družbi katerih se super počutim in odmislim slabe stvari.... Jakob je postal pravi falotek. Povsod se mi konstantno obrača na trebuh, na tleh, v postelji, na previjalni. Obožuje igračke. Postane nemiren če me izgubi iz slušnega in vidnega polja (je bil Anej isti), je mali crkljivcek, nagajivcek, vglavnem prekrasen otrocek!!! Anej ima pa že poredne škratke v riti in je že čas da gre v ponedeljek spet mal v vrtec, da bo skuril odvečno energijo. Jutri upam na kak lep izlet...mi manjka...majhen pobeg iz domačih zidov. tannya...kako Živa? Se ji še pojavlja kri v blatu? Kdaj dobiš izvide?? Mislim na vaju! Lp Tina