Zoja Miša
|
Sayuri, jaz sem se prijavila, potem pa ne gre nič več, očitno me moraš potrdit ali pač nekaj... Pa še to mi povej, glede na to, da bom tudi v službi želela tole najt...kako pa nas najdem, razen s tem tvojim linkom? Da ne bom vedno str. 77 iskala Drugač se, pa že zadnjič ti hotela povedati, da mi je ful všeč tvoja frizura in barva. In da ti s to svojo barvo sedaj zgledaš mlajš! Čeprav temna, kao postara. No, tebe ne! Če ne bi imela toliko sivih las , bi se takoj šla prebarvati v temenjšo. Super si, res! Krysia, svaka čast res, da nam nisi povedala. Mislim, škoda no, da nam nisi, bi se že prej neizmerno veselila s teboj. Jaz sem se tako zelo, da sem danes ponoči o tem celo sanjala! Verjamem, da je vse drugače...in seveda bo vse o.k. In , da bo. Wiiiiiiiiiiiii...Rok bo ponosen starejši bratec. Res občudujem vas vse nosečke...jaz vedno bolj dvomim v to, da bo še kdaj kakšen..sem zdej tako kamot . Ampak ker se zarečenega kruha največ poje...bom raje tiho. Pada na bi kar k septemberkam ušla! Tinka, čestitke! Tejkaz, hvala za vse info. Meni se zdi, da je cena dobra, vse ostalo mi je pa tudi všeč. In fajn, ker si si to želela...jaz sem pa kljub temu, da ima hiša svoje prednosti in sem pol življenja živela v hiši, bolj za stanovanje + vikend na morju . Ja, sanjam... Hvala za odgovor za kolo. Mislim, da bomo tudi mi enga Schwinna vzeli. Za rolerje pa morebiti res počakamo še kakšno leto. Bomo videli...Pa fajn da gre Eva v tečaj, tako se najboljše in najležje naučijo. Pablo, ja hvala ti...ti si res ena taka topla oseba, tako da - ostani z nami.... Anita, super za nono...to boste spet uživale. Kaja Lina bi rekla, same punce smo - žur Bella, juhu za krofe. Jaz sem jih tudi svoj čas sama pekla, in hudičevo dobre in lepe ...ampak zdej se mi pa to ne da več . Topli so pa res . Sploh pa 2. Tako da ni čudno da je Teja . Mi mamo pa takega spacial zelenjavarja, ki bo jutri imel tudi sveže krofe, pa bomo šli kar k njemu . Drugače kam posebaj v maškare menda ne. Clara, upam, da je Mark o.k. Tebi pa srečno na izpitu No, drugače pa prvi teden službe je za menoj. Kaj naj rečem, v redu je. Danes sem dobila tudi telefon, tako da sedaj imam 2 Nokii E5. Ja, mislim, da bo kar o.k. Drugače sem pa rekla, da v najslabšem primeru bom julija in avgusta na morju , julija mi namreč poteče poskusna doba. Kar v bistvu niti ne bi bilo tako slabo. Ha. Nič, bom tudi jaz šla spat, kaj pa naj... Lep vikend.