|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   do kdaj slabosti
26.7.2005 14:20:09   
lenča-1
pozdravljene "sotrpinke"

zanima me, kdaj za vraga prenehajo "jutranje" (beri: 24urne) slabosti. Zdi se mi da se vse kar pojem vrne po isti poti direktno v skoljko. Ce ne jem je pa se huje - bruham ceprav nimam kaj. Pa se potem zdravo prehranjuj :grrr: ce se mores. Obstaja se kaksen trik, da zmanjsam frekvenco obiskov OO?
Suhe piskote, vodo, ingver, zvecilke sem ze, pa ni efekta.
Heeeeelp! :((

12T5D
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
26.7.2005 14:23:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenča-1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
26.7.2005 14:23:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenča-1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   do kdaj slabosti
26.7.2005 14:26:36   
tina104
Pri meni so nehale slabosti nekje po 14. tednu, res pa da v glavnem nisem bruhala, ampak mi je samo določena hrana smrdela in splošno sem se slabo počutila.
Pa si povedala G za to bruhanje??? Če je tega preveč, moraš v bolnico!

(odgovor članu lenča-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   do kdaj slabosti
26.7.2005 14:27:46   
štručka
Pri meni se je končalo če okrog 12-13 tedna. Pomaga če nekaj prigrizneš še predenj vstaneš iz pojstelje. Jest sem imela Crispy-je kar v kotu pojstelje. Potem pa kaj kislega za začetek dneva (zalo z limono), corn flakes v toplem mleku in podobno. Pazila sem, da sem skozi imela pri sebi kaj za v usta (pa ne čigumije).

(odgovor članu lenča-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   do kdaj slabosti
26.7.2005 16:08:32   
ameli
Pri menih pa slabosti sploh ni bilo:bravo::bravo:.
Mi je pa sodelavka zaupala, da je njej pomagalo grozdje - jedla ga je že za zajtrk

(odgovor članu lenča-1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   do kdaj slabosti
26.7.2005 16:26:35   
bobika
Meni je bilo slabo dobrih 14 dni med 5 in 7 tednom. Potem pa je do danes bilo vse ok. Danes 11t2d pa po zajterku direkt v wc školko vse kar sem pojedla. Pa še sedaj mi ni prav fajn v želucu. Se mi zdi da bom morala vsak čas spet objeti školko. :)-

(odgovor članu lenča-1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   do kdaj slabosti
26.7.2005 17:23:25   
Lana_s
Meni je blo slabo od približno 7 do vključno 11 tedna. Bilo je res grozno, vse mi je smrdelo, hrana se mi je gabla, sem na silo jedla, ker mi je krulilo po želodcu. Ko sem enkrat začela še bruhat je blo kmalu boljše, sem zbruhala in sem vsaj 30-45 minut imela mir. Vredu se pa nisem počutila (občasne slabosti) do konca 4 meseca.

Lahko da ti že jutri ne bo več slabo, upaj na najboljše. Držim pesti, da ti kmalu mine in da začneš uživati v nosečnosti.:miska::rozica:

(odgovor članu lenča-1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   do kdaj slabosti
27.7.2005 6:59:55   
Natasa-6
Poskusi z limonado ali limonovimi bonboni.

(odgovor članu lenča-1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   do kdaj slabosti
27.7.2005 12:02:04   
lenča-1
hvala za tolazbo in nasvete,
bom poskusila se kaj od tega. Problem je v tem, da ne vidim nobene logike. To kar mi en dan pase, mi drugi dan obrne zelodec. Upam da bo res kmalu bolje.

(odgovor članu lenča-1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?