[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.7.2005 11:29:29)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

baguSka -> Jezna ? Ljubosumna ?..... (27.7.2005 11:42:15)

jst tud nikol ne brišem smsov :zmeden2:

dolenjka -> Jezna ? Ljubosumna ?..... (27.7.2005 11:56:27)

Oh punčice zlate, kaj pa vem zakaj ni brisu, pa al je hotu da vidm al ne???:zmeden2::zmeden2:
Bom zvečer eno debato doma na to temo odprla in vidla kaj in kako!
Če me jutr ni na RR preverite na UKC LJ!:)-:)-:)-:)-

zoya_ -> Jezna ? Ljubosumna ?..... (27.7.2005 12:15:52)

dolenjka... ne se tolažt, da bo na Madagaskarju kej boljš... naju je bivša od mojga tud na dopust klicala, da je povedala, da je kupla nov mobitel... :zmeden: Moj je pa že mislu, da je z otroki kej narobe... :zmeden2:

JAz ti svetujem, da ga prašaš, kako imasta zmenjeno okrog psa. A oba plačujeta ali kako? Naj ti pove, da se ne boš za brez veze sekirala.

Vem, da boli in tudi tisti bivši in bivša je grozno zoprno, bi jest si tud samo svoje mislila, samo tle samo ona iz sebe dela budalo... Bodi boljša :bravo:

dolenjka -> Jezna ? Ljubosumna ?..... (27.7.2005 12:31:51)

A tako je to pri vaši hiši!??? joj, kaj me še čaka!

Ja, definitivno moram bit boljša, delam na tem! Ampak me pa tole tolk jezi :grrr::grrr::grrr:, je pa še vseen boljš da se tle skašljam, kot pa doma, a ne? Da ne bom slučajno še jaz bivša:)-:)-:)-:)-:zmeden2:

baguSka -> Jezna ? Ljubosumna ?..... (27.7.2005 12:40:48)

ti kr kašli pa pluvi pa vse kar čš - sej smo tko vsega navajene :)-:)-

Mateja* -> Jezna ? Ljubosumna ?..... (27.7.2005 12:44:51)

Ja hudo, pa to je hujš kot pa dogovor za otroke. Kakšen kraval delajo eni iz enga majhnega psa. Bivša žena od tvojga je pa tud mal smotana, pa mal mem ubrisana, če mu take voščilnice piše ta RD. Tvoj je pa tud smotan, da ji nič ne reče. Naj se ji ne pusti za nos vlečt. Očitno ga še kar okol prsta vrti, če ji je plačal prejšnje striženje in cepljenje, zdej bi bilo pa fino če bi spet plačal. A je dec al ni, nej se zase in zate postav. Vse skup ni lih čist pošlihtan.
Pa ni vse samo njuna stvar. Ker si v njegovem življenju zdaj tudi ti, mora gledat tud nate in upoštevat tud tvoje mišljenje.

baguSka -> Jezna ? Ljubosumna ?..... (27.7.2005 12:47:50)

ja Ok mateja sta dve: bivša in zdejšnja

in psa ma z bivšo ne z zdejšnjo :zmeden2::zmeden2:

sej lepo da se glede tega pogovarja z zdejšnjo,
sam če se njej ne paše o njej pogovarjat ker je
alergična nanjo in ljubosumna in jezan, pol tud
njemu ni fajn o njej z njo debatirat :zmeden:

Mateja* -> Jezna ? Ljubosumna ?..... (27.7.2005 12:57:48)

Nisem mislila, da se mora z zdejšnjo pogovarjat o bivši in o psu, če se ona noče. Mislim pa, da mora upoštevati kaj zdejšnja misli in kaj čuti, ker z njo živi. A mogoče nimam prav? Si me prej narobe razumela.

baguSka -> Jezna ? Ljubosumna ?..... (27.7.2005 12:58:32)

Aja še to:

recimo da greva midva z mojmu zdele narazen in mam psa jst, z njim pa se dogovoriva, da ga bo on mel občasno in da si bova stroške delila - ja ne vem jst si ne predstaulam da bi se pol vmešavala njegova nova punca (pes je še vedno moj); sicer pa to velja le če bi se jaz striktno držala dogovora, če bi ga jaz začela izkoriščat mimo dogovorov in če bi ona to začutila, bi ji dala prou da se vmešava oz. da na to opozori svojega oz. mojega bivšega v tem primeru; res da midva nisva več skup in ma on po novem novo partnerko, ampak pes je še vedno NAJIN in bova že midva z njim počela kar sva se zmenila; če pa njegovi novi partnerki kaj ni všeč, je pa njena oz. njuna stvar in ne več najina;;)

baguSka -> Jezna ? Ljubosumna ?..... (27.7.2005 12:59:03)

no tko ja - to ti dam pa prou 8)

dolenjka -> Jezna ? Ljubosumna ?..... (27.7.2005 13:05:01)

In povzetek je:

1. Al se preselva na madagaskar brez GSMjev (a ne nani)
2. njo steram v .....
3. z mojim rečem eno moško:)-:)- in mu zbistrim mozeg
(drugač bo ketna še krajša):)-:)-:)-

baguSka -> Jezna ? Ljubosumna ?..... (27.7.2005 13:09:39)

NE!

Svojga vprašaš kakšen mata dogovor in poveš svoje mišljenje.:love:

k1 -> Jezna ? Ljubosumna ?..... (27.7.2005 13:13:46)

tole mi je že na koncu malo smešno, sory... za psa se gre bolj, kot ponekod za malega :duda: . rešitev: ona naj ma svojga psa, naj skrbi za njega, vidva pa svojga nabavita, pa bo volk sit in koza cela, pol pa naj vsak za svojga skrbi.

lp:rozica:

baguSka -> Jezna ? Ljubosumna ?..... (27.7.2005 13:16:09)

sovražm ljudi k majo pse za stvar :grrr::grrr::grrr:

pa zamera gor al dol - to je moje mnenje

pridni bodte in radi se mejte

dijo :rozica::rozica::rozica::rozica:

Anonimen -> Jezna ? Ljubosumna ?..... (27.7.2005 13:21:27)

Dolenjka.. da ne tebe slucajno bolj moti tista bivsa.. kot pa :kuza:
A njej pa vec nikoli ne da za frizerja.. ?!:zmeden:
Kaksna pa je to bila ljubezen?!? :)-:love:

baguSka -> Jezna ? Ljubosumna ?..... (27.7.2005 13:23:10)

Ja itak da bivša in ne pes. No niti ne samo bivša - tud njen k ji daje dinar!!! Glih v tem je fora - kako narest red oz. kako preprečit da bi ga bivša izkoriščala.;)

Oh matr. Sm že rekla adijo.:grrr:

Pupica -> Jezna ? Ljubosumna ?..... (27.7.2005 13:37:28)

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
sori sam men je res smešn:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Svašta slišm od bivših ampak tale je pa najboljša:bravo::bravo::bravo:
:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Ne ne dolenjska!
Nisi ti ta čudna:love::love::love::love:

Mateja* -> Jezna ? Ljubosumna ?..... (27.7.2005 13:46:51)

Bo pa že desc naredu red, če se ji pa pusti izkoriščat in denar cuzat je pa ena navadna rit. Sorry izrazu, ampak tko je. Če ni več z njo ampak s tabo, pa se ne postavi zase in se ji pusti, je zame pač rit.

Vse skup je res že mal smešn!

rija -> Jezna ? Ljubosumna ?..... (27.7.2005 13:48:41)

mislim!!!:)-:)-:)- da pa ljudje nimate boljšega dela, kot se okrog psa kregat? pa se ti dolenjka ponudi, pa cucka zastonj sfriziraj pa 5 jurčkov pokasiraj dragega!:)-:)-:)-:)-:)-:)-

sploh pa mislim, da tu ni :kuza: problem?
al se motim?

dolenjka -> Jezna ? Ljubosumna ?..... (27.7.2005 13:58:12)

Ne, v bistvu me briga za :kuza: oz. me ne, ker je cukr, gre za princip, da ga ne pusti prmer in zdej bi ona $ za striženje! Mislim haloo??? In to 5.000???? Mogoče je mislila da bi še sebe dala za ta dna ostričt!
Gre za to, da se bojim, da je to samo novo poglavje in da ne bo dala miru do nezavesti!
In jasno, da mi ni prav, da stalno nekaj piše po SMSjih in kliče in kaj vem kaj še! Basta! Imela je 25 let cajta da ga al obere do kosti, al kar je pač hotla, zdej je pa pač njen cajt potekel in basta! Pika! Amen!
Kako bi blo pa vam (izvzete tiste, ki imate izkušnje z bivšimi npr. Zoya...) če bi ga stalno bivša neki buzerirala, on pa zaradi ljubega miru nič....???? Mal se v mojo kožo postavte, čeprav to ni ajmfoh! In? Kako bi se počutle?

baguSka -> Jezna ? Ljubosumna ?..... (27.7.2005 14:00:51)

Jst še vedno vztrajam pri svojem.;)

Dokler ne gre za izkoriščanje se mi zdi vse OK.

Pupica -> Jezna ? Ljubosumna ?..... (27.7.2005 14:01:45)

dolenjka ti kar red nared!!!
točn tko kot si rekla, njen čas je potekel. Sedaj je tvoj in samo tvoj!!!in basta, pika in amen:angel:
Pa sori k sem se prej :)- sam men je drgač še kr smešn, kva vse se ene babure ne spomnejo!

Mateja* -> Jezna ? Ljubosumna ?..... (27.7.2005 14:03:23)

Pa sej sem ti povedala. Men je jasn, da ti grejo vsi ti SMS na živce, pa voščilnce za RD..., ampak če se ne bo on postavu zase, pa zate tud, ker si del njegovega življenja, pol se copatasta rit!! Da bi pa zaradi ljubega miru pustil, da vama ta bivša koza uničuje lajf, pol je pa butl!!! Pika.Amen.

rija -> Jezna ? Ljubosumna ?..... (27.7.2005 14:04:50)

:)-mogoče pa je vštela še svojo intimno frizurco?:)-

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>