|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   CVEKICEEE
27.7.2005 21:50:08   
soncece24
aja, zdaj sem komaj vidla kaj sem napisala, greva ob 20.00, ne ob 8.00, ja, drugače bi morala pa res ob 4.00 vstat, pa v kako trgovino vlomit, ker še niso odprte

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   CVEKICEEE
27.7.2005 21:54:07   
lenika
Kalina, saj vem, da ti je hudo, ampak ne se preveč sekirat, ker meni se zdijo te tvoje prijateljice egoistične in ljubosumne, ker ti imaš partnerja. To, da si ti vezana one pa ne nima nobene veze s prijateljstvom. Tudi jaz sem poročena, pa imam 2 samski prijateljici. Logično je, da nismo več nonstop skupaj tako kot včasih, pa vendar si vedno vzamem čas za kavico z njima.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   CVEKICEEE
27.7.2005 21:54:45   
Anonimen
Dober večer!!! :bravo::bravo::bravo:
Nisem sledila debati - upam, da ne motim...

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   CVEKICEEE
27.7.2005 21:54:52   
lenika
A tako Sončece, to pa bo šlo.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   CVEKICEEE
27.7.2005 21:55:26   
lenika
Dober večer Kerensa, kar pridruži se.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   CVEKICEEE
27.7.2005 21:56:02   
Anonimen
Malo sem bila danes odsotna, psihično in fizično... Sorry...

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   CVEKICEEE
27.7.2005 21:56:18   
Kalina
Lenika mah nevem, tko mi je hudo, a je tezko poklicat za en kofe, ce vejo da sm SAMA doma...
Kerensa preberi moj post, pa povej mi kej lepga ;)

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   CVEKICEEE
27.7.2005 21:58:41   
lenika
Ja saj pravim, da so ljubosumne na to, ker imaš ti partnerja in se zato nočejo s tabo videvat, ker jih spominjaš na to, da so samske.
Čudno vem, ampak očitno je tako.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   CVEKICEEE
27.7.2005 22:00:00   
soncece24
kalina, ne sekiraj se zaradi teh krav, še žal jim bo...

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   CVEKICEEE
27.7.2005 22:00:17   
lenika
Kerensa, videla sem tvoj prejšnji post. Malo te danes hormoni dajejo a ne? Ma saj bo jutri bolj, samo prespat je potrebno.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   CVEKICEEE
27.7.2005 22:02:26   
Kalina
eh, a nismo ze prerastle take stvari? :(( Cist sm sokirana...pol me pa se moj :love: klice dons, pa prav kako to da sm doma, sm rekla ja lepo zakaj, prav sm srecu to tvojo prijateljico pa je rekla da gre v tvoj kraj, pa sm mislu k teb...no ja sla je pa k drugi...tko mi je blo smotan pred mojim :love:, kr nerodn mi je blo, in pol jo jst se opravicujem oz sm rekla aja mogoce je mela to pa to...itd, blaaah:(

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   CVEKICEEE
27.7.2005 22:04:29   
lenika
Ma brez veze, otročje so. A bi se morala ločit, da bi bila lahhko bila spet njihova prijateljica ali kaj? Obup.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   CVEKICEEE
27.7.2005 22:04:40   
Kalina
"In those moments, me with my music as high as it will go, I am, as Tina Turner sings, feeling simply the best. I call it a party of one."

— Gayle King

Tole je pa zame...se kr boljs pocutim :bravo:

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   CVEKICEEE
27.7.2005 22:06:10   
Kalina
hehhe ma boga sm, kr morm brat qoute da se potolazim, hehhe:ups:

Mah lenika, sej jih nocem obsojat al karkol, itak jih mam rada pa vse, sam nerazumem...res ne. Vedno sm bla tm z njimi, miljonkrat sm skenslala mojga :love: za njih...

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   CVEKICEEE
27.7.2005 22:06:11   
lenika
Zabava bo za dva, saj imaš moža.:bravo:

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   CVEKICEEE
27.7.2005 22:07:13   
soncece24
mogoče pa so šle v stip klub:zmeden:

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   CVEKICEEE
27.7.2005 22:07:16   
Anonimen
Moji nosečniški hormončki so se malce umirili, tako, da se zdaj z mojim :love: vsaj pogovarjam... Čisto nič mu ni prav, da sem taka, ampak naredit pa tudi nič ne more... Skregana sploh nisva, ampak jaz še kar gonim svoje... On je pa tiho in me posluša... Mater bi ga...
Kalina, tvoje mi je pa šele zdajle uspelo prebrat... Solit, pa take babe... Jaz imam en kup kolegic, samskih in poročenih, ločenih in avanturistk, ampak ko smo skupaj, nobene kaj preveč ne briga, katerega koga ima in koga nima... Opravljamo pač vse drugo, pa tudi morebitne potencialne saj veš kaj, pa je... To, da pa samska ne bi mogla iti ven na kavo s poročeno, je pa živa traparija... Kaj se poročene pogovarjamo samo o zakonskem življenju? Ja, pa kaj še...

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
   CVEKICEEE
27.7.2005 22:08:39   
soncece24
pa jaz itak pravim, da gledat je dovoljeno, tak da... verjetno so ti res favš.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   CVEKICEEE
27.7.2005 22:10:27   
lenika
Če so prave priajateljice, potem se odnos ne spremeni ne glede na to, če si samski, vezan, imaš otroke...

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   CVEKICEEE
27.7.2005 22:10:29   
Kalina
Ma za v strip klub bi bla jst glavna, nenazdnje sm jst tista k sm jih pelala na privat zabavo z Chippendelsi...

Ah*urc nebom se obremenjevala, ce hocjo nej si vzamejo cas, se mi bodo ze vrnile, se vsaka se je...hehhe lejte me, k kaksn moski zvenim :)-:)-:)-

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   CVEKICEEE
27.7.2005 22:11:44   
soncece24
kalina, a dobiš vsako, ki jo češ??:)-

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   CVEKICEEE
27.7.2005 22:13:10   
Kalina
do zdej sm vedno, me pa zanima ce moj sarm se deluje, hahha :)-:)-:)-

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   CVEKICEEE
27.7.2005 22:13:34   
lenika
Jaz sem imela nekoč najboljšo "prijateljico". Bile sva res non stop skupaj, vse do trenutka, ko sem izvedela, da mi hoče na vsak nači speljat moža (takrat še fanta). Pa ne zato, ker bi ji bil blazno všeč, ampak samo zato, ker je bila samska in je hotela, da bi bila tudi jaz.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   CVEKICEEE
27.7.2005 22:13:40   
soncece24
veš da deluje, jaz se že topim...

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   CVEKICEEE
27.7.2005 22:14:43   
soncece24
joj, lemika, pa kaj eni ljudje so res pripelani al kaj, jaz ne vem kaj je s tem svetom, no...

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

sindarin

Kolikokrat kupite v trgovini igračo, čeprav niste šli s tem namenom v trgovino?

nikoli (14%)

zelo redko (28%)

redko (31%)

pogosto (23%)

vedno (4%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!