Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.7.2011 10:01:47
|
|
|
|
aqua77
|
Da nas malo dvignem, ker na drugi strani pa ne bomo!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 15.7.2011 13:33:03
|
|
|
|
aqua77
|
Čist smo zapostavle tole našo borbo! Tako se pa ne bomo šle! Grem vsem po vrsti talat ta plave....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 15.7.2011 13:40:28
|
|
|
|
~Biba~
|
tak je prav, šefica
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 15.7.2011 13:59:31
|
|
|
|
ledenka
|
aquica, ti je dolgčas, a počasi pejd rodit, si že tik pred koncem!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 15.7.2011 14:01:55
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ tak je prav, šefica šefica, ja pa jade, Bibek a me ti mal hecaš???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 15.7.2011 14:03:26
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka aquica, ti je dolgčas, a počasi pejd rodit, si že tik pred koncem! takoj podpišem! mal se mi pa že vlečeeeeeee veš! sam mi še nobena ni dala karte za Rim, pa še kar nekaj mencamo in čakamo... Očitno tud polna luna ne pomaga več!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 18.7.2011 11:28:42
|
|
|
|
~Biba~
|
akva, včeraj si imela dan D zdaj pa res še samo odštevanje...že hodiš po stopnicah gor pa dol?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 18.7.2011 12:17:46
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ akva, včeraj si imela dan D zdaj pa res še samo odštevanje...že hodiš po stopnicah gor pa dol? ojla! vse živo počnem, pa zgleda ne najdem pravega recepta! pa ti srce, kako si mi? kdaj planirata akcijo?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 18.7.2011 15:24:48
|
|
|
|
~Biba~
|
ma za nič ni recepta, ne za zanositev, in ne za porod..pride ko pač pride oz. mora prit načrtujeva več nič akcij...za to poletje po dopustih, poletju pa bova vidla kaj bo prinesel čas...moram začet bolj zdravo živet to bo prvo, pa službo najt, pa domek do konca uredit, ...vmes, čist tako neobvezno, brez pričakovanj pa na IUI it
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 18.7.2011 18:43:39
|
|
|
|
aqua77
|
super plan!!!! upam, da vas kaj nepričakovano lepega preseneti!!!! bom pestkala in mislila na vas...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 18.7.2011 19:52:33
|
|
|
|
sonček33
|
aqua, ma zdej pa bo ...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 18.7.2011 21:18:10
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 aqua, ma zdej pa bo ... iz tvojih ust v božja ušesa!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.7.2011 8:46:46
|
|
|
|
aqua77
|
Morgen! Danes je pa že četrtek - ta mali petek, še čisto malo pa bo spet vikend!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.7.2011 9:24:50
|
|
|
|
~Biba~
|
Jutro aqva greš za vikend rodit? al čakaš luno da ti da karto za rim?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.7.2011 10:01:09
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ Jutro aqva greš za vikend rodit? al čakaš luno da ti da karto za rim? ja očitno brez karte za Rim ne gre!!! jutri mam pregled v PO! bomo vidli kaj doktrina poreče!! pa ti srce? kako nam preživljaš poletje???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 21.7.2011 10:19:11
|
|
|
|
~Biba~
|
poletje preživljam tako, da imam vsak dan kot vikend (iščem službico) le na TRR se ti podaljšani vikendi preveč poznajo, da bi si jih želela v nedogled. drugače pa se vsak teden cartam z nečakinjo mini, in praznim baterije z nečakinjo maxi dvoletniki so pravi mali duracel zajčki
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 25.7.2011 9:29:56
|
|
|
|
~Biba~
|
Še tukaj, kjer se je vse začelo .... Čestitke aqva
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 26.7.2011 19:04:19
|
|
|
|
aqua77
|
Hvala bibek!!!! Smo že doma in bomo vidli, kako na bo šlo...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 1.8.2011 18:46:11
|
|
|
|
~Biba~
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 1.8.2011 18:48:32
|
|
|
|
~Biba~
|
ne propadajo le skoraj vsa podjetja v Sloveniji, propada tudi naša borba na RR....FB je tajkun
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 12.8.2011 10:01:22
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ ne propadajo le skoraj vsa podjetja v Sloveniji, propada tudi naša borba na RR....FB je tajkun Sem že premišljevala, da bi ga skenslala. Sem prav zasvojena postala Res je tajkun Kk si mi lubika?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.8.2011 7:53:08
|
|
|
|
viČipU
|
dober dan
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 15.8.2011 9:45:39
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ ne propadajo le skoraj vsa podjetja v Sloveniji, propada tudi naša borba na RR....FB je tajkun Sem že premišljevala, da bi ga skenslala. Sem prav zasvojena postala Res je tajkun Kk si mi lubika? Sem ga pred kakim letom skenslala...a se mi je zdelo da zamujam, veliko:))) pa sem šla nazaj...z obljubo, nič več igric, in nič več potrditev prijateljstev, od ljudi ki so me 1x v življenju bežno videli na neki rojstnodnevni zabavi od pratete zaenkrat mi uspeva VIČIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiIiiiiiiiii ...kot čebela, saj veš kaj....veselaaaAAaa da te berem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 17.8.2011 5:04:13
|
|
|
|
viČipU
|
ti kr bod cebelica in kaj novega v tvoji pokrajini ostale je pa tajkun prevzel
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 17.8.2011 9:51:43
|
|
|
|
~Biba~
|
v moji pokrajini vse po starem..le da mi zdaj moj "tečnari" kaj čakava, da bi rad, da greva čim prej v nov postopek sva zamenjala vloge pa pri tebi, v ilegali?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?