tinkatonka -> RE: Septembrke 2010 (2.12.2010 15:02:25)
|
Hej punce! Danes je bilo na kavici super. Khurde lepo te je bilo spoznati v živo in tvojega fantka. Pa ful sem vesela da sem spoznala še Nea in Evo. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Jakob je potem še pridno spančkal, da sem jaz še enkrat lahko na hitro skočila v Hervis mal počekirat, ker imava z možem še ene bone za pokoristit, pa v HM (sem našla tiste nogavičke NiNiBo, so imel bele, črne in sive skupaj za 1€[sm=smiley1.gif]). No pol sva pa odpeketala domov, skuhat kosilo, zdaj pa čakam, da še mojega prestolonaslednika pripeljejo iz vrtca. Pa eno kavo bom v miru spila s svojo mamo. [sm=bravo.gif] katrinka...kako je blo 1. dan v vrtcu? Upam, da ne bo preveč solz in da bo Suzani všeč. lillchy...pogrešana si!!!! Kako kaj zdravje tvojih sončkov? Upam,da si že v domači oskrbi. No kdaj boš naročila sonček, da pridemo malo na vaš konec pogledat. Se bom šla v kratkem mal potepat proti Trzinu, pa lahko še mal na vaš konec skočim, če si za. Pa še smučke ti pripeljem. archie...kako je pa to možno, da vam ne splužijo? Jaz bi že ropotala nad kom, če ga toliko časa ne bi bilo. Pa super za Tejino pridno spanje, naj bo takih noči čimveč. No pri nas je pa Jakob zdaj že nekaj časa na 7 obrokih. Posledično poje manj na obrok, in sicer zdaj le nekje med 100 in 130ml. Ampak mu nič ne manjka, je zelo konkreten dečko. Danes sem se tehtala sama in potem še skupaj z njim in ima Jakob 7kg. Kar pomeni kilco več od prejšnjega pregleda, pa še ni en mesec nimo. Ja bajsi debelajsi....čist po mamici. [sm=smiley36.gif] Je pa ful ful firbčen, vse ga zanima, komentira, komunicira z vsemi, še z mušicami, še se mu kakšna podi okrog glave. Kakšnega urnika še nimamo. Zvečer edino je in zaspi nekje med 20h in 21h. Spi včasih do enih, včasih do dveh, treh, ampak potem se pa budi na 3h. Tak da sem kr mal zaspaaaanaaa. Ampak ko pomislim na živahno Tanjino Živo, pol si itak mislim, da ne smem jamrat. Me pa veseli da se Živino stanje izboljšuje Tanja.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Kar tako naprej Živa!! Evo prestolonaslednik je doma.[sm=smiley1.gif] Čav bav Tina
|
|
|
|