Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Kajenje v prisotnosti nekadilcev... 8.9.2010 9:12:44
jagoda77
oba sva nekadilca, večina najinih prijateljev so nekadilci in tiste dva ali mogoče trije, ki pridejo, vedo, da se pri nama ne kadi, poleti na terasi se lahko prižge. Sem pa enkrat, ko sem živela še v bloku, dobila obisk kolegico z enim tipčkom, ki je ob prihodu takoj prašal, kam grem lahko prižgat. Halo, a tudi tiste pol urce ne moreš zdržat? Je pač šel ven pred blok kadit, ker nismo imeli balkona, hotel je na hodniku, pa sem rekla, da če mu je tako nujno, naj gre pa pred blok stat.
Tako da, v najini hiši se ne kadi sploh in me sploh ne zanima kdo in kaj pride na obisk. Zdi se mi totalno nekulturno, da kadilec prižge v stanovanju ali hiši nekadilca, pa tudi če mu le ta reče, da lahko. Se verjetno da tiste pol urce ali urco zdržat.
Kar se pa avtorice posta tiče, če si pri starših in sta kadilca, boš žal morala še tiste par mesecev počakat in se pač poskušaj čim bolj izogibat cigaretnemu dimu, verjamem pa, da če je človek v neki odgovorni službi, da ni ravno najbolj super, če na sestanek prismrdiš po cigaretih ali pa kakšnem golažu ali čem že, da se ne bo kdo obesl na kej.
RE: Kajenje v prisotnosti nekadilcev... 8.9.2010 9:33:14
*miska.mcc*
ne ne...popoldan. ampak predno pridem domov, se ustimam, je ura polnoc, ko zaspim....vstat ob 6ih....tamala je totalno nalimana name. ne morem niti na wc brez vpitja....bajta je v razsulu.... bo ze....
In to prav ko hoces ustvariti vtis, da te ni prizadelo...
P.S. skoda da niso kuzki
ma ne, take a hint - hoče ti samo povedat, da je benigen
RE: Kajenje v prisotnosti nekadilcev... 8.9.2010 16:10:33
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77 Zdi se mi totalno nekulturno, da kadilec prižge v stanovanju ali hiši nekadilca, pa tudi če mu le ta reče, da lahko. Se verjetno da tiste pol urce ali urco zdržat.
Da se zdržat' tudi dosti dlje, ampak čemu ne bi kadil, če ti pa dovolijo, da kadiš?