|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Spanje 5 letnikov v vrtcu
4.9.2010 15:51:14   
anckabancka
Pri našem petletniku pa s septembrom ne hodijo več spat. In vidim kako mu manjka, ker je popoldne utrujen in zelo razdražljiv. Ampak dobro, do šole res ne morejo hodit spatuser posted image

Se pa strinjam, da ni način, da otroci 2 uri ležijo na ležalniku in se dolgočasijo.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.9.2010 16:32:36   
mamamajča
anckabancka, malo povprašaj.
V našem vrtcu 5-6letniki tudi ne spijo več, vendar ko je kak planinski krožek ali je kak malček preprosto utrujen, lahko gre k leto mlajši skupini in se tam v miru naspi.
Mogoče se hecno sliši, ampak štiriletniki še počivajo, marsikateri še zaspi in tudi kak starejši otrok gre z veseljem k njim, ker se otroci med sabo poznajo...

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
6.9.2010 13:36:21   
Lolek in Bolek
IZVIRNO SPOROČILO: blak

Evo, vidiš, mi pa imamo obraten problem. Naš je sicer v skupini 4-5, on je star 4 in pol. On popoldanski počitek potrebuje, čeprav sam pravi, da ne. In skupina je naravnana tako, da se pač prilagajajo otroku: torej če on reče, da ne bo počival, ga pač ne dajo počivat. Je pa potem obupen popoldan, siten, podivjan in če se kam z avtom peljemo ziher zaspi in potem imamo žurko zvečer, pa naslednje jutro spet.

Eh, ni kaj, se bo treba pogovorit z vzgojiteljicami, da počiva vsaj pol do ene urce.

Tvoj fantič pa se mi smili. Jaz bi vzgojiteljicam predlagala tako: naj leži na ležalniku pol ali tričetrt urce, pol pa naj vstane in naj kaj riše, barva, sestavlja, lista knjigice pa je hitro ura in pol mimo. Btw: koliko časa pa imajo sploh namenjenega počitku? Ker se mi zdi, da naj bi čas počitka za tako velike otroke trajal uro in pol, več ne.

Tole je pa tako napisano, kot da bi jaz napisala. Pri nas je problem še sledeč. Običajno doma zaspi med drugo  in pol tretjo ko jih v vrtcu že dvigujejo iz spanja - tako da mu znmanjka časa da bi zaspaluser posted image

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.9.2010 13:45:32   
Lolek in Bolek
IZVIRNO SPOROČILO: mayci

Tudi pri nas je tako, pety...
Naš fant tudi že od tretjega leta ne spi več v vrtcu, pa mora vseeno vedno ležati na blazini user posted image in to ne 20 minut, ampak tudi uro in pol...
Ko sem bila še noseča (na dopustu in porodniški), sem hodila ponj po kosilu, zdaj pa imam tri tedne staro malčico in pridem ob 2h, pa še vedno ležijo vsi (pa jih nekaj ne spi)...user posted image
Jaz bom skušala čim prej spet hoditi ponj po kosilu, da mu ne bo treba počivat, pa bom raje malo več časa sama z obema otrokoma, kot pa da bi revež moral tam telovadit po blazini...

No samo s tvojim videnjem zadeve se pa ne strinjam; raje se pogovori z vzgojiteljicami in naj še kako uro kaj dela, ti pa to izkoristi z malčico na svežem zraku. ker kaj se zgodi? Drugi otroci to opazijo, potem pa tudi drugi silijo domov, tudi taki, ki nimajo možnosti da bi kdo po kosilu prišel jih iskat. In kaj je po kosilu keč da gre domov? Boš prišla po njega tudi ko bo hodil v šlo, po malici?

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 29
7.9.2010 13:02:18   
mayci
Lolek in Bolek, saj se bom pogovorila tudi z njegovimi vzgojiteljicami, samo nočem jim že zdajle prvi teden "komplicirat" s tem, mogoče zato, ker so moje sodelavke, pa da ne bi rekle, da sem sitna....user posted image
Po kosilu tako ali tako hodi nekaj otrok vsakodnevno domov, ker imajo možnost, jaz sem ga hodila iskat tako dva meseca, ker je to otrokom zelo všeč..user posted image
Sem zadnje dni dosti razmišljala o tem, pa sem se odločila, da ga bom kar še hodila ob 2h iskat, vsaj zaenkrat, saj si malčica tudi zasluži nekaj ur samo z mamico... Tako ali tako ga imam pa skoraj vsak teden še ob petkih ali ponedeljkih doma, da ima "podaljšan vikend"..user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Lolek in Bolek)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?