šivilja -> RE: Z-majčki 206809 - 2.del (21.11.2010 8:53:26)
|
Dobro jutro! DO petih sem spala na kavču, tako da sem se celo malo naspala. Od semih pokonci - palačinke smo pojedli, kruh vzhaja, kuhinja pospravljena, Živ Žav raztura, mami pa na RR (ata pa itak še spi). Oh, nadaljnje šolanje - zaenkrat se zanimam samo za kreativne tečaje (krojenje, filcanje...), moram še prejšnje dodatno šolanje v dnar spravit oz upravičit. Pa tudi želje nimam kakšne velike. Sem sicer nekaj razmišljala o magisteriju, ampak kot pravi Koalka, od tega nimam nič, samo zato, da se lahko podpišem mag. mi pa nikoli ni bila ambicija. Vidim, da imate hudo modno zavedne može - mojemu grdo rečeno dol visi kaj nabavim otrokom, glavno, da niso nagi. In v skladu s to filozofijo jih on tudi oblači - včasih so kombinacije take, da mi sapo vzame. Mah, kotr rečeno, glavno da niso nagi. Je bil moj prvorojenec včeraj zelo naporen in smo se kregali na temo božičnih daril - on bi Lego vlak za 200€ in Playstation (videl pri sošolc) za borih 340€. Sem se popoldan potem z njim igrala vse možne družabne igre in je postal čisto drugačen in ugotovil, da bi bila pravzaprav kakšna nova družabna igra tudi v redu, pa še kakšno majhno presenečenje zraven. Moj zlati sin - pa v pismo je še napisal, da b rad sneg in čimprej novo hišo. Bog mu daj zdravja. Današnji jedilnik je tudi že izbran (prvorojenec kdo pa drug) - pečen krompir, ribji file v jajčku in brokoli z drobtincami. Nimam pripomb. Njmlajše dete pa ravnokar študira Winx strip - jao meni. Drugorojenka je pa izjavila, da nima želja kaj bi dobila za božič, da bo vesela presenečenja. Je zdaj čisto preserečna, ko je lani izbrala dojenčka (stal je 15€ - skromno dete) in ga je dobila. Nič, grem po ribe v skrinjo.
|
|
|
|