|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobro jutro avgust
27.7.2005 6:11:52   
pikapoka
No, drage moje zaspanke, tokrat vam želi dobro jutro povratnica :muca: !
Po nekaj mesečni odsotnosti, se vam bom končno pridružila še sama.
Naj povem, da sem tako kot prvič tudi tokrat komaj čakala, da se vam pridružim na forumu pa mi nenehna potovanja tega nikakor niso dopuščala :ups:. Zdaj sem končno doma ..... do PDP še 13 dni....in prav navdušena sem nad tem, koliko nas je.
Vidim, da ste vse super (no, ja, z manjšimi in večjimi :grrr: tako kot vse) in da komaj čakate na prihod svojih :racka:.
Sama sem v pričakovanju :modri:, česar se najbolj veseli njegov bratec, sama pa si želim le zdravja za vso družino.
Tako, naj bo to za prvič.
Vsem želim še enkrat DOBRO jutro in LEP dan, čim manj neprijetnih težavic in čim več hladnega vremena (pa ne zunaj, ampak v prijetno ohlajeni sobici)!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dobro jutro avgust
27.7.2005 7:13:02   
Žani
Jutro avgustovke!;) Spet ne morem spat, sem že od petih pokonci, ko je šel moj :love: v službo. Dela še ta teden, potem pa ima dopust do 15. septembra.Jupi!!!:bravo: Stanje pri meni nespremenjeno...nič še ne kaže, da bomo šli rodit. Včeri sta mami pa brat izjavila, da imata občutek, da bom rodila čez rok.:(( Ma jaz bi šla že kar ta vikend-ne vem, kako bo s tole vročino...35 stopinj...:((:((:(( Verjamem, da vam ni nič lažje.;) Jessy, jutri pa greš, a ne? Joj, bom tako pestke držala.:miska:Pa ne pozabit sporočit veselo novico!!!:sloncek::sloncek::sloncek:
Pikapoka, dobrodošla med nami!:rozica:
Grem mal posodo pomit, pa rože zalit, pa se še pol tipkamo, ko se boste prebudile...zaspanke.:)-
Žani

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dobro jutro avgust
27.7.2005 8:30:29   
Jessy
Dobro jutro!!!

Pravkar sem pozajtrkovala! Sem kar pridna, kajne?!?! Pa da ne boste mislile, da sem se sama od sebe zbudila! Budila naju je ura, ker se bova odpravila proti LJ. Jaz moram še pod tuš, pa lase oprat, :love: bo pa ta čas opravil vse obveznosti, tu v mestu.

Ja, Žani, jaz pa jutri grem! Pa, da ne bo pomote! :duda: bo šele v petek, jutri bodo pa samo preiskave.

Meni je pa kar všeč, da bom med vročino v porodnišnici. Ko sem bila zadnjič 1 dan notri, je bilo zunaj full vroče, notri pa me je zeblo! Tega se veselim tudi tokrat!!! He...he...pol bo pa teklo od mene iz vseh lukenj in se bom lepo pod nosom obrisala s kakšnim hladom!

V glavnem, punce...grem pod tuš, pol vas pridem še malo pogledat, nato pa grem dinarčke zapravljat!!!

A ima katera kakšno idejo, kaj bi lahko kupila :love: za roj. dan, ki ga praznuje 6.8.? Sicer bom do tega dne v porodnišnici, sam bom prijateljico prosila, če gre v nabavo!!!! Če ima katera kako idejo, jo bom full vesela!

Grem! ČAU

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dobro jutro avgust
27.7.2005 8:45:34   
tina104
Dobro jutro še od mene!!
Ja, to je pa res zelo zgodaj za tebe, Jessy!! Že kaj živčki delajo? Jaz bom po mojem tam okoli roka že čisto živčna - predvsem kdaj bo in kako bo...

Danes sem pa spala... od pol devetih zvečer, pa do pol osmih zjutraj - sploh ne morem verjet (no, vmes sem šla 5x na wc). Pa vsaj s svojimi nogami sem se zbudila :)- . Včeraj so mi res ful zatekle. Bila sem popoldne pri frizeru in ravno tam so mi nastali pravi buhtlji :( . Pa saj bo. Malo še...

Se vam še kaj javim čez dan. Bom danes cel dan doma in sploh ne vem, kaj naj delam razen sedenja za računalnikom in kuhanja ter branja.

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dobro jutro avgust
27.7.2005 9:01:10   
miševi
Pozdravljene!!

Jessy, si pa res zgodnja... Pridna. Le dobro opravi še zadnja pota in obveznosti, zvečer pa si z :love: naredita še zadnji skupni večer. Potem boste pa že trije:bravo::bravo::bravo:...

Jaz sem pa šla danes ponoči samo 1x na wc in sem spala kot ubita, čeprav je bila Nika celo noč ob meni. Jo je nekaj prijelo in ni hotla v svojo sobo:(. Je bila pa včeraj prav prisrčna, ko me je po pregledu vprašala, če je :duda: že kaj zrasel. In sem rekla, da ja, ona pa, da se bosta skupaj igrala, pa objame moj trebuh in daje ljubčke. Da bi bilo tudi po porodu tako... Če se spomnim, kako sem v prvi nosečnosti čuvala trebuh - sedaj se pa Nika dnevno zadeva vanj, pa ni nič narobe:zmeden2:.

Mi gremo pa danes v Bohinj - k slapu (no ne čisto gor, tam okoli). Upam, da bom preživela vožnjo do tja in nazaj:)-.

LP zaenkrat, se popoldne, ko pridemo nazaj in ko vložim zopet kumarice in fižol spet kaj javim. Smo kar pridne s tem pisanjem, se vidi, da se bliža naš čas:bravo:...

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dobro jutro avgust
27.7.2005 9:01:45   
miševi
Aja - pikapoka, dobrodošla zopet med nami:rozica:...

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dobro jutro avgust
27.7.2005 9:12:27   
Jessy
Ne, nič me ne dajejo živčki! Po moje se me bodo lotili jutri! Danes še uživam v brezskrbnosti!!! Tudi :love: pravi, da ni nič živčen!!! :zmeden:

Danes zvečer bo pa obvezno cartanje prišlo na vrsto. Do zdaj je bila obvezna masaža nog, danes pa bomo spremenili navade!!! Resnično bova danes zadnjič v najinem stanovanju, ko bova še sama! Pol bo pa veselje v hiši!!! :bravo::bravo::bravo:

Jaz sem se že uspela zrihtat za potepanje, pa mojega :love: še kar ni nazaj. :zmeden2:

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dobro jutro avgust
27.7.2005 9:13:30   
Tiamo
Jutro :zaspan::zaspan:

moj :love: je začel z dopustom, tako da bo bom malo za računalnikom...

Drugače nič novega, samo GSM zvonijo k nori, če se že kaj dogaja...tako da sva z :love: kr živčna.

Tudi midva zdajle potujeva v BTC po par stvari.

se tipkamo...

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dobro jutro avgust
27.7.2005 9:27:59   
tajica
Dobro jutro punce!!

Pikapoka dobrodošla!!

Ja jest tut odštevam dneve, ampak sem med zadnjimi!! Še 24 dni!!!

Ponoči pa sploh ne morem spati, mi je vroče, pa ti obiski WC-ja, pa:duda: tako skače po trebuhu eda se prav lepo pozna ko stegne nogico!!

:love: pa začne z dopustom drug teden za 14 dni, če pa še rodim prej bo pa kar cel mesec doma:bravo::bravo::bravo:.

no lepo počivajte, pa se tipkamo!!

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dobro jutro avgust
27.7.2005 10:43:11   
urši77
O, kolk ste ble že pridne:)
Ja, sem mislila da bom spala ko top - glede na to da sem včeraj prov pametna šla še vse po tleh pomit in namazat z enim loščilom....potem me je pa samo križ bolel ko :hudicek: in cel večer poslušala :love: očitke, če bi šla rada že danes rodit, pa da bom itak prišla domov v pospravljeno in naj že neham okrog skakat:) O.K. zdej ga bom pa res poslušala:) Bom bla bolj pridna:zmeden2:
Ponoči mi je pa "za kazen" trebuh ene parkrat tako boleče otrdel, da me je kar malo stisnilo, da je to že kak popadek.Je blo ene3-4x, pol se je pa umirilo.

Vroče za popi....:) a na srečo bomo kmalu rešene:)

Jessy vso srečo v petek-bomo mislile nate, pa čimlepše prvo cartanje z :duda:, danes pa seveda še z :love:

LP,pa na zdravje z mrzlim kozarcem vode

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Dobro jutro avgust
27.7.2005 11:01:53   
nanka
čao,
vidim, da ste še vse zelo aktivne.Pravkar sem zlikala perilo, zdaj pa počivam predno začnem z kuhanjem.
Pikapoka lepo da si nazaj.:bravo:
Jessy drži se in uživaj z dragim danes zvečer, držimo pesti v petek.:)
Imejte se lepo in počivajte kje v senci.
Zunaj je pasje vroče.

Pozdravček

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Dobro jutro avgust
27.7.2005 11:02:26   
Teya
ciao ciao :rozica:
a se tud vašim :duda: tok zlo dogaja??? jst se bojim, da bo naš mali od vseh teh sil, ki jih ima, kar skozi popek en dan prikukal :)-...pa skakanje po mojem mehurju mu je tudi v poseben užitek :)- to bo en hud navihanček, se meni zdi....
danes imam pregled + ctg + uz :bravo: a je katera imela v tem obdobju uz (36/37t)? me malo zanima kakšnih mer naj bi bil :duda:....kaj pa SF??? jaz se malo bojim, da bo naš cel velikan, saj imam moteno toleranco na glukozo.....

hladen dan želim vsem! :rozica:

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Dobro jutro avgust
27.7.2005 11:03:25   
tea01
Jutro. Midva:modri: sva že oddelala nekaj stvari, zdaj sva imela pra kratko pavzico. Njami!

Sem ful vesela, ker vas lahko spremljam tudi od doma, sem vas lahko samo iz službe zdaj imamo pa še doma internet. Jupiiiiiiiiiiii!!!!! Mi je moj :love: že rekel, da zgleda, da potem ko bom na porodniški bom pa skoz visela na internetu.

Jessy, pri nas je vreme še vedno isto kot včeraj. Ne bi bilo slabo, da posije sonček, da dobim malo vitamina E in D.

Držim pesti za jutri!!!! In čimprej se javi!

TEa01

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Dobro jutro avgust
27.7.2005 12:18:01   
andrejalj
Dan dan :nosecka::nosecka::nosecka:!

Tut jaz sem bla že pridna danes- še lase sem si oprala; sem mislila, da me bo malo ohladilo, pa so skoraj že suhi čeprav imam dolge lase....ta vročina..uf..
Nič še nisem lačna, ker imam novo pošiljko sadja v kleti in že celo dopoldne jem sadje- kar paše pri tej vročini, sedaj bom edino napadla še domače paradajze in frišn kruh...njami.. :bravo:.
Komaj čakam naslednji teden, ko imam pregled- končno se začne ctg zadeva (36t)...upam, da bo drugače vse ok- imam spet sumljive podočnjake (se bojim, da imam spet slabo železo):((
jutri grem s :love: na :morje: se pokazat..me zanima kako bo z vročino, ker nimam pretiranih težav oz. skor me ne moti, sem zadovoljna zunaj v senci čeprav je vroče in ni mi nikoli prevroče....res me zanima jutri...

se beremo...lep dan še naprej..

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Dobro jutro avgust
27.7.2005 13:12:12   
Kety
Helo! Joj, kolk je ze ura! Kar bezi iz dneva v dan hitreje.

Mi imamo tudi jutri pregled in komaj cakam, da vidim kaksno je stanje. Upam, da je mali obrnjen na glavo in da bo tako tudi ostal!

Jaz sem se tud lotila pomivanja po tleh in sem kmal nehala ker ne morem! Bo moral :love:. Mi je ze obljubil, sicer sem se pa zmenila z sestricno, da mi pride mal pomagat pospravit.

Punce, a kej delate Keglove vaje? Jaz jih cisto pozabim, vsak dan pa spijem 2,5 dcl caja iz malinovih listov. Pa olje za mazanje presredka sem si tud kupila, do zdej ga pa se niti 1x nisem uporabila! A mislite da je se cas!

Se se tipkamo. Grem zdele mal plavat v bazen in se mal sprostit, popoldan pa spet pride zidar in bomo delal!

Lp Kety

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Dobro jutro avgust
27.7.2005 14:07:14   
tina104
Kety, držim pesti, da bo vse v redu - da bo na glavo obrnjen.
Sicer pa jaz pomivam tla z takim kot metla - da ima palico ali pa na kolenih, da bi se sklanjala, ne gre ravno najbolj...
Keglove vaje - ja, ko ravno berem o njih - torej zdaj bom enih parkrat stisnila :)- , pogosto pa pozabim.
Tudi jaz pijem čaj iz malinovih listov vsak dan nekje od 32. tedna (2 dneva sem mogoče vmes pozabla, drugače pa redno). Me zanima, če bo to kaj pomagalo. Eh, pravijo, da je veliko tudi v tem, če v nekaj verjameš, da ti bo pomagalo. No, jaz poskušam verjet ;) .
Presredka ne masiram, ker mi ne paše nekaj tam okoli šarit, pa že imam tak nonstop povečan izcedek in se bojim, da bi se zaradi tega stanje še poslabšalo. Kety, pravijo, da nikoli ni prepozno....:) .

Sicer pa sem bila zdaj na čveku pri kolegici - sem prej ravno govorila, da ne grem nikamor danes, ampak sem srečala kolegico, ko sem šla na sprehod (cel dan pa ja ne morem noter sedet!) in sva šle na kavo - no, jaz na vodo :) ,ker se poskušam kave izogibat.
Vsaj čas tako mine :)
Se tipkamo.

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Dobro jutro avgust
27.7.2005 15:20:17   
Jessy
Evo mene, nazaj iz LJ! Uničena do konca, pa skoraj nič nisem hodila!!! Kljub klimi v avtu mi je bilo vroče. Noge so obupne...sploh ne vem, če se takim primerkom sploh lahko reče noge!?? :zmeden::zmeden:

Sva pa kupila "namišljeno" klimo....he...he..pa da ne boste mislile, da je res klima...sva kupila le en namizni ventilator, ki že učinkovito meša zrak in s tem občutek hlada!!! :bravo::bravo::bravo:
Tistih blazin za na gugalnik nisem našla. Res je ,da sem samo v Mercurju pogledala, ker za drugam že nisem imela volje. Sem pa pol v šparu samo en povštrček za pod rit kupila...bomo pa tisto imeli, dokler ne najdem kake boljše variante!

Se pa pozna, da se bliža PDP, saj resnično težje hodim. Vsega skup sem hodila, morda, pol ure....pa me popolnoma vse kosti v medeničnem predelu bolijo! Enkrat mi je kar malce sapo vzelo, ko me je tako zabolelo v kolku, kmalu potem pa še v kolenu.
Mislim, da v literaturi ne piše zastonj, da naj bi zadnje tedne pred PDP-jem lepo pridno počivale - jaz se pa forsiram!

Ahhhh.....grem noge dat v luft in se nastavljat naši "klimi"! :)-:)-:)-

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Dobro jutro avgust
27.7.2005 20:24:01   
Kety
Tina104, bom sporocila situacijo takoj ko bom s pregleda. Mam ful cuden feeling, da je se vedno na noge. Me je pa danes klicala kolegica, ki ima isti PDP in se je njej v tem tednu obrnil na glavo. Pozno ampak se je! Pa mi ni znala povedat ce je kaj drugace!

Joj, dons ziher ne bom spala od skrbi!

Ampak, dons je pa vrocina naredila svoje. Jaz sem kot cunja. Sem sla 2x v bazen potem pa domov spat. Tudi plavat se mi ni dalo. Trebuh mi je celo v vodi ene parkrat tako otrdel, da je bilo kar groza!

Jessy, dobra si, da se letas po BTC-ju. Jaz sem 3 tedne za tabo, pa ze nimam volje!

Grem stimat malco za zidarje :(! Se mi fuuuuul ne da!

LP Kety

(odgovor članu pikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?