ivanamdb -> RE: Z-majčki 206809 - 2.del (20.11.2010 10:04:03)
|
ellyy. če imaš možnost (finančno) sama ne vidim slabega razloga, da bi ostala doma in skrbela za otroka. vsaj dokler ne začneta s šolo. seveda bi ju jaz vseeno imela v vrtcu, da bi si odpočila vsaj tisti čas. kar se tiče zaposlitve - se še vedno lahko zaposliš s kakšnim krožkom ali tečajem, da se ne bi povsem izolirala od sveta. sama opažam, da me moj prvi veliko bolj pogreša zdaj, ko delam, kot prej, ko sem bila na porodniškem. za zmajčka pa kot da je vseeno, ker pozna le to možnost. jp, jst se strinjam z betty. ce imas moznost mislim da je to dobra ideja! v bistvu jaz odpiram s.p. prav zarad tega, kjer sm dolg mislila, in sm odlocila da nisem taka wondermama da mi uspe zjutraj se zbudit, zrihtat vse trije (sebe, D in "velikega" otroka [sm=smiley36.gif]) it v sluzbo, in potem ob 5ih, 6ih it iskat D, pa se imas nervozo iz sihta, svi vozijo kot norci, pa se v stacuno moras, in kaj potem, prides domov, skuhas, vecerjas, jo zrihtas za spat in je dan ze koncan. jst sm se spomnila da je moja mami bila doma ko sm bla majhna, kjer smo bli v angliji in je ati delal doktorat, in me je vsak dan prisla iskat v vrtec in sve vedno nekaj delale, igrale se, ucila me nekaj...in ko se tega spomnem, je najlepse obdobje v zivljenju. in še: vesela, ker smo se danes pravljično vračali v mraku domov. peš, brez hitenja, brez opozarjanja, brez vlečenja... zmajčka sem držala z levo roko, prvega z desno in smo harmonično šli domov: še večkrat tako, prosim! ampak pred spanjem pa spet norišnica oooohhhhhh lepo betty!!![sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] jaz upam da mi to kmalu uspe s D [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|