Rubin.
|
Punce moje se opravičujem, ker se komaj sedaj javljam, ampak ko imam popoldan doma malo okupatorko , se z računalnikom gledava samo od daleč. Jaz sem resnično ganjena nad vašo pripravljenostjo pomagat. Resnično imam solzne oči. Hvala vsem, ki sodelujete na tej temi. Kot je zvesta napisala, pa je najmanj kar lahko, da se vsaki osebno zahvalim za dobro besedo, denarno ali materialno pomoč in lepe misli. Torej tiste, ki ste tukaj napisane, se vam iz srca zahvaljujem, tiste ki pa niste, pa bi se vam tudi rada zahvalila. Rakica, tukaj je link od trakca: trakec . Načeloma je trak zraven kanile, ampak to je tak čist navaden trak, ki se zareže v kožo. Zato za otroke uporabljamo trakec, ki je na linku. Lahko povem, da sva se z skačico že dogovorili za tehtnico . Hvala ti še enkrat. Dskubin, vašega stolčka bom prav vesela . Kerensa, tako kot je zvesta rekla, mislim da Gaji pripada airex blazina, to odločijo v razvojni, ampak preden bova midve prišle do pediatra in nato v razvojno bo sigurno minil mesec. V tem času pa bi jaz vseeno rada delala fth vaje z Gajo. Sedaj jih na tej blazini izvaja fizioterapevtka v KC, pa tudi midve se kotaliva sem in tja, in je prav fajn. Miljonarka lepo da si ponudila prevoz, bi te bilo fajn videt po dolgem času . Če pa bo dadaegonovem možu to usput pa še boljše, je že tud minilo nekaj časa kar smo se videli. Kaj se tiče oblačilc, pa mi jih je prav pred kratkim podarila mariborčanka Vrtnica in tasa_m. Večje številke pa dadaegon, kot tudi triptrap stolček, ki nam bo tudi prišel prav. Hvala vsem trem. Še enkrat hvala, ker imate veliko srce. Nekaj vam lahko povem, kar sigurno drži: vse se vam bo povrnilo. Če nekomu nesebično pomagaš, tako iz srca, se ti slejkoprej povrne - preverjeno. Sedaj pa grem spat, ker me zdeluje vročina .
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 7.9.2010 22:23:58 >
|