Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kajenje v prisotnosti nekadilcev... 7.9.2010 17:19:34
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Frodica, večina je ipak zdravih, vsaj približno . Ne, kot sem rekla: to spada k osnovam, ko se odločiš za otroka - zame in za še nekatere, za druge pač ne. za to ne dobiš nobene medalje. Aleluja !!
< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 7.9.2010 17:25:52 >
|
|
RE: Kajenje v prisotnosti nekadilcev... 7.9.2010 17:21:41
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja kam pa naj najstniki grejo? V svojo sobo?
|
|
|
|
RE: Kajenje v prisotnosti nekadilcev... 7.9.2010 17:21:59
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Poka A obstaja sploh kak način, da nekdo, ki se celo življenje ignorantsko obnaša, začne malo bolj gledat tudi na ljudi okrog sebe? Npr. pri 50 letih in več? Ja, če na smrt zboli. Drugač pa ne.
|
|
|
|
RE: Kajenje v prisotnosti nekadilcev... 7.9.2010 17:22:40
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 V bistvu res. Če pa kadiš ob nekom, ki je itak že mrtev...pa sploh ni rizik... Moras biti previdna. Nekateri samo delujejo omrtviceno, kot bi bili mrtvi. Ko zakasnja zaradi pasivnega kajenja tvoje cigarete ne ves ali bi mu zaracunal 1/4 cigarete ali bi pobegnil kar te noge nesejo.
|
|
RE: Kajenje v prisotnosti nekadilcev... 7.9.2010 17:24:02
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Veselica na vidiku...a sem kej zamudil? Nč, grem si enega prižgat.. Ti se pa upas !!
|
|
RE: Kajenje v prisotnosti nekadilcev... 7.9.2010 17:25:13
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Moras biti previdna. Nekateri samo delujejo omrtviceno, kot bi bili mrtvi. Ko zakasnja zaradi pasivnega kajenja tvoje cigarete ne ves ali bi mu zaracunal 1/4 cigarete ali bi pobegnil kar te noge nesejo. O, Bože mili... Frodo... ker sva menda ravno obe Ljubljančanki... a te lahko povabim na kofe in čik?
|
|
|
|
RE: Kajenje v prisotnosti nekadilcev... 7.9.2010 17:25:21
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: enkratna Hvalabogu, da nisem kadilka: umrla bi zaradi stresa, ki ga nekadilci povzročate kadilcem! Grozljivo! Totalno psihično nasilje... Podpis: nekadilka. Tako... eni skodijo okolici s pasivnim kajenjem, drugi z moraliziranjem o lastni nezmotljivosti in popolnosti Pri cigaretih vsaj veš, kaj škodljivega je v zraku... ...vsega ostalega se zaveš..enkrat. Mogoče čez leta. Prikrito in s samim tem toliko bolj perfidno...
|
|
RE: Kajenje v prisotnosti nekadilcev... 7.9.2010 17:25:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tashan Ne, se ne hecam. Izpušni plini avta so enako "dokazano" škodljivi zdravju kot cigaretni dim. Je pa lažje za vse krivit čike. Razumljivo, cigaretom naj bi se vsak lahko odpovedal, avtu se pa noben ne bo... Ja hodim peš, ne zaradi zdravja, ampak ker nimam avta . Vsi kadilci bomo nehali kadit, vsi nekadilci pa se bodo nehali vozit z avtom. Problem rešen!
|
|
|
|
RE: Kajenje v prisotnosti nekadilcev... 7.9.2010 17:26:33
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: Poka A obstaja sploh kak način, da nekdo, ki se celo življenje ignorantsko obnaša, začne malo bolj gledat tudi na ljudi okrog sebe? Npr. pri 50 letih in več? Ja, če na smrt zboli. Drugač pa ne. Takrat spet gleda sebe, ne druge okoli sebe.....
|
|
RE: Kajenje v prisotnosti nekadilcev... 7.9.2010 17:28:03
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tashan Vsi kadilci bomo nehali kadit, vsi nekadilci pa se bodo nehali vozit z avtom. Zdaj pa vidim, da sem res obupen primer. Kar se mene tiče, lahko cel svet začne pešačit'.
|
|
|
|
RE: Kajenje v prisotnosti nekadilcev... 7.9.2010 17:28:08
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Moras biti previdna. Nekateri samo delujejo omrtviceno, kot bi bili mrtvi. Ko zakasnja zaradi pasivnega kajenja tvoje cigarete ne ves ali bi mu zaracunal 1/4 cigarete ali bi pobegnil kar te noge nesejo. O, Bože mili... Frodo... ker sva menda ravno obe Ljubljančanki... a te lahko povabim na kofe in čik? Z veseljem... nekoc...
|
|
RE: Kajenje v prisotnosti nekadilcev... 7.9.2010 17:29:27
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: tashan Ne, se ne hecam. Izpušni plini avta so enako "dokazano" škodljivi zdravju kot cigaretni dim. Je pa lažje za vse krivit čike. Razumljivo, cigaretom naj bi se vsak lahko odpovedal, avtu se pa noben ne bo... Ja hodim peš, ne zaradi zdravja, ampak ker nimam avta . Vsi kadilci bomo nehali kadit, vsi nekadilci pa se bodo nehali vozit z avtom. Problem rešen! hahahahaha imam predlog. Kerensa bo kadila, jaz jo bom pa z avtom vozila, lahko tako??
< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 7.9.2010 17:30:30 >
|
|
RE: Kajenje v prisotnosti nekadilcev... 7.9.2010 17:30:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: enkratna Hvalabogu, da nisem kadilka: umrla bi zaradi stresa, ki ga nekadilci povzročate kadilcem! Grozljivo! Totalno psihično nasilje... Podpis: nekadilka. Tako... eni skodijo okolici s pasivnim kajenjem, drugi z moraliziranjem o lastni nezmotljivosti in popolnosti Pri cigaretih vsaj veš, kaj škodljivega je v zraku... ...vsega ostalega se zaveš..enkrat. Mogoče čez leta. Prikrito in s samim tem toliko bolj perfidno... Prikrito s fino plastjo idealnosti, tako prefinjeno, da človek sploh ne bi smel podvomiti v njene blagodati. Ampak - manj je več in slabše je bolje.
|
|
|
|
RE: Kajenje v prisotnosti nekadilcev... 7.9.2010 17:31:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: tashan Ne, se ne hecam. Izpušni plini avta so enako "dokazano" škodljivi zdravju kot cigaretni dim. Je pa lažje za vse krivit čike. Razumljivo, cigaretom naj bi se vsak lahko odpovedal, avtu se pa noben ne bo... Ja hodim peš, ne zaradi zdravja, ampak ker nimam avta . Vsi kadilci bomo nehali kadit, vsi nekadilci pa se bodo nehali vozit z avtom. Problem rešen! hahahahaha imam predlog. Kerensa bo kadila, jaz jo bom pa z avtom vozila, lahko tako?? Ja, s katrco. Danes sem razmišljala o eni rdeči.
|
|
|
|
RE: Kajenje v prisotnosti nekadilcev... 7.9.2010 17:31:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: tashan Ne, se ne hecam. Izpušni plini avta so enako "dokazano" škodljivi zdravju kot cigaretni dim. Je pa lažje za vse krivit čike. Razumljivo, cigaretom naj bi se vsak lahko odpovedal, avtu se pa noben ne bo... Ja hodim peš, ne zaradi zdravja, ampak ker nimam avta . Vsi kadilci bomo nehali kadit, vsi nekadilci pa se bodo nehali vozit z avtom. Problem rešen! hahahahaha imam predlog. Kerensa bo kadila, jaz jo bom pa z avtom vozila, lahko tako?? Ja, s katrco. Danes sem razmišljala o eni rdeči.
|
|
|
|
RE: Kajenje v prisotnosti nekadilcev... 7.9.2010 17:33:14
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: tashan Ne, se ne hecam. Izpušni plini avta so enako "dokazano" škodljivi zdravju kot cigaretni dim. Je pa lažje za vse krivit čike. Razumljivo, cigaretom naj bi se vsak lahko odpovedal, avtu se pa noben ne bo... Ja hodim peš, ne zaradi zdravja, ampak ker nimam avta . Vsi kadilci bomo nehali kadit, vsi nekadilci pa se bodo nehali vozit z avtom. Problem rešen! hahahahaha imam predlog. Kerensa bo kadila, jaz jo bom pa z avtom vozila, lahko tako?? Ja, s katrco. Danes sem razmišljala o eni rdeči. Lahko. Samo, da lahko kadi v avtu... jaz bom pa pasivno kadila na njen racun in sparala
|
|
RE: Kajenje v prisotnosti nekadilcev... 7.9.2010 17:33:44
|
|
|
|
Kerensa*
|
Kerensa bo kadila, pa če se ostali vozite al' pa pešačite . Ampak ena kava z RR-kadilkami bi pa res pasala.
|
|
|
|
RE: Kajenje v prisotnosti nekadilcev... 7.9.2010 17:36:13
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Samo, da lahko kadi v avtu... Ops... Kerensa pa zelo zelo redkokdaj kadi v avtu.
|
|
|
|
RE: Kajenje v prisotnosti nekadilcev... 7.9.2010 17:49:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj zdaj? A je že čik pavza ?
|
|
|
|
RE: Kajenje v prisotnosti nekadilcev... 7.9.2010 19:27:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: PeggyBundy IZVIRNO SPOROČILO: tashan V demokraciji imamo po definiciji vsi enake pravice. Nekadilci imate pravico nekadit, kadilci pa imamo pravico kadit. In če izvajamo svojo pravico do nečesa potem smo sebični? Isto lahko rečem zate, si sebična ker želiš kratit moje pravice. Ne bo tržalo. V bistvu demokracijo omejuje zakon. In ta je napisan tako, da kadilce omejuje. Po tvoji logiki bi se lahko, teoretično, po avtocesti vozili tudi 300 na uro, če bi imeli tako zmogljiv avtomobil? Sploh ne. Bistvo demokracije so zelo različne pravice za vse. Enake so lahko pravice samo v absolutizmu.
|
|
|
|
RE: Kajenje v prisotnosti nekadilcev... 7.9.2010 19:31:03
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Samo, da lahko kadi v avtu... Ops... Kerensa pa zelo zelo redkokdaj kadi v avtu. Potem bom pa jaz kadila cik, ti bos pa vozila. Moske sanje: on vozi - ti pusis
|
|
RE: Kajenje v prisotnosti nekadilcev... 7.9.2010 19:35:56
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Potem bom pa jaz kadila cik, ti bos pa vozila. Aha... kadit' je nemoralno, brez izpita pa lahko vozim? Moske sanje: on vozi - ti pusis Mogoče bom šla pa raje h komu drugemu v avto, ne k tebi.
|
|
|
|
RE: Kajenje v prisotnosti nekadilcev... 7.9.2010 20:03:57
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Dobila sem na mail hud opis tvoje osebnosti. Izredna metaforika in plasticnost opisa. Zajame tip osebnosti v nekaj stavkih. Kljub dovoljenju avtorja, ga ne bom objavila, ker vem, da ti bo prislo do zivega. Ko bos zadosti odporen... me spomni. Se ti ne zdi, da tole presega meje? Očitno se ti z mano precej bolj ubadaš kot jaz s tabo. Celo po mailu si dopisuješ o meni, lepo oziroma alarm zame, da se umaknem, ker tole je šlo čez mejo sprejemljivega zame.. Ko boš pa pripravljena o moji osebnosti govorit odprto na štiri oči bom pa spet pripravljen na debato do takrat pa...pospravljam igrače. No tole se je izkazalo za lažni alarm, avtorici tegale opisa pa čestitam za dober štos, z dovoljenjem avtorice ga pa objavim tamle na zabavi.
< Sporočilo je popravil kalbo -- 7.9.2010 20:06:22 >
|
|
|
|
RE: Kajenje v prisotnosti nekadilcev... 7.9.2010 20:58:08
|
|
|
|
Anonimen
|
A zabava bo še naprej privat ?
|
|
|
|
RE: Kajenje v prisotnosti nekadilcev... 7.9.2010 21:11:04
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Mogoče bom šla pa raje h komu drugemu v avto, ne k tebi. Vidis kako hitro lahko popusis
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?