|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi in drugi porod
27.7.2005 9:50:57   
mtd
hojla
a je res, da gre drugi porod še hitreje kot prvi?
ker naš Samo se je rodil po uri in pol v porodni sobi
a je torej možno, ko bom drugič :nosecka: , da bo dojenček kar v sekundi skočil ven8):)-:zmeden2:
no, resno me zanima, če je drugi porod krajši
aja, pa kaj bistveno lažji pa ni, ne? vseeno boli:(
hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prvi in drugi porod
27.7.2005 9:59:17   
m jana
Prvic sem bila v porodni ca.6 ur drugic pa je bilo od prvega popadka pa do poroda slabe 1,5 ure! Bolecine?
Nekje tam - priblizno enako - morda drugic malo bolj!
Pricakujes drugega :duda:?
LP

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prvi in drugi porod
27.7.2005 10:00:21   
sanja k
Drugi porod naj bi bil lažji in hitrejši, vsaj pi meni je bilo tako. Res pa je da ne čakaj predolgo na drugega:duda: saj če mine veliko let vmes se vse vrne v prvotno stanje recimo 7 let in je po mojem enako kot pri prvem porodu. Pravijo da manjša je razlika v letih med prvim in drugim porodom lažji je porod. Ne vem tako pravijo in kar nekaj takih primerov poznam.

LP

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prvi in drugi porod
27.7.2005 10:05:15   
kepica
mtd,kdaj gresta v akcijo,če ni skrivnost?
Ja,kar pa sprašuješ,pa tudi mene zanima.Čeprav se mi zdi,da je spet pri vsaki drugače in da tukaj ni pravila.

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prvi in drugi porod
27.7.2005 10:05:58   
india
Hehe, jaz sem punce dosti težje rodila kot fanta :)-:)-:)-:)-, prvi porod je trajal 31 ur, tako, da sem bila že čisto izčrpana, zadnji pa od prvega do zadnjega popadka dobro uro :bravo::bravo:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prvi in drugi porod
27.7.2005 10:08:45   
kepica
Ojoj,Miška. Hvala za tolažbo:(( 31 ur:zmeden::zmeden:
Jaz sem Nejca 6 ur,pa sem mislla,da me bo konc.

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   prvi in drugi porod
27.7.2005 10:14:45   
gamini

Prvi porod je trajal 22 ur:zmeden2:,
končal se je s CR.

Drugič in tretjič sem rodila s CR in
je bilo zame veliko veliko lažje kot prvič.

LP

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   prvi in drugi porod
27.7.2005 10:23:20   
mtd
uuu, hvala vsem:bravo:
deteka še zaenkrat ne pričakujeva, bova pa kmalu šla v akcijo:ups::sloncek: (takrat ko jaz v šolo, haha)
tako da naj bi bila razlika ene 2 leti,
po vaših podatkih pa bom menda rodila kar doma, če bo tk hitr:)-:)-:)-:)-
hvala še 1x

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   prvi in drugi porod
27.7.2005 10:23:30   
piščanc
pri meni je bil drugi težji in bolj zakompliciran, dolžina pa približno enaka

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   prvi in drugi porod
27.7.2005 10:23:35   
TARA in MAJ
prvi porod 10 min. isto drugi ali še manj tretji pa je že lezel vn ko smo prišli do Kranja;)
vsi skupaj niso trajali več kot 20 min.

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   prvi in drugi porod
27.7.2005 11:13:04   
Tiki
Pri meni je bil tudi drugi porod veliko lažji in hitrejši, pa še presredek je ostal cel :). Pri prvem sem imela pa cel kup težav, pa mi ni vzelo poguma.

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   prvi in drugi porod
27.7.2005 11:16:13   
kofetek2010
moja tašča mi je enkrat rekla, da je mojega :love: najlažje rodila, bil je prvi pa še 5 kg je imel, medtem, ko je tretjič najtežje rodila, čeprav je imela ta mala samo 2,5kg :zmeden2:

zase upam, da bo v drugo res lažje, ker težje že ne gre več :(

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   prvi in drugi porod
27.7.2005 12:24:26   
Mateja*
Rodila sem trikrat. Prvi porod 2 uri, drugi 1,5 ure, tretji 1 uro. Vendar je bilo pri meni tako, da je bil zadnji pa najbolj boleč. Je pa res, da sem sedaj nazadnje rodila fantka, prej 2 punčki, in tale naš fant je bil res korenjak 4570 g in 57 cm, glavica 38 cm. Pošteno sem se namatrala, da sem ga spravila ven. Prišla sem odprta 3 cm iz amnio brez popadkov. So mi umetne naštimal, po 5 min so bili noro močni, po 20 min sem bila odprta 9 cm in čisto mehak vrat, pol pa samo še akcija.

LP

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   prvi in drugi porod
27.7.2005 20:18:35   
pravljica
hmm, prvič je blo vse umetno, trajalo 11 ur (od prvega popadka do konca) in se ni preveč bolelo...tokrat je blo od prvega popadka do odhoda v porodnišnico 12 ur, tam pa v 5. urah konec...bolela je samo zadnja ura...ampak res kot :hudicek:...bi pa šla zdaj še enkrat 9nebesa

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   prvi in drugi porod
28.7.2005 16:34:11   
Abby
Načeloma je prvi nsjdaljši, ni pa nujno. Čeprav v mojem primeru je to držalo. Prvič je trajalo 7 ur, drugič pa eno uro. Glede bolečin pa ni bilo bistvene razlike; drugič je pač bolelo vsega slabe pol ure, ker je bil toliko krajši porod.

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?