tasa_m -> RE: Gaja potrebuje... (13.9.2010 10:47:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Ja, punce, danes sem bila pri rubin. doma. Grozno, grozno... ta plaz. vedela sem da je hudo... pogledala vse prispevke, slike... Poslušala Rubin... ampak kar sem danes videla na lastne oči, to pa se ne da opisati.... lahko rubin pove, kako strah me je bilo po stopnicah iti na garažo.... pogumni so, da živijo tam.... jaz ne vem, če bi.... je pa res, da če nimaš druge možnosti... jokam... ko pogledaš, da se je cokel hiše posedel že za 10 cm... ko vidiš, da je plaz od garaže samo pol metra, potem pa prepad... ko vidiš za otoka velike luknje po katerih se ob deževju zliva voda.... in razpoke na stenah v stanovanju... ko se žoga zapelje po spalnici od stene do stene, ker vse že visi... Rubin... našli bomo način, da se vam pomaga... tako ne more biti... takšnega življenja si ne zasluži najhujši sovražnik.... jokam... Joj, zvesta kako te razumem. Ko sem bila jaz pri Rubin, in ko sem gledala tist plaz pod garažo in ko sem videla koliko je oddaljeno to vse skupaj (skoraj nič) mi je postalo slabo. Ne, ne zaslužijo si da živijo v strahu, res ne.
|
|
|
|