tina104 -> Dobro jutro avgust (27.7.2005 14:07:14)
|
Kety, držim pesti, da bo vse v redu - da bo na glavo obrnjen. Sicer pa jaz pomivam tla z takim kot metla - da ima palico ali pa na kolenih, da bi se sklanjala, ne gre ravno najbolj... Keglove vaje - ja, ko ravno berem o njih - torej zdaj bom enih parkrat stisnila :)- , pogosto pa pozabim. Tudi jaz pijem čaj iz malinovih listov vsak dan nekje od 32. tedna (2 dneva sem mogoče vmes pozabla, drugače pa redno). Me zanima, če bo to kaj pomagalo. Eh, pravijo, da je veliko tudi v tem, če v nekaj verjameš, da ti bo pomagalo. No, jaz poskušam verjet ;) . Presredka ne masiram, ker mi ne paše nekaj tam okoli šarit, pa že imam tak nonstop povečan izcedek in se bojim, da bi se zaradi tega stanje še poslabšalo. Kety, pravijo, da nikoli ni prepozno....:) . Sicer pa sem bila zdaj na čveku pri kolegici - sem prej ravno govorila, da ne grem nikamor danes, ampak sem srečala kolegico, ko sem šla na sprehod (cel dan pa ja ne morem noter sedet!) in sva šle na kavo - no, jaz na vodo :) ,ker se poskušam kave izogibat. Vsaj čas tako mine :) Se tipkamo.
|
|
|
|