|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 206809 - 2.del
15.11.2010 20:28:44   
lake
Tud jst umrta :)

< Sporočilo je popravil lake -- 15.11.2010 20:30:10 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
15.11.2010 20:33:11   
maja1488
Grem likat, da bom tut jst umrta pol.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
15.11.2010 20:44:53   
Anonimen
Jst tut umrta 

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4503
15.11.2010 20:50:11   
ivanamdb
hvala punce! kot vedno ste moj "tiramisu" user posted image
uh, hb da je danes vec al manj fertik.
ko sve cakale pri P je D bila tolk trmasta in je kricala in je plasila vse otroke (vsi so bili ful starejsi od nje!!!!). potem te pa vsi gledajo kot da ne znas kontrolirat svojega otroka....
v vrtcu pa pridno poje, se vsede...edino je teta danes rekla da mal nagaja druge otroke, ampak da je pridna...... zakaj tam je, doma pa ni?
popoldan sle v banko po eno darilce ker imamo to varcevanje za D....in naenkrat je tolk zavpila, kricala.....sh@t enega dojencka je zbudila, pa so me spet vsi gledali kot da imam hudica a ne hci....tudi ko ji je gospa dala darilo ga je vrgla....user posted image mislim!!! in ko sve sle vn je zacela pojat.......user posted image user posted image why me????
doma pa isto....mal se smeji, mal se igra, in potem naenkrat zavpije na visoki C.....in krici in krici in krici......
sh@t a sm jaz bila taksna? ce sm kaj so moji starsi delali???

drugac, HB za pizzerijo cuk....in dostavo na dom user posted image user posted image da mi ni treba kuhat....zdaj palacinke z cokolado in ne vem se kaj.... mnjam

pa se šal sm zgubila....user posted image jutr ga grem iskat v P ce je se tam oz. ce sm ga tam zgubila....je lep...ampak je darilo od tasce...kako ze recejo - nic ne zgubis ce res noces zgubiti...user posted image

pa super novica, me je koncno klicala ta "svetovalka" iz zavoda za zaposlovanje da jutr imam intervju v gospodarski komori... tko da se stvari za s.p. premikajo user posted image

leela - uuuh ja to bi blo lepo....jutr popoldan ne vem, se ti oglasim, ali pa recimo v sredo ali cetrtek popoldan? ...petek grem spet nazaj v italijo...placat mehanika user posted image in dvignit avto... a ja dans je klical da je se skopka sla adijo....user posted image user posted image (da ne jocem)
betty, maja hvala! uh men se ne zdi da prevec stvari delam....potem pa počim....ah, ja fizio za ahilovo peto, ne vem odkod ampak imam kao neko kalcifikacijo in ko se zjutraj zbudim hodim kot robocop....

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
15.11.2010 20:51:02   
lake
Jst pa perilo obest, da bom mela jutr kej za likat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
15.11.2010 20:56:09   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Grem likat, da bom tut jst umrta pol.

no way nobenega likanja zame! mam ze polno omaro stvar za likat.......mislim da bom sla do ikee kupit se eno omaro

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
15.11.2010 20:57:57   
majana79
ivana, a nimate v PO nobene likalnice ali čistilnice? dej, vrzi vse v eno posodo pa odnesi da ti polikajo... sploh če maš res tolk, kaj se boš matrala

pa nehi se sekirat glede D., sej so vsi taki, eni bolj, drugi manj... naš je tudi danes sredi ikee vpil, pa jeb***, otrok je

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
15.11.2010 21:00:45   
Dudica1
Zelo umrta!!!

Sm si pa dala duška user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
15.11.2010 21:12:28   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ivana, a nimate v PO nobene likalnice ali čistilnice? dej, vrzi vse v eno posodo pa odnesi da ti polikajo... sploh če maš res tolk, kaj se boš matrala

pa nehi se sekirat glede D., sej so vsi taki, eni bolj, drugi manj... naš je tudi danes sredi ikee vpil, pa jeb***, otrok je

nope...tukaj je kot v rovtah tega se nimamo.... mah, stevilko od ene imam, samo pozabim klicat.... zihr se ne bom jaz matrala!

za D....ma ves kaj...jaz vem da so otroki taksni (tud ce mi mal gre na zivce to da je D taka, posebaj ker je mal "oportunist" - ce ji jaz recem ne, potem pa gre direkt babici in ji se tolk lepo nasmeji, in zihr babica pusti!! grrrrr), ampak nekateri se zdi da ne vejo...in te potem tako gledajo kot da si grozna mater... recimo, ko jaz vidim tako situacijo ponavad pogledam mamo ali atija kot da bi jim rekla "I feel with you", ker vem kako je....gredo mi na zivce tidrugi!

Dudi -iiiiin??? a ste fajn zapravli???

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
15.11.2010 21:37:20   
ledenka
še ena umrta user posted image  a je likohol tajm?

user posted image

varuško za sredo mam user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
15.11.2010 21:40:08   
ledenka
o dretju sredi publike mam tud jaz kaj z povedat user posted image  no, naš se dere, ker noče kaj dost hodit, pol pa pleza name. pa vsi me gledajo, kak bogega otroka pustim sedet na pločniku user posted image  who cares user posted image  

naslednje leto pa pol bo preskušanje mej in trma, tko da... še slabše je lahko user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
15.11.2010 21:40:57   
Leela
otroci so kakršni so. se mi zdi so italjani do otrok bolj tolerantni. Sicer so tudi sami bolj kričoč narod zato otroci ne sekajo ven user posted image  a imam prav ivana? Sem pa zadnjič napisala, da je en dec otroke nahrulil, ker so se pogovarjali na gradu snežnik in niso zbrano poslušali vodičke (kaj 6 letnike zanima od katere družine je grad in kdo ga je kupoval in potem bankrotiral). Ga je potem en stric, brez otrok, nazaj nahrulil da ni normalen. Da otrokom glih ne moreš usta zalepit.
Imam pa tudi jaz probleme s peto in se moram k doktarci prijavit najprej.

Popoldne imam nekaj obveznosti v "mestu" pošta, trgovina itd. tako da me pokliči, če bosta frej. Sem mislila okoli 18h (najboljš da pokličeš ko bom blizu pošte, da grem še v kras po tortice) user posted image

Mojadva zaspita tolk pozno user posted image . Cel dan sta tečna, zaspana. Zvečer pa na spidu. F. eno uro in pol v postelji rogovili, L. pa itak vse boli in zavlečuje do onemoglosti.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
15.11.2010 21:45:40   
Leela
elly če se ti ne mudi še malo počakaj s sobico. Jaz bi dala T. in L. v skupno veliko sobo, vidva bi bila pa v manjši. najbrž T. bolje spi, ker se ne motite. Najbrž smrčiš ali kaj user posted image . Drugače smo pa mame tudi same krive, ko začne otrok jamrat in mu takoj kakšno dudo turiš in ga znerviraš. v drugi sobi ga pa ne slišiš in se sam nauči pomiriti.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
15.11.2010 22:00:18   
majana79
dudi, a si vzela potem softshell? 

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
15.11.2010 22:02:52   
betty.ford
jest pa živauser posted image
zelo živa! še 2 takšna dneva pa si napolnim baterije do konca!

ivana, kriki so nekaj povsem normalnega. vsaj meni se zdijo. samo sprejmi jih kot znak njenega izražanja. všeč ji je, ker se ji zdi fantastično, kaj njej glas zmore. kaj pa veš, mogoče bo pa operna diva.
da te malo pomirim: ko gremo skozi kakšen podhod, sem še jaz začela tuliti s svojimi otroci... sprošča.
pejta z D. na sprehod pa malo vadita krike skupaj! user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
15.11.2010 22:09:17   
betty.ford
pa en velik user posted image  za vse, ki ste danes sesute.
je bil res pritisk, ki ni ugodno vplival na počutje. bo jutri mnogo mnogo bolje! user posted image

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
16.11.2010 8:00:52   
koala.cek
dobro jutro,

se pridružujem klubu UMRTIH. Živim le ob filanju lekadolov. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4517
16.11.2010 8:19:15   
maja1488
Jutro!

Koalka user posted image user posted image

Pri nas stanje nespremenjeno...spali NOT, otroci so v vrtcu, jst grem pa kej delat. Smo bli pa včerej po dolgem času skupej v štacuni, pa očitno še neki časa spet ne bomo šli v polni zasedbi. M se je trmala, ker nisem 'pustila' da ona na blagajni v voziček zlaga, Z je hotla pod une police/košare v hoferju lezt in se je posledično huronsko drla ko smo ji pohod preprečili... Se tolažim, da je biu dan čuden in ne moji otroci user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
16.11.2010 8:34:37   
eelyy
Jutro!

Evo T. je v vrtcu je tok vesel,kar sam noter gre sem tok vesela,da mu je všeč. Mene pa čaka posooda pomit po tleh in posesat.
Včeraj pri zobarju...mah uglavno kr neki,si je ogledal ordinacijo dobil štampiljko in smo šli domov zdravnica je zbolela in je sploh ni blo.

Jst sem doma na porodniški pa sem totalno zbita zmatrana do konca zjutraj zgodaj ustanem se zrihtam malega pljem v vrtec in pospravljam se z Lino igrava in pogovarjava,potem greva spet po T. v vrtec doma mu pred tem skuham in potem spet večerjo mu nardim in gre pod tuš in spančkat,potem pa komaj midva jeva,ker je T. že takrat v postelji.

Leela; Pri nas je tko imam možnost čez cerka do 2 let še menjat stanovanje ker smo res previsoko in je nemogoče malčke prevažat in glih zaradi tega jih nebi dala v skupno sobo,ker bo tam imel vsak sobo zase.Da pa Tianu sobo zrihtam se mi pa gre,zaradi tega ker rabim večjo omaro zaradi oblek.Zdej pa nevem....razmišljam,da bi ga kar pustila v njegi sobi nevem pa še ne!
sej res smrčimuser posted image ,ko pa vidi da me ni pa samo zaspi nazaj in je res tole  super,če ne bi še kr vstajala zvečer in stražarila po cele noči.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
16.11.2010 8:35:53   
eelyy
Sem na eni spletni trgovini najdla zase uggice full poceni res niso orginal,zdej pa sploh nevem al nej jih vzamem al ne,mi je kar malo sumljivo tole!

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
16.11.2010 8:39:54   
betty.ford
Se tolažim, da je biu dan čuden in ne moji otroci

to ni tolažba, ampak dejstvo.

koalčka, user posted image
veš, da sem premišljevala, da vam manjka en fajn izlet. se mi zdi, da kar zaživiš, ko kam greste.
upam, da bo danes dan brez lekadolovuser posted image

jaz - zajtrkujem ob računalniku. mi ni všeč, ker se mi zdi, da bo šla ura prec samo za spletno brskanje. ampak se tolažim, da če ne bi bil računalnik, bi listala po časopisih, kar pa je v končni fazi podobna zadeva. s tem, da sem "kao" bolj ekološko usmerjena, če brskam po računalniku.

privoščila si bom še kakšnih 15 min za obrazno masko.

pa: dobro jutro vam želim!user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
16.11.2010 8:43:01   
betty.ford
Včeraj pri zobarju...mah uglavno kr neki,si je ogledal ordinacijo dobil štampiljko in smo šli domov zdravnica je zbolela in je sploh ni blo.

saj, tudi če bi bila, ne bi bilo kaj drugače.
no, mogoče bi se še skupaj z njim vsedla na stol in bi pogledala zobke.

je pomembno, da se najprej navadi na prostor in dejstvo, da sam obisk zobozdravnika ni nujno boleč.
meni je všeč, ker ne hitijo preveč z bolečino. otroci mnogo rajši hodijo k zobozdravniku, ker dobijo štampiljkico na roko.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
16.11.2010 9:26:30   
majana79
Jutro!

Mi imamo datum v Šiški za zobarja - 3.3.2011 user posted image ga pa ne mislim forsirat, dokler ima samo mlečne... tako da se bomo šli bolj kot ne pokazat.

Noč - pestra, kot ponavadi, zjutraj smo kar malo potegnili, sta prišla ravno na zajtrk v vrtec

včerajšnji dan je bil božanski iz današnje perspektive... zakaj mora bit tukaj vedno tako gnilo vreme, drugje pa sonce?!

Neposredna povezava do sporočila: 4523
16.11.2010 9:32:17   
betty.ford
majana, saj je prav da gre. so tam zelo prijazni.

glede sončka pa: žal smo na geografsko takšnem kraju, da... se tolažim, da je kje še slabše.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
16.11.2010 9:57:19   
koala.cek
betka - hvala. a veš, da sem isto razmišljala. ko smo takole doma, kar vsi nekam zbolimo in smo čudni. mi res nismo za tele depresivne kraje. vam pa čisto potiho povem, da moža prepričujem, da gremo za 3 mesece v Avstralijo.

zobar - pri nas je prvič pregled pri 3 letih. tako da jest sem tavelikega čmrlja vlekla po ambulantah. za malega pa ne vem, kaj pa naj mu pokaže ? hihih

danes imava pa P. ne vem al tavelik ne sliš, al je naglušen, al živi nekje v svojem svetu..al kaj...skratka naj ga pregledajo. mi je sumljivo. pa recimo skoraj nič nima ušesnega masla. al se mu kje zabetonira pa je potem tako naglušen. ali je to sploh možno ?

Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?