Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Marihuana praviš je mamilo...kaj je pa alkohol? Alkohol je ravno tako mamilo, s to razliko, da je družbeno sprejeto. Torej mene ne zanima, kaj bo imel moj otrok v roki, joint, flašo piva, kozarec vina, ali pa šilce žganja. Vse to je zame ista pesem in na te stvari je treba najstnika pripravit, ne pa da si zatiskamo oči in bežimo od realnosti. Torej med marihuano in heroinom je svetlobno leto razlike, je pa res, da je oboje prepovedana droga, alkohol pa ni. Marihuano in heroin mnogokrat enačijo, čeprav ima marihuana mnogo več skupnega z alkoholom, kot s heroinom. No, no, no...Jaz osebno bi raje svojega otroka zalotila s flašo piva v roki, kot pa z jointom. In dolgoletno uživanje marihuane pusti na možganih dosti hujše posledice kot pa konzumiranje alkohola v npr. študentskih itd norih letih. Moj svak je bil 10 let redni uživalec tele zadevščine in je danes dobesedno rastlina od človeka - samo spal bi. In tudi on pravi, da je tudi alkohol enako nevaren kot trava, le da je družbeno sprejet. No no, pojdi si pogledat, kaj rata z možgani človeka, ki se ga 10 let vsak dan nalije do onemoglosti. Tvoj svak je bil dolgoletni redni uživalec marihuane, kar pa ni več nedolžna stvar in prav tako ni nedolžna stvar 10 let vsakodnevno uživat prekomerne količine alkohola. No, ti ki preferiraš travo, imaš itak tako mnenje. Mularija ga ponavadi žura med vikendi, hašišarji, pa se ga zakajajo iz dneva v dan večkrat. Alkohol predvsem škoduje jetrom in prebavilom, na možgane ima pa posledice, če se ga človek vsak dan naliva 10 let do onemoglosti. 1 kozarček vina, piva ali 1joint na dan torej - to je vpršašanje. Če si iz vsega tega prebrala, da preferiram travo, pol se s tabo nimam kaj pregovarjat. Alkohol pa direktno uničuje možganske celice, dokazano. Pa ta hip če se ga že grem udesit, to storim z alkoholom, marihuane že vsaj 10 let nisem tud od blizu videl, tko da preferiram alkohol, tako rekoč. Se pardoniram, ker sem napačno razumela tvojo preferiranje
< Sporočilo je popravil Andromeda -- 1.9.2010 15:37:32 >
|