zvesta -> RE: Gaja potrebuje... (10.9.2010 14:34:32)
|
Zbiramo sredstva za Rubin. in njeno Gajo, ki se končno vrača domov. Prepričala sem jo, da mi je posredovala njen TRR in ostale podatke, tako da boste lahko denar nakazale direktno njej. Tako da tiste, ki bi jih želele, se lahko obrnete name in podatke prejmete takoj, ko jih prejmem tudi jaz. Lahko na ZS ali na mail zvesta @ gmail.com Torej, tiste, ki lahko... Vsak evro ji bo prišel prav in vem, da bo šel v prave roke. Rubin še sploh ne ve kaj jo čaka in kakšni stroški bodo tu zadaj. Sporočite ko nakažete. Ribin. edina želja je, da se vam osebno zahvali. Hvala v mojem imenu! Bi pa še potrebovala, če lahko kdo posodi/podari: - airex blazino dokler ne dobijo svoje - kerensa/birdy (lahko posodi do januarja) - stolček Bumbo - obljubila dskubin - že dala na pošto-.. HVALA! - kombinezon 74/80 . obljubila gapii27 - tehtnico za dojenčke - obljubila skačica in že predala... HVALA! tista, ki je nakazala z računa Ma. Ju. naj se mi prosim javi... Rubin. si res želi, da se zahvali vsaki posebej.... najbolje je, če kar v namen plačila napišete nick... ali pa meni ali rubin sporočite nick in ime in priimek s katerega je nakazano, da se bo rubin. lahko zahvalila..
|
|
|
|