Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.6.2011 17:45:56
|
|
|
|
~Biba~
|
ena šibka sekunda...in lih takrat moram na RR-ju bit
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.6.2011 20:49:10
|
|
|
|
viČipU
|
jah mene si tud kr skenslala jz tud se nism prvega pluska vidla kaj sele druzga
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.6.2011 21:05:38
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU jah mene si tud kr skenslala jz tud se nism prvega pluska vidla kaj sele druzga viči tebe je oslepil plus v srčku, ki stoji za tvojim imenom...vičipu + ......
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.6.2011 21:11:07
|
|
|
|
Anonimen
|
hojla mousika:stane 44€ ,no mene pride ,ker mi da sodelavka popust 34e.Lahko ti naročim pa kao rečem ,da je zame;) trinity:jeeeeeeeejjjjjjjjjjj super ,navijamo s tabo ,no saj se tudi jaz skoraj 2 leti nisem oglasila-packa jaz ,sam nisem pa pozabila na nobeno ja miška za kavico absolutno velja ,sedaj delam v velenju in se res lahko kdaj vidiva bibi:res je mso žed skoraj vse maice ,a tudi ti boš ,samo ne daj se.mE SMO s tabo in vemo da boš mamica pupike moje vse bomo videle plusek in vam povem kmalu mislim na vas papa Apu
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.6.2011 23:22:00
|
|
|
|
Serendipity
|
Babuške moje - jaz navijam za vas kot noorrrrrrrrrraaaaaaaaaaa! Ve pa pač za vse ostalo poskrbite!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 10.6.2011 5:54:51
|
|
|
|
viČipU
|
biba sej bo nama tud ta plus enkrt polepsal dan ves v srcku je ze lepo sam ze pol leta nimam pa sm mogla spet Orgametril zacet jest d si jo prklicem.. k pa te tabletke jem, pa bog ne daj d zanosim.. k ni dobr. tko d zdej morm spet te obupne hormone jest, k mi nrdijo taksne grozne posledice d joj (od depresije, povecan pulz, slabost, krci,..) sam morm pa prklicat to no k to pojem..(upam d bom prezivela...nazadnje sm mela grozne misli, pa kr sape mi je zacel zmanjkvt, skor zadusila ) no.. pol dobim (ce dobim) in pocakam ce naslednja sama pride.. ce ne morm pa do G. kjer mi bo zihr rekla..d se morm zredit (ja, ze delam na tem) pa predvidevam d bi blo dobr jajcnke spihat..k mam vse zaliman spodi tko d tud men ni glih lusn... bom vs pa zdej rabila telih se 13 dni k bom jedla to "cudo"
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 10.6.2011 6:00:48
|
|
|
|
viČipU
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen vičipu ti ti packa:dodaj me pa bom vedela katera si ti me dej jz vem kdo si.. ti pa ne.. pa se ves ne kdo sm bla na RR-ju vsem ostalim.. mizek pizek.. ne dela vec k sm geslo pozabla itak sm pa kot ::: na fb-ju aktivna
< Sporočilo je popravil viČipU -- 10.6.2011 6:02:20 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 10.6.2011 6:32:45
|
|
|
|
Klarilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU klarilu ti itak uzivas zdravje je pa kaksno? mal osvezi spomin? aja a ze kej rises Klarilu nič ne uživa,izgubila vso voljo do vsega,ni mi no ničesar več,k ta prisiljen smeh mi gre že na živce.enostavno ne morem več k mam dost vsega,eh škoda besed... jaz tud navijam da boste zagledale pluske,aqui ti pa še kar počakaj malo nč ne hodi še v rim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 10.6.2011 7:35:29
|
|
|
|
viČipU
|
klarilu sej bo bo custven vicipu k je predoziran s hormoni, kaksno solzico zate spustu
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 10.6.2011 10:32:07
|
|
|
|
ledenka
|
jutro evo, nekaj za moje borkice mi gremo v naslednje boje, je prišla no, sej sem predvidevala sem pa začela jest maco, pa krvomočnico bom pila ob večerih... in mal pazla na cuker, da ga bo čim manj klarilu in kuki, velik tu smo z vama! sem pa vesela, da se spet dogaja na borbi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 10.6.2011 12:34:04
|
|
|
|
Klarilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU klarilu sej bo bo custven vicipu k je predoziran s hormoni, kaksno solzico zate spustu ne rabiš k mi grejo kar enostavno,ehhh pa mucman je prov kjut
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 10.6.2011 17:42:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen vičipu ti ti packa:dodaj me pa bom vedela katera si ti me dej jz vem kdo si.. ti pa ne.. pa se ves ne kdo sm bla na RR-ju vsem ostalim.. mizek pizek.. ne dela vec k sm geslo pozabla itak sm pa kot ::: na fb-ju aktivna hmmmmmmmm kok te naj dodam ,če ne vem kdo si oz.ne vem da bi vedela katera si ledenka:navijam v naslednjem krogu za nas vse
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 10.6.2011 19:23:14
|
|
|
|
Mouse to be
|
ooooo AJSI a smo spet v resni akciji!!! Ja pol pa obljubim, da bom navijala ko zmešna A bi punčko?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 10.6.2011 22:09:56
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU luna kdaj gres pa ti v novi boj? Kok mislis ti to, nov boj?!?!?! Sej se v starem niti nisem zacela...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 10.6.2011 22:17:28
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 hej, hoj se me še spomnite? vidim, da vas je še kar nekaj starih bork na tej strani ... no jaz se nisem oglasila že sigurno kar nekaj časa (beri 2 leti) danes pa sem malo vseeno šla kukat na to stran, vidim, da ste nekatere na isti poti kot jaz in da se pripravljate za drugi + ... tudi mi smo začeli s ponovno akcijo , da se naši žabici pridruži še en član ... navijam za vse borke, ki si želijo plusek in tudi za mene bodo pestke prav dobrodošle upam, da se sedaj kaj bolj pogosto oglasim ... lep dan vsem he he he..priznaj, da si prišla nazaj, ker si pršla gledat, kira s prvo črko imena na S. te hoče za prjatlco na FB... Drgač pa, velkom bek... ... no jaz sem sicer bol mal kle gor, ampak navijala pa bom..to pa ja in vidim, da bom navijala kr tripl če ne kvatro
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 10.6.2011 22:22:36
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Babuške moje - jaz navijam za vas kot noorrrrrrrrrraaaaaaaaaaa! Ve pa pač za vse ostalo poskrbite! Se strinjam s tabo, kr drgač najine pesti in navijanje ne bo obrodilo kakih plusekov na CB-ju Ampak Se*, a misliš, da še vejo, kaj morjo nardit, da bo uspeh zagotovljen, glede na to, da se že dve leti nista tu javli??? Lahk začnejo pr korenju al pr kiri zelenjavi že .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 10.6.2011 22:32:27
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu Klarilu nič ne uživa,izgubila vso voljo do vsega,ni mi no ničesar več,k ta prisiljen smeh mi gre že na živce.enostavno ne morem več k mam dost vsega,eh škoda besed... U tri pikapolonce no... sem vedla, da bo do tega stanja prslo... Dej skenslaj ze enkrat ta prisiljen smeh in pokazi kako se v resnici pocutis! Lej, okol tebe se bojo zbral ljudje-res da jih bo cist en ma-ki ti bodo stopl ob starni in ti pomagal pr vseh problemih in problemckih... tisti, ki pa ti itak pijejo se energijo, pa bojo lepo spokal kufre in sli drugim pit energijo. Itak pa vem, da veš, da se da vse rešit tako kot je najbolj prav...sam začet je treba rešvat in bit pa pokazat kaj čutiš, kaj misliš... Klarilu, men je tebe res škoda, da bi bla nesrečna, ker si mi taka fajn punca z vlkim F-jem.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 11.6.2011 5:29:01
|
|
|
|
viČipU
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: viČipU luna kdaj gres pa ti v novi boj? Kok mislis ti to, nov boj?!?!?! Sej se v starem niti nisem zacela... Oprost, pol sm pa zabrkala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 11.6.2011 8:37:04
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU Oprost, pol sm pa zabrkala Opravičilo sprejeto . (se niti ne bi rabla opravičvat)! Hej, sej tule lahk komot kej zbrkaš glede na to, da se občasno ne ve katera je katera!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 11.6.2011 8:58:09
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 hej, hoj se me še spomnite? vidim, da vas je še kar nekaj starih bork na tej strani ... no jaz se nisem oglasila že sigurno kar nekaj časa (beri 2 leti) danes pa sem malo vseeno šla kukat na to stran, vidim, da ste nekatere na isti poti kot jaz in da se pripravljate za drugi + ... tudi mi smo začeli s ponovno akcijo , da se naši žabici pridruži še en član ... navijam za vse borke, ki si želijo plusek in tudi za mene bodo pestke prav dobrodošle upam, da se sedaj kaj bolj pogosto oglasim ... lep dan vsem he he he..priznaj, da si prišla nazaj, ker si pršla gledat, kira s prvo črko imena na S. te hoče za prjatlco na FB... Drgač pa, velkom bek... ... no jaz sem sicer bol mal kle gor, ampak navijala pa bom..to pa ja in vidim, da bom navijala kr tripl če ne kvatro haha Lunčika ti ga pa pihneš ... v bistvu me je sam mal firbec zmatral, kaj se kaj na borbi dogaja in kolk je še starih bork dejavnih tukaj .... in potem vidim da me ravno neki po zobeh vlačite na FB pa sem te dodala, tak, da tam sem tudi jaz bolj aktivna pa bova tam kdaj kakšno rekle, kot v starih časih navijam pa tudi jaz za vse in stiskam pesti in spodbujam
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 11.6.2011 19:37:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Babuške moje - jaz navijam za vas kot noorrrrrrrrrraaaaaaaaaaa! Ve pa pač za vse ostalo poskrbite! Se strinjam s tabo, kr drgač najine pesti in navijanje ne bo obrodilo kakih plusekov na CB-ju Ampak Se*, a misliš, da še vejo, kaj morjo nardit, da bo uspeh zagotovljen, glede na to, da se že dve leti nista tu javli??? Lahk začnejo pr korenju al pr kiri zelenjavi že .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 11.6.2011 23:04:49
|
|
|
|
Mouse to be
|
Sej bi blo po moje še najbolš, da si kr na FB skupino odpremo in tam čvekamo... Se itak že imamo med prijateljicami, večinoma :) Pa še bolj pridne bomo tam za pisanje ;)
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.6.2011 21:24:39
|
|
|
|
aqua77
|
Pozdravček čveke! Danes je čaroben dan, naša Mišmiš je medike dobila v naročje!!!! Evo pa še moj raport od G. V torek sem bila zadnjič pri moji G, ker je šla na dopust je je ne bo do mojega poroda. Tako da sem bila v petek že v Postojni pri drugem dr. in smo naredili temeljiti pregled našega junaka. Še vedno je narobe obrnjen (lump) in je v medenični vstavi, zato moram v četrtek ob 8 zjutraj bit v Postojni in mi ga bodo probali obrniti. Poseg je baje boleč in kar rizičen zato moram biti tešča in me bodo zadržali še en dan in eno noč na opazovanju, da se mi nebi sprožil porod. Če se sproži in se ne bo obrnil delamo CR. Če se pa obrne pa v petek pridrajsamo vsi skupaj veselo domov. Ljubčka vsem....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 14.6.2011 19:42:58
|
|
|
|
sonček85
|
MIŠMIŠKA:JEJEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ EEEEEEEEEEEEEEEEEE ČESTIKTE MAMICA,ZDAJ PA NAJ UŽIVA;) AQUA:MILIM NATE IN JAVI KAKO KAJ
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 15.6.2011 19:35:50
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Babuške moje - jaz navijam za vas kot noorrrrrrrrrraaaaaaaaaaa! Ve pa pač za vse ostalo poskrbite! Se strinjam s tabo, kr drgač najine pesti in navijanje ne bo obrodilo kakih plusekov na CB-ju Ampak Se*, a misliš, da še vejo, kaj morjo nardit, da bo uspeh zagotovljen, glede na to, da se že dve leti nista tu javli??? Lahk začnejo pr korenju al pr kiri zelenjavi že . Tud jaz navijammmmmm jeeeee Luna, ma valda da vejo. Korenček, novoletne lučke, mal kuhančka, pa je
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?