tinkatonka -> RE: Septembrke 2010 (25.12.2010 22:01:27)
|
hej punce! Moj božič kot veste ni bil preveč vesel. HB da imam Aneja in jakoba zaradi katerih moram imeti nasmeh na obrazu.Darila so razdeljena. Drobne pozornosti, za otroke malo več, itak so mi pa važne osebe s katerimi sem bila...in letos je bila ena velika praznina v mojem srcu. Komaj čakam, da bo za nami še pogreb, da se v miru poslovimo. Ja odločila sem se, da Aneja peljem na pogreb. Danes npr smo prišli k mojim staršem in je videl svečko pred vrati in rekel "o ata je še vedno mrtev". Kot da še ni dojel in da čaka, da pride domov, ko ne bo več mrtev. Se mi zdi prav, da se poslovi, da dojame, da ga ne bo več, da je OK če si žalosten in se zjočeš, da ga bomo nosili v srčku. Da je on naš angelček pa itak že ve in se večkrat na dan spomni na to. Kot so mi napisale nekatere na tisti temi, kjer sem spraševala otrok in pogreb in "čudna" vprašanja, bomo odgovarjali na vprašanja pošteno in primerno njegovi starosti, brez laganja ali česa podobnega. Pa risbico bo narisal in jo bo atu vrgel, ko se bomo od njega poslovili. Na pogrebu ga bo imel mož čez. Jakoba mi bo vmes na mojem domu počuvala prijateljica, ki sem ji zato neizmerno hvaležna. HVALA še enkrat pa tudi vam za izrečena sožalja in za nasvete! inčy...[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] meni je že za dedka neizmerno težko, kako je ko ti umre oče HB ne vem in upam, da še dolgoooooo ne bom. Lahko ti pošljem le en topel objem[sm=smiley31.gif]. Neizmerno težko je dojeti, da ljubljene osebe "odhajajo" in jih ne bo več. In ostanejo le še spomini, čeprav lepi, prelepi.Drži se. Ti in Nija imata prav posebnega angelčka!! izabelina....lepo se imej na seminarju. tašče....Vse imajo svoje fore, samo mislim da v svoji čudnosti še vedno vodi kajčina.[sm=smiley1.gif] vsem bolančkom pošiljam virtualne vitaminčke[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] jinx...ja tudi mene je pred dobrim tednom presenetila M, a sem jo bila vesela, ker sva počela nekaj "neumnosti" in si ravno ne želim naslednji september spet zibati.[sm=smiley1.gif] Moram pa mal zalogo tamponvo/vložkov narediti, ker jih zdaj eno leto nisem rabila in je zaloga pošla[sm=smiley36.gif] Upam, da ste preživele lep Božič in da se je Božiček spomnil na vas z lepimi darilci. Lp Tina [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|