do kdaj slabosti (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

lenča-1 -> do kdaj slabosti (26.7.2005 14:20:09)

pozdravljene "sotrpinke"

zanima me, kdaj za vraga prenehajo "jutranje" (beri: 24urne) slabosti. Zdi se mi da se vse kar pojem vrne po isti poti direktno v skoljko. Ce ne jem je pa se huje - bruham ceprav nimam kaj. Pa se potem zdravo prehranjuj :grrr: ce se mores. Obstaja se kaksen trik, da zmanjsam frekvenco obiskov OO?
Suhe piskote, vodo, ingver, zvecilke sem ze, pa ni efekta.
Heeeeelp! :((

12T5D

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.7.2005 14:23:29)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.7.2005 14:23:30)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

tina104 -> do kdaj slabosti (26.7.2005 14:26:36)

Pri meni so nehale slabosti nekje po 14. tednu, res pa da v glavnem nisem bruhala, ampak mi je samo določena hrana smrdela in splošno sem se slabo počutila.
Pa si povedala G za to bruhanje??? Če je tega preveč, moraš v bolnico!

štručka -> do kdaj slabosti (26.7.2005 14:27:46)

Pri meni se je končalo če okrog 12-13 tedna. Pomaga če nekaj prigrizneš še predenj vstaneš iz pojstelje. Jest sem imela Crispy-je kar v kotu pojstelje. Potem pa kaj kislega za začetek dneva (zalo z limono), corn flakes v toplem mleku in podobno. Pazila sem, da sem skozi imela pri sebi kaj za v usta (pa ne čigumije).

ameli -> do kdaj slabosti (26.7.2005 16:08:32)

Pri menih pa slabosti sploh ni bilo:bravo::bravo:.
Mi je pa sodelavka zaupala, da je njej pomagalo grozdje - jedla ga je že za zajtrk

bobika -> do kdaj slabosti (26.7.2005 16:26:35)

Meni je bilo slabo dobrih 14 dni med 5 in 7 tednom. Potem pa je do danes bilo vse ok. Danes 11t2d pa po zajterku direkt v wc školko vse kar sem pojedla. Pa še sedaj mi ni prav fajn v želucu. Se mi zdi da bom morala vsak čas spet objeti školko. :)-

Lana_s -> do kdaj slabosti (26.7.2005 17:23:25)

Meni je blo slabo od približno 7 do vključno 11 tedna. Bilo je res grozno, vse mi je smrdelo, hrana se mi je gabla, sem na silo jedla, ker mi je krulilo po želodcu. Ko sem enkrat začela še bruhat je blo kmalu boljše, sem zbruhala in sem vsaj 30-45 minut imela mir. Vredu se pa nisem počutila (občasne slabosti) do konca 4 meseca.

Lahko da ti že jutri ne bo več slabo, upaj na najboljše. Držim pesti, da ti kmalu mine in da začneš uživati v nosečnosti.:miska::rozica:

Natasa-6 -> do kdaj slabosti (27.7.2005 6:59:55)

Poskusi z limonado ali limonovimi bonboni.

lenča-1 -> do kdaj slabosti (27.7.2005 12:02:04)

hvala za tolazbo in nasvete,
bom poskusila se kaj od tega. Problem je v tem, da ne vidim nobene logike. To kar mi en dan pase, mi drugi dan obrne zelodec. Upam da bo res kmalu bolje.

Stran: [1]