|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.12.2010 16:33:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3726
   RE: Septembrke 2010
18.12.2010 16:43:23   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: brezcopatka

Lilchy123: kaka lepa punčkauser posted image

T.Z.: pri meni ga tudi vse druga okrog zanima, sploh, če kdo mimo pride. Lumpekuser posted image

Jst mam pa anginouser posted image . A katera ve, lahko grem normalno ven ali ne?

hmm... odvisno, kok časa ješ že antibiotike, ali imaš vročino... je pa res treba malo počivat, da si organizem opomore. jaz poznam fanta, ki pri 18 letih ni preležal 2 angin zapored in ima trajne posledice na srčku...

< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 18.12.2010 16:49:20 >

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu brezcopatka)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
18.12.2010 16:44:41   
Katalenca
Zdravo punce,
sem nekaj prišla k sebi :) včeraj bil pester večer oz. noč, sem bila ankoncertu v Stožicah in je bilo res noro, sem se naplesala kot že dolgo ne, sicer sem izpustila službeno zabavo ampak mi sploh ni žal. Sicer ceste so bile grozne, totalno spozko. Ko sem prišla domov pa take dojke kot trde melone. No, počasi prihajajo k sebi, danes naš David ni tako lačen :)) Sicer ga res takoj ko malo pokaže interes pristavim. Je bil pa priden celo noč in me ni pogrešal :))

Sem gledala video od ga. Semolič in se mi zdi kar zanimiva telovadba. Saj sicer pove, da na začetku je vse lepo prilagojeno. In se kasneje stopnjujejo "akrobacije".

Nimam nekih navodil kako sedaj z otrokom ravnat oz. handling pri treh mesecih je drugačen kot pri novorojenčku. Sicer se lahko vključuješ v razne skupine ala ga. Semolič samo če nimaš avta je to bolj problem user posted image  Lahko sicer prepuščaš otroka svojemu instinktu ampak saj so že v materinski šoli govorili, da so današnji otroci "slabše kakovosti" (dobesedno) in da je vsak drug hipo/hiper toničen (tudi sama poznam veliko dojenčkov, ki so bili oboje).  Ne vem no...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
18.12.2010 16:45:57   
Katalenca
Lillchy, nore fotke, pravo luškano punčko maš in tudi kot vidim fenomenalen kamin . Noro res, honka a neuser posted image

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
18.12.2010 16:52:21   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Katalenca

Lillchy, nore fotke, pravo luškano punčko maš in tudi kot vidim fenomenalen kamin . Noro res, honka a neuser posted image

ja, res je noro, če ti je to všeč.user posted image pridi enkratr na kavouser posted image

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
18.12.2010 17:52:07   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: Katalenca

ja, res je noro, če ti je to všeč.user posted image pridi enkratr na kavouser posted image

Nima avta. Č pa še mene povabiš (sicer mene ne briga za kamin, me Naja interesira), jo pa jaz pripeljem.user posted image

Katalenca, v Stražišču imaš tečaj masaže dojenčka in handlinga. Do tja greš pa komot lahko z lokalcem, pa še k meni na kavo potem lahk prideš.

Bejbe, midve greva jutri domov user posted image

Kava v torek seveda bo, a ne? Tannya, lenča, katalenca, kajča, archie, ljubljančake...vabljene, da pridete mal naš kafe plac pogledat. Garantirano vam bo všeč. Tiste, ki še nismo bile obdarovane, si bomo izmenjale tudi darila. Imava z lenčo že vse naštudirano.

Iza, prideš? Rabiš prevoz?

< Sporočilo je popravil benika -- 18.12.2010 17:53:16 >

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
18.12.2010 18:03:58   
lillchy123
benika jeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in seveda si vabljena na kavouser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
18.12.2010 18:24:07   
tannya
Lillchy: seveda lahko objaviš slikcouser posted image

Benika: user posted image user posted image user posted image user posted image sem ful vesela za vaju.

T-Z: pri nas je tudi tako zadnji teden. Dvakrat potegne, pa se mi začne režat, pa malo polgeda okoli, pa spet dvakrat potegne...in tako v nedogled. Nč se ne sekiraj, mleka ti ziher ni zmanjkalo. Jaz se spomnim še od Ajde, da je imela podobne fore v nekem obdobju. Mislim, da je to pač neka faza, ki bo minila. No, razen firbcanje...to pa zna biti nadležno, jaz sem enkrat skoraj brez bradavice ostalauser posted image .

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
18.12.2010 18:31:27   
lillchy123
tole sta pa dve lepotički-moja Naja in Živa od tannnye.user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
18.12.2010 18:42:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Daaan!
Danes bom znova začela s čajem za dojenje, ker sta samo 2 varjanti:
a) premalo imam mleka
b) Filip se noče več dojiti.
Že kakšen teden stavka, se ne doji lepo, naredi par požirkov potem pa gleda naokoli,... ampak meni se zdi, da ko on neha piti (res se čisto malo podoji) in če stisnem še fuuul šprica ven, tako da po moje preprosto noče več zize user posted image

a) nimaš premalo mleka (ven ti šprica, a ne)
b) Filip je radoveden dečko in firbca naokoli, lahko pa da ga kaj drugega moti (zabasan nos, krči, itd, itd...)
Poskusi it v kakšno drugo sobo dojit, ko bsta imela mir in kar lepo naprej pristavljal. Počasi boš že ugotovila, zakaj ga biksa.
c) nekateri dojenčki se napijejo na express, 2-5minutk, če je potem zadovoljen ni razloga za paniko!

ja, to da (še) nimam premalo mleka mi je bilo na podlagi tega jasno (sem tudi napisala zgoraj ja...).
se pa na začetku ful zažene ampak res ful, naredi par požirkov in potem neha in čez pol ure ali uro spet in... tako v nedogled... druga soba v bistvu ne pomaga, ker dokler ima interes do dojenja ga nič ne zmoti, normalno doji se edino še zvečer pred spanjem, takrat pa sprazni obe dojki do konca pa se lahko vmes karkoli dogaja (posledično tudi spi 6h skupaj...). ko pa izgubi interes je pa sposoben tudi mene gledati kako diham.
v motnje kot so zabasan nosek, krči ipd pa dvomim, no, za krče tako vem kdaj ga motijo (takrat vseeno je naprej, morda samo za par sekund odneha), nosek ima pa čist...

IZVIRNO SPOROČILO: tannya
T-Z: pri nas je tudi tako zadnji teden. Dvakrat potegne, pa se mi začne režat, pa malo polgeda okoli, pa spet dvakrat potegne...in tako v nedogled. Nč se ne sekiraj, mleka ti ziher ni zmanjkalo. Jaz se spomnim še od Ajde, da je imela podobne fore v nekem obdobju. Mislim, da je to pač neka faza, ki bo minila. No, razen firbcanje...to pa zna biti nadležno, jaz sem enkrat skoraj brez bradavice ostalauser posted image .

ne ne, Filip ne potegne 2x pa potem mene gleda pa spet 2x potegne - kadar to dela tako vem, da firbca oz. da se crtlja; on se zažene, je čisto kratek čas in potem odneha. pa čez pol ure do uro znova... poznam pa občutek kako je, ko skoraj ostaneš brez bradavice.

bistvo je pa, da mi ga ni težko kar naprej pristavljati, res ne. ampak mene bradavice že takooooo bolijo, čisto imam razpokane,... sploh se ne spočijejo več no. edino ponoči še nekako, zvečer si jih namažem z lanolinom in potem je nočno dojenje boljše, prvo jutranje je še tudi ok potem sem pa počasi na istem user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3735
18.12.2010 18:57:58   
Lenca78
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Kava v torek seveda bo, a ne? Tannya, lenča, katalenca, kajča, archie, ljubljančake...vabljene, da pridete mal naš kafe plac pogledat. Garantirano vam bo všeč. Tiste, ki še nismo bile obdarovane, si bomo izmenjale tudi darila. Imava z lenčo že vse naštudirano.

user posted image user posted image user posted image user posted image ker gresta domov končno.
Neja pa ma že tok zabasan nos da se na uro ponoč zbuja reva k jo začne dušit k dihat ne more user posted image jest ji skoz šopam fiziološko not pa pucam z aspiratorjem na dah, kaj še lohka naredim?

Ja vse delam na tem da prideva v torek bi vas blo fajn vidt pa klepetat k ob treh mam pa pol izpit user posted image še zadnji za letos user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
   [Brisano sporočilo]
18.12.2010 19:41:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lenca78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3737
18.12.2010 20:01:02   
NiNiBo
Kolk super, da ste prilepile seznam, sem se sla takoj poiskat user posted image user posted image user posted image

lilchy123 ful ste lustni, imate pa hiso kot izgleda tocno po nasem okusu. Pa tudi ta druga fotka z Zivo je prav cort!
benika user posted image user posted image user posted image  super, da greste domov!

Neo je pa zacel bolj slabo spati in sem bila danes po konci od 4 naprej. Sej sem malo pricakovala, da bo verjetno tale sprememba prisla mal za njim, no al je pa kaj drugega. Dokler je uredu in je na splosno zadovoljen ni panike. Je pa tudi tascica danes, ko ga je pazila popoldan 2 urci opazila, da Neo pa res ne spi veliko. No sej pri dveh energicnih starsih pac ne more biti drugace.
Pri nas je pravtako zapadel sneg, in ceste tudi slucajno nic ne pluzijo, samo ta glavne. Da ne govorim, da ni potrebno imeti zimskih gumuser posted image user posted image user posted image . Smo bili pa malo zunaj, malo v mestu in je dan minil. Jutri pa obiski od 15-21, ker sva kar vse na en dan povabila, tako da ne hodimo okol. Bo pa super, ker bom videla kar nekaj ljudi, ki jih ze dooooolgooo nisem.

Uzivajte, mi je mami rekla, ko sva govorili da imate spet veliko snega in pa mraz!

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
18.12.2010 21:07:35   
tinkatonka

user posted image user posted image user posted image to so pa res lepe novičke!!! Me veseli, da je Manja bolje!!! Kako sta pa kaj fanta prenašala tvojo odsotnost? A si bila ti tam 24/7 al si kaj vmes domov hodila,pa je mož tačas Manjo čuval?

kavica v Kr...jaz sem tud imela namen pridt.user posted image

lenca...na litre fizioloske pa bosta kmalu resile nosek. Ce bosta "pridne" bo v torke ze sigurno veliko bolje! Pa ti, si kaj bolje?

lillchy in tannya....ja kok super sta vajini punci. user posted image user posted image user posted image Pa Lili Naja je prekrasna punčka, pa kake očke!!! Res cukrček, komaj čakam,da jo spoznam v živo

ALmera...kombinezon - Sicer mi bo enega posodila prijateljica, samo glede na to da smo "bruhci" mi bo kakšna rezerva prav prišla. Tako da če ti ni odveč si seveda z veseljem sposodim. Jaz ti pa našega ko ga prerastemo lahko posodim, če boste vi še to zimo šli na 68user posted image .

t.z....upam, da se dojenje čimprej vrne spet v normalne tirnice in da je res to samo ena "faza",ki bo hitro mimo.

Za nami lep dan, jutri bo pa še lepši user posted image

Lp tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 18.12.2010 21:17:05 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
18.12.2010 21:15:53   
benika
Jaz sem bila z njo 24/7. Zdej če bi bila malce bližje domu, bi se najbrž z E. menjavala, tako se pa časovno ni izšlo. Jakob me je pogrešal občasno le zvečer, težje je bilo Beniju, ker je bolj navezan name.

Kavica....le pridi, le pridi.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
18.12.2010 21:20:26   
tinkatonka

Jaz sem bila z njo 24/7. Zdej če bi bila malce bližje domu, bi se najbrž z E. menjavala, tako se pa časovno ni izšlo. Jakob me je pogrešal občasno le zvečer, težje je bilo Beniju, ker je bolj navezan name.

Kavica....le pridi, le pridi.

Mene že zdaj pri srcu stiska za našo operacijo. Pa Jakob majčkn doma, jaz pa z Anejem notr. No midva se bova probala mal menjavat, HB nimava daleč do bolnice cca 10min. pa itak bova predvidoma samo 3 dni notr.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
18.12.2010 21:25:53   
archie
Benika: a ti se boš upala priti v Kr na kavici z Manjo? Kljub temu, da bila 1 teden v bolnici?

Jaz upam, da mi uspe priti (če ne bo spet snega). Danes so nam namreč splužili šele ob šestih zvečer user posted image
Almera: dobiš copatke.

NiNiBo: jaooo, kako sm tu jst fouš user posted image jaz bi tudi šla na Nizozemsko za čez praznike!! A je gor kaj drugačno vzdušje kot pri nas?

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 3742
18.12.2010 21:26:55   
Lenca78
tinkatonka jest mam še kr vročino ker se nekak ne morem spočit in naspat, ker se ponoč skor na eno uro zbujam k pucam Neji nos ker se ji začne zaletavat user posted image ma bom že sam da njo zrihtam pa da me v torek pred izpitom še mal v dobro voljo spravte user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3743
18.12.2010 21:32:13   
brezcopatka
Hvala punce za odgovore, saj sem si mislila, da bo bolje, da sem notri. Bom dedija nahecala, da user posted image pelje ven med tednom, če bo lepo vreme, ker moj dragi pride šele ob pol šestih domovuser posted image

Benika: super, da greste domovuser posted image user posted image user posted image

Kak sta šikani ti dve puži:)

Neposredna povezava do sporočila: 3744
18.12.2010 21:33:10   
NiNiBo
Izabelina zadnjic si rekla, da ti knjiga Povezovalno starstevstvo ni tolk vsec. Probaj morda dobiti Znanost o vzgoji (Margot Sunderland), je pa malo drugacna in ti bo mogoce vsec.

TZ pomoje imate tudi samo tako obdobje. Jaz to veckrat pri Neu opazim, da napr. sedaj je bilo en teden ko bi jedel samo iz leve joskice in ne iz desne, enostavno jo je metal ven in ni hotel jesti. Pa sem ga pac vseeno pristavljala, pa pac samo tolk da je potegnil pa ven, pa not pa ven..po tednu je slo pa na boljse in sedaj spet normalno je iz obeh. Je pa res, da je tecno ko bradavice bolijo jaz na sreco te tezave nimam.

Mene pa nekaj zanima: a ima katera izmed vas sedaj po porodu veliko negativnih misli. Namrec, meni se velikokrat zgodi, da se zalotim ko mislim, da bi se kaj hudega Neu ali pa Nielsu zgodilo. Mi gre to ze posteno na zivce, ker se mi to res veliko dogaja, pa nisem nek pesimist po naravi. Ampak sedaj pa res, ne vem vsaka stvar me vrze iz tira, se porocil bi bilo najbolje da ne gledam, ker mislim, da bo jutri ze konec sveta in mi potem kar tesno postane user posted image user posted image user posted image . A ima se katera tu taksne tezave?  

Neposredna povezava do sporočila: 3745
   [Brisano sporočilo]
18.12.2010 21:38:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3746
18.12.2010 21:38:31   
NiNiBo
archie lepo je zato, ker ko pade sneg je vse belo, potem so pa hise ob kanalih, itak imajo tu vsi odprta okna in nobenih zaves, pa svecke na oknih, tako da svetloba pada na vodo v kanalih in je vse skupaj hudo romanticno. Je pa tu en tak hudicev mraz, veliko vlage, veter in temperatura pod 0, te res prezebe do kosti.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
   [Brisano sporočilo]
18.12.2010 21:46:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3748
18.12.2010 21:50:26   
khurde
benika, user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo 

Mene pa nekaj zanima: a ima katera izmed vas sedaj po porodu veliko negativnih misli. Namrec, meni se velikokrat zgodi, da se zalotim ko mislim, da bi se kaj hudega Neu ali pa Nielsu zgodilo. Mi gre to ze posteno na zivce, ker se mi to res veliko dogaja, pa nisem nek pesimist po naravi. Ampak sedaj pa res, ne vem vsaka stvar me vrze iz tira, se porocil bi bilo najbolje da ne gledam, ker mislim, da bo jutri ze konec sveta in mi potem kar tesno postane user posted image user posted image user posted image . A ima se katera tu taksne tezave?  

ja. sicer moj pade ven iz te slike, mam pa dva otroka not user posted image  sicer ne mislim, da se jima bo kaj zgodilo, ne razmišljam o tem, me pa vsaka slaba novica, ki jo mediji itak še potencirajo, bolj v slabo voljo spravi kot me je, ko malih dveh še ni bilo. ne vem, pomoje zato, ker me skrbi zanju, pa tut to, o koncu sveta, poznam, ja user posted image  teh tem se načrtno izogibam.

znanost o vzgoji je pa res super knjiga. meni je všeč.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
18.12.2010 21:52:29   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

NiNiBo - mogoče se sedaj ko imaš otroka zaveš dejstva, da obstaja nekdo, ki je popolnoma odvisen od tebe in ga skušaš obvarovati vsega hudega.

evo, lepo napisano. sam da bi jaz dodala, da se tudi zavedaš, da v nekaterih primerih nimaš niti malo moči in nikakršnega vpliva na to, kaj in kako se bo zgodilo in zaradi tega dobiš občutek tesnobe.

se mi zdi, da če že razmišljaš o tem (vsaj podzavestno) ugotoviš, da je človek v življenju na nekaterih področjih popolnoma brezmočen. in dokler ni nekoga, ki je odvisen od tebe, zaenkrat celo še popolnoma odvisen, ni panike, te ne skrbi. zdaj, ko imaš večjo odgovornost, je pa zavedanje o tem malo bolj "boleče".

< Sporočilo je popravil khurde -- 18.12.2010 21:55:57 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?