tejkaz -> RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del*** (15.2.2011 10:59:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan tejkaz ja Zoja je imela hude težave z odvajanjem...zato se potem opustila hlačke (10 dni je sedaj stalno suha, samo ji dam plenico..ne vem) in še vedno če ni doma ima težave, to bo v glavi 1x klik naredilo in bo, samo mi smo imeli konkretne težave, s povcišano temp.če ni kakala 4 dni, pa klistir, pa glicerinske....če te kaj zanima, vpraši, sem se tukaj že veliko razpisala o tem, zato sedaj ne bi, če te pša kaj konkretnega zanima, ti pa rade volje odg. Tako hudo pri nas ni, ker se, ko ga fejst tišči, ponoči pokaka v pleničko. Ponoči mu pa še vedno dam plenico. Čez dan mu je ne bi rada dala plenice nazaj, niti je sam noče. Sem mu že rekla, da mu dam plenico in se bo pokakal v pleničko, pa ni hotel. Rada bi ga samo navadila, da gre na stranišče kakat. Sicer pa tudi po 4 dni ne kaka. Včeraj ko sem prišla po njega v vrtec je rekel: Mamica, bolan sem. In sem ga vprašala kaj mu je, pa je rekel, da ga vročina boli in palec ga boli. Pa sva šla domov, izmerila vročino, je ni bilo nič. Potem je pa ozdravel [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Verjetno v vrtcu sliši kdo vse je bolan in ima vročino, pa si je malo namislil.
|
|
|
|