Kalina
|
evo me, back:bravo: Kako pase tus9nebesa Ja tkole, morm mal pojamrat, zanc me je moja najboljsa(jaz sem jo vedno tako smatrala) prijateljica ful prizadela...tkole, nas punc je 5, ki smo skupaj ze od 12ga leta...no, ena se je malo oddtujila, novo druzba itd, ampak smo se vedno blii v kontaktu..Tkole, od preostalih nas 4 punc, jaz sem porocena, ena je samska, ostali dve sta imeli fanta(ena 8 let, druga 4 leta). no ta ki je s fantom 8 let je imela neko distanco do nas, oz se je vec posvecala fantu itd. no zdej pa tkole, ta ki je imela fanta 4 leta, se pravi moja najboljsa prijateljica, pred kratkim sta s fantom nehala...in seveda jst sm bila vsak dan z njo, z mozem sva jo povsod sabo pelala itd, da ja nebo sama doma, pa vsa boga...no tko in pol pred parimi dnevi, vidim jst ona mene ne klice, hodjo na pijaco(te dve samske, pa se tista ena od prej - oddtujena) brez mene, nit me poklicejo nit nista...no in men je blo to tko cudn, pa prov zalostna sm bla, nakar koncno se dobive in jo lepo vprasam, zakaj je to tko, in mi je rekla, ja ti si porocena, me smo pa samske...negre tko glih skup!!!! pac da one morjo bit same itd itd..halooooo, pa neb rekla da sm jst ena zadrta, glih vedno sm bla jst una t najboljnora, k je skoz vse v smeh spravljala in delala neumnosti...no ful me je prizadel..to mi je par dni nazaj, ja pa kao da se nebo nic spremenil itd itd. no do zdej me se ni poklicala nobena...in mi je ful ful ful hudo :(( tko sm osamljena...:(
|