|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
9.6.2011 17:45:56   
~Biba~
ena šibka sekunda...in lih takrat moram na RR-ju bituser posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
9.6.2011 20:49:10   
viČipU
jah mene si tud kr skenslala user posted image user posted image user posted image jz tud se nism prvega pluska vidla

kaj sele druzga user posted image user posted image user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
9.6.2011 21:05:38   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU

jah mene si tud kr skenslala user posted image user posted image user posted image jz tud se nism prvega pluska vidla

kaj sele druzga user posted image user posted image user posted image

viči tebe je oslepil plus v srčku, ki stoji za tvojim imenom...vičipu + ...... user posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
9.6.2011 21:11:07   
Anonimen
hojla mousika:stane 44€ ,no mene pride ,ker mi da sodelavka popust 34e.Lahko ti naročim pa kao rečem ,da je zame;)
trinity:jeeeeeeeejjjjjjjjjjj super ,navijamo s tabo ,no saj se tudi jaz skoraj 2 leti nisem oglasila-packa jaz ,sam nisem pa pozabila na nobenouser posted image ja miška za kavico absolutno velja ,sedaj delam v velenju in se res lahko kdaj vidivauser posted image
bibi:res je mso žed skoraj vse maice ,a tudi ti boš ,samo ne daj se.mE SMO s tabo in vemo da boš mamicauser posted image user posted image user posted image

pupike moje vse bomo videle plusek in vam povem kmaluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim na vas

papa
Apu

(odgovor članu Mouse to be)
  Neposredna povezava do sporočila: 1879
9.6.2011 23:22:00   
Serendipity
Babuške moje - jaz navijam za vas kot noorrrrrrrrrraaaaaaaaaaa! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ve pa pač za vse ostalo poskrbite! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
10.6.2011 5:54:51   
viČipU
biba sej bo nama tud ta plus enkrt polepsal dan user posted image ves v srcku je ze lepo user posted image sam ze pol leta nimam user posted image pa sm mogla spet Orgametril zacet jest d si jo prklicem.. k pa te tabletke jem, pa bog ne daj d zanosim.. k ni dobr. tko d zdej morm spet te obupne hormone jest, k mi nrdijo taksne grozne posledice d joj (od depresije, povecan pulz, slabost, krci,..) sam morm pa prklicat to user posted image
no k to pojem..(upam d bom prezivela...nazadnje sm mela grozne misli, pa kr sape mi je zacel zmanjkvt, skor zadusila user posted image )
no.. pol dobim (ce dobim)user posted image in pocakam ce naslednja sama pride.. ce ne morm pa do G.
kjer mi bo zihr rekla..d se morm zredit (ja, ze delam na tem) pa predvidevam d bi blo dobr jajcnke spihat..k mam vse zaliman spodi user posted image user posted image

tko d tud men ni glih lusn... bom vs pa zdej rabila telih se 13 dni k bom jedla to "cudo" user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
10.6.2011 6:00:48   
viČipU
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
vičipu ti ti packa:dodaj me pa bom vedela katera si

ti me dej user posted image jz vem kdo si.. ti pa ne..user posted image user posted image pa se ves ne kdo sm bla na RR-ju user posted image user posted image

vsem ostalim.. mizek pizek.. ne dela vec k sm geslo pozabla user posted image itak sm pa kot ::: na fb-ju aktivna user posted image

< Sporočilo je popravil viČipU -- 10.6.2011 6:02:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
10.6.2011 6:32:45   
Klarilu
klarilu ti itak uzivas user posted image zdravje je pa kaksno? mal osvezi spomin? aja a ze kej rises user posted image user posted image

Klarilu nič ne uživa,izgubila vso voljo do vsega,ni mi no ničesar več,k ta prisiljen smeh mi gre že na živce.enostavno ne morem več k mam dost vsega,eh škoda besed...

jaz tud navijam da boste zagledale pluske,aqui ti pa še kar počakaj malo nč ne hodi še v rimuser posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
10.6.2011 7:35:29   
viČipU
klarilu sej bo user posted image user posted image bo custven vicipu k je predoziran s hormoni, kaksno solzico zate spustu user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
10.6.2011 10:32:07   
ledenka
jutro

user posted image

user posted image

evo, nekaj za moje borkice user posted image  

mi gremo v naslednje boje, je prišla user posted image  no, sej sem predvidevala user posted image  sem pa začela jest maco, pa krvomočnico bom pila ob večerih... in mal pazla na cuker, da ga bo čim manj user posted image

klarilu in kuki, velik user posted image user posted image user posted image  tu smo z vama!

sem pa vesela, da se spet dogaja na borbi user posted image

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
10.6.2011 12:34:04   
Klarilu

klarilu sej bo user posted image user posted image bo custven vicipu k je predoziran s hormoni, kaksno solzico zate spustu user posted image

ne rabiš k mi grejo kar enostavno,ehhh
pa mucman je prov kjut

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
10.6.2011 17:42:14   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
vičipu ti ti packa:dodaj me pa bom vedela katera si

ti me dej user posted image jz vem kdo si.. ti pa ne..user posted image user posted image pa se ves ne kdo sm bla na RR-ju user posted image user posted image

vsem ostalim.. mizek pizek.. ne dela vec k sm geslo pozabla user posted image itak sm pa kot ::: na fb-ju aktivna user posted image
hmmmmmmmm kok te naj dodam ,če ne vem kdo si oz.ne vem da bi vedela katera siuser posted image user posted image

ledenka:navijam v naslednjem krogu za nas vse user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viČipU)
  Neposredna povezava do sporočila: 1887
10.6.2011 19:23:14   
Mouse to be
ooooo AJSI a smo spet v resni akciji!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ja pol pa obljubim, da bom navijala ko zmešna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   A bi punčko? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
10.6.2011 22:09:56   
LuNa73
luna kdaj gres pa ti v novi boj?

Kok mislis ti to, nov boj?!?!?!user posted image user posted image user posted image Sej se v starem niti nisem zacela... user posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
10.6.2011 22:17:28   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

hej, hoj se me še spomnite? user posted image  
vidim, da vas je še kar nekaj starih bork na tej strani ... no jaz se nisem oglasila že  sigurno kar nekaj časa (beri 2 leti) danes pa sem malo vseeno šla kukat na to stran, vidim, da ste nekatere na isti poti kot jaz in da se pripravljate za drugi + ... tudi mi smo začeli s ponovno akcijo user posted image , da se naši žabici pridruži še en član ... navijam za vse borke, ki si želijo plusek in tudi za mene bodo pestke prav dobrodošle user posted image

upam, da se sedaj kaj bolj pogosto oglasim ... lep dan vsem

he he he..priznaj, da si prišla nazaj, ker si pršla gledat, kira s prvo črko imena na S. te hoče za prjatlco na FB...user posted image

Drgač pa, velkom bek... user posted image ...
no jaz sem sicer bol mal kle gor, ampak navijala pa bom..to pa ja user posted image in vidim, da bom navijala kr tripl če ne kvatro user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
10.6.2011 22:22:36   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Babuške moje - jaz navijam za vas kot noorrrrrrrrrraaaaaaaaaaa! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ve pa pač za vse ostalo poskrbiteuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se strinjam s tabo, kr drgač najine pesti in navijanje ne bo obrodilo kakih plusekov na CB-ju user posted image
Ampak Se*, a misliš, da še vejo, kaj morjo nardit, da bo uspeh zagotovljen, glede na to, da se že dve leti nista tu javli??? user posted image

Lahk začnejo pr korenju al pr kiri zelenjavi že user posted image .

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
10.6.2011 22:32:27   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu

Klarilu nič ne uživa,izgubila vso voljo do vsega,ni mi no ničesar več,k ta prisiljen smeh mi gre že na živce.enostavno ne morem več k mam dost vsega,eh škoda besed...

U tri pikapolonce no... sem vedla, da bo do tega stanja prslo... user posted image Dej skenslaj ze enkrat ta prisiljen smeh in pokazi kako se v resnici pocutis! Lej, okol tebe se bojo zbral ljudje-res da jih bo cist en ma-ki ti bodo stopl ob starni in ti pomagal pr vseh problemih in problemckih... tisti, ki pa ti itak pijejo se energijo, pa bojo lepo spokal kufre in sli drugim pit energijo. user posted image

Itak pa vem, da veš, da se da vse rešit tako kot je najbolj prav...sam začet je treba rešvat in bit pa pokazat kaj čutiš, kaj misliš... Klarilu, men je tebe res škoda, da bi bla nesrečna, ker si mi taka fajn punca z vlkim F-jem. user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
11.6.2011 5:29:01   
viČipU

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

luna kdaj gres pa ti v novi boj?

Kok mislis ti to, nov boj?!?!?!user posted image user posted image user posted image Sej se v starem niti nisem zacela... user posted image

Oprost, pol sm pa zabrkala user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
11.6.2011 8:37:04   
LuNa73
Oprost, pol sm pa zabrkala user posted image

Opravičilo sprejetouser posted image . (se niti ne bi rabla opravičvat)!user posted image

Hej, sej tule lahk komot kej zbrkaš glede na to, da se občasno ne ve katera je katera! user posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
11.6.2011 8:58:09   
trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

hej, hoj se me še spomnite? user posted image  
vidim, da vas je še kar nekaj starih bork na tej strani ... no jaz se nisem oglasila že  sigurno kar nekaj časa (beri 2 leti) danes pa sem malo vseeno šla kukat na to stran, vidim, da ste nekatere na isti poti kot jaz in da se pripravljate za drugi + ... tudi mi smo začeli s ponovno akcijo user posted image , da se naši žabici pridruži še en član ... navijam za vse borke, ki si želijo plusek in tudi za mene bodo pestke prav dobrodošle user posted image

upam, da se sedaj kaj bolj pogosto oglasim ... lep dan vsem

he he he..priznaj, da si prišla nazaj, ker si pršla gledat, kira s prvo črko imena na S. te hoče za prjatlco na FB...user posted image

Drgač pa, velkom bek... user posted image ...
no jaz sem sicer bol mal kle gor, ampak navijala pa bom..to pa ja user posted image in vidim, da bom navijala kr tripl če ne kvatro user posted image

haha Lunčika ti ga pa pihneš ... v bistvu me je sam mal firbec zmatral, kaj se kaj na borbi dogaja in kolk je še starih bork dejavnih tukaj .... in potem vidim da me ravno neki po zobeh vlačite user posted image user posted image user posted image  na FB pa sem te dodala, tak, da tam sem tudi jaz bolj aktivna pa bova tam kdaj kakšno rekle, kot v starih časih user posted image

navijam pa tudi jaz za vse in stiskam pesti in spodbujam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
11.6.2011 19:37:56   
Anonimen

Babuške moje - jaz navijam za vas kot noorrrrrrrrrraaaaaaaaaaa! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ve pa pač za vse ostalo poskrbiteuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se strinjam s tabo, kr drgač najine pesti in navijanje ne bo obrodilo kakih plusekov na CB-ju user posted image
Ampak Se*, a misliš, da še vejo, kaj morjo nardit, da bo uspeh zagotovljen, glede na to, da se že dve leti nista tu javli??? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1896
11.6.2011 23:04:49   
Mouse to be
Sej bi blo po moje še najbolš, da si kr na FB skupino odpremo in tam čvekamo... Se itak že imamo med prijateljicami, večinoma :)
Pa še bolj pridne bomo tam za pisanje ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
13.6.2011 21:24:39   
aqua77
Pozdravček čveke!
Danes je čaroben dan, naša Mišmiš je medike dobila v naročje!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo pa še moj raport od G. V torek sem bila zadnjič pri moji G, ker je šla na dopust je je ne bo do mojega poroda.

Tako da sem bila v petek že v Postojni pri drugem dr. in smo naredili temeljiti pregled našega junaka. Še vedno je narobe obrnjen (lump) in je v medenični vstavi, zato moram v četrtek ob 8 zjutraj bit v Postojni in mi ga bodo probali obrniti.

Poseg je baje boleč in kar rizičen zato moram biti tešča in me bodo zadržali še en dan in eno noč na opazovanju, da se mi nebi sprožil porod. Če se sproži in se ne bo obrnil delamo CR. Če se pa obrne pa v petek pridrajsamo vsi skupaj veselo domov. user posted image

Ljubčka vsem....

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Mouse to be)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
14.6.2011 19:42:58   
sonček85
MIŠMIŠKA:JEJEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ EEEEEEEEEEEEEEEEEE ČESTIKTE MAMICA,ZDAJ PA NAJ UŽIVA;)

AQUA:MILIM NATE IN JAVI KAKO KAJuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
15.6.2011 19:35:50   
polaris

Tud jaz navijammmmmm user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  jeeeee user posted image

Luna, ma valda da vejo. Korenček, novoletne lučke, mal kuhančka, pa je  user posted image  user posted image  user posted image

Človek ni nesrečen zato,
ker nima,
ampak zato,
ker se ne zaveda,
kako veliko je tisto, kar ima.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?