benika -> RE: Septembrke 2010 (30.11.2010 10:02:09)
|
Tinka, žal mi je, da se vam to dogaja. Jaz mislim, da je na dan privrelo ljubosumje, ker si ti doma z Jakobom on pa mora v vrtec. Bistvenega pomena je, da ne odstopiš od rutine, ampak mu bo treba razložit, da v vrtec mora it, prav tako kot mora oči v službo. Če in ko mu boš popustila enkrat, si zapečatena in glede na tvoja pripovedovanja, zna bit težava potem z vstopom v šolo. Take male naše bučke zelo, zelo hitro skapirajo, kje in na kakšen način nas lahko obrnejo in to s pridom izkoristijo. Mi smo imeli take borbe z Jakobom. Drl se je zvečer, drl se je zjutraj, jokal je na poti v vrtec in ob oddaji v varstvo. Ampak guess what...ko sva zaprla vrata, se je takoj umiril in težav ni bilo več. To, da je v vrtcu 8 ur pod stresom ne verjamem. Ventili se mu pa odprejo zato, ker je v vrtcu drugačen red, drugačna disciplina, doma pa je na svojem teritoriju in si lahko privošči kaj, česar si v vrtcu pač ne more. Našadva sta ista. V vrtcu poosebljena angelčka (samo svetniški sij jima še manjka), doma pa hudiča v malem. Ampak taki so, nimaš kaj. Prej ali slej bo bolje. Prihod novega člana je tudi za njih velik stres in kljub temu, da se trudimo, da je njihova rutina ista in jim posvečamo toliko ali še več pozornosti kot prej, nikoli ne bo isto kot pred rojstvom novega člana. In prej ali slej na nek način njihovogo ljubosumje pride na plan. Ti se drži, ne obupaj, pridi na kavico, bomo en liker ruknile[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|