|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 206809 - 2.del
14.11.2010 21:45:13   
lake

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

omg lejkica, ti si čarovnica! lihkar sem razmišljala da ti moram tokrat sms poslat, ker si bolj redko tle user posted image user posted image user posted image

Res ne vem zakaj mi vsi to pravjo user posted image

Sm bla pridna pa sm vse zlikala, se vid da je tale big brather čist dolgočasen.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
15.11.2010 7:57:41   
majana79
lejkica, na tvojem mestu bi se zamislila user posted image

pa dobro jutro vsem

danes dopoldne prvi dan vrtca, popoldne pa šoping

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
15.11.2010 8:16:41   
betty.ford
jutro!

se mi je zdelo, da sem pred eno uro videla odsev sonca,... zdaj pa ga ni nikjer. upam, da ga veter ni pregnal.

imam dopoldne zase. paše. kar vem, da bo hitro minilo, zato sem vas prišla samo malo podražit user posted image user posted image

Dudica, sicer ne vem, koliko te je vkup, a pri teh jaknah so ponavadi XL bolj moške številke.
sicer imam od North face, a številko L - me je pa precej okrog ramen - in mi je kot ulita.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
15.11.2010 8:52:04   
eelyy
jutro

evo T. v vrtcu je kar sam odperal vrata in šel noteruser posted image . Mi smo bili včeraj v nabavi sem malčkoma nabavila nekaj za oblečt T. pa sploh rabi za v vrtec L. pa dobi kakšno rozo barvo,da potem zmiksam vmes še od malega cunje.

dudi a si nabavla une škorenjčke v intersportu...u za jakno pa nevem imam podobno pa tudi imam št. L

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
15.11.2010 10:03:31   
ivanamdb
mornin' punce!

jaz sm tko, mal happy mal not so.
v cetrtek zvecer ko sve se pelale od tasce v nase stanovanje, po enih 5 km nekaj poci in zacne ropotati....in takoj sm vedla kaj je....menjalnik je reku adijo!
hb da sve ble blizu, in sm sla po tastov avto, v petek pelala avto mehaniku, in potem celo jutro klicala okol tele avto odpade ali kako jim se ze rece, da bi nasla kaksnega poceni...pelala 2 ure do verone, 2 ure nazaj, in potem sama tih 100-150 kg iztovarjala tam mehanku pri hisi (reku je da naj pridem, da bo doma...potem ga ni blo)....pridem potem k tasci, ura 9 zvecer, in po vsemu temu mi da tudi D. ma sh@t a ne vidis da sm zmatrana in utrujena in umazana!?!?!?!
v soboto sm bila tolk deprex da sm klicala prijatelco ki je psihijatr...... in sm je vprasala ce je mozno imet post-partum depresijo leto in pol po porodu...je rekla da ni, in sve mal cvekale, in je v bistvu rekla da sm tolk pod stresom, zarad vsega tega, gor pa dol po evropi,pa se vse te stvari vse sama rihtat, in se to ker je D tolk trmasta (in jaz bi rekla mal razvajena).
vceraj sve se vrnile v PO, dans sve ze ble v P se pokazat, in ji je sive zrihtala, in sve potem sle v vrtec, glih na zajtrk!
anyhow, odlocila sm, ko koncam fizioterapijo, konc novembra, vse spakiram in pot nemcije, ker mi je vsega dost. ok se moram vse te stvari za s.p. dokoncat, ampak to bom pocasi, ko me poklicejo, pridem sama nazaj na en teden.

zdaj bom eno pasteto pojedla!

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
15.11.2010 10:06:09   
ledenka
jutro user posted image  

gužva, itak user posted image  

pa ne vem, kaj je blo čez vikend z M, je kakal po 5x na dan - ampak bolj trdo user posted image  

pa menstro mam user posted image  sem pojedla že 3 muffine, take volje sem user posted image  

a pol velja sreda zvečer? na drink pa to user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
15.11.2010 10:15:13   
majana79
ivana user posted image user posted image user posted image drži se!
za s.p. se pa itak lahko vse naredi elektronsko, prek e-vema, sklep o vpisu v poslovni register ti pa domov pošljejo; prav tako lahko oddaš obrazec m1-m2, ipd.

ledenka, itak da velja!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
15.11.2010 10:16:41   
maja1488
ivana user posted image user posted image user posted image  dej mal se ustavi no! Sej ni čudno da si pod stresom.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
15.11.2010 10:20:47   
betty.ford
ivana, drži se user posted image user posted image

v težkih trenutkih se vsedi, globoko vdihni skozi nos ter počasi izdihuj skozi usta. in pomisli na nas, ki te občudujemo!
saj bodo kmalu tudi za nas patentirali kakšen teleporting, do takrat pa korakaj s časom, brez prehitevanja.

kakšno fizioterapijo imaš? upam, da vse poštimaš!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
15.11.2010 10:24:31   
betty.ford
lušta se mi zelje. pa nimam senfa... a bo dobro tudi brez?

Neposredna povezava do sporočila: 4485
15.11.2010 10:33:10   
majana79
betka, kako pa zgleda zelje skupej z zenfom? user posted image ker mi tega nikol ne jemo skupej, tako da mislim da bo tut samo zelje šlo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4486
15.11.2010 10:35:17   
betty.ford
skrivnost okusa, majanauser posted image
vedno zelju med kuhanjem dodam žličk senfa in se mi zdi, da mu to naredi neko odličnost. ampak,... bom danes poskusila brez.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
15.11.2010 10:37:28   
majana79
aaa, male tajne velikih majstora kuhinje user posted image

no, meni je itak najboljše surovo kislo, kuhanega ne obrajtam kaj preveč, če že, mora bit pa čezenj obilo ocvirkov user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4488
15.11.2010 10:41:21   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

aaa, male tajne velikih majstora kuhinje user posted image

no, meni je itak najboljše surovo kislo, kuhanega ne obrajtam kaj preveč, če že, mora bit pa čezenj obilo ocvirkov user posted image user posted image

pujsa

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
15.11.2010 10:49:36   
betty.ford
eh, ocvirkov tud nimam

je že skoraj kuhano. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
15.11.2010 11:27:23   
PapuaNG
jutro,

sej ne morem verjet, da sem šele zdej pršla do rr. Ponedeljek pač. Spali še kar. Glavno, da je celo noč v svoji postelji že nekaj dni user posted image Pa čeprav vmes vstanem x-krat. Sem si pa zdej v njegovo sobico iz dnevne prinesla ležalnik, tako da ne sedim na neudobnem kuhinjskem stolu in je veliko bolj prijetno sedet tam. Pa itak nam v dnevni sam gužvo dela. Lačna sem, pa nočem neki grickat pred malco user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4491
15.11.2010 11:52:14   
eelyy
Hm..tok me skrbi kako bo T. danes prvič pri zobozdravniku opravil pregled,se kr bojim da nebo hotel na stolnin bo še kej dodatno zvrnil user posted image tko,da bo pestro pomoje.

Zelje njamiii jst ga njaraje jem,ko je pražen s klobaso pa vmes dodam lovorjev list....nevem kaj nej s T. nardim on,če ne dobi kos mesa pri obroku se eonostavno ne naje..vedno zraven vsega meso ?

papuang sem naročila za L. jantarjevo ogrlico,sam T. je dobil večjo je imela večje biserčke gor ...sej je pomoje vseno.Če boš vztrajna se bo malček navadil spati v svoji postelji,če ne bo vedno huje,je pa pestro tole nespanje ponoči

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
15.11.2010 12:06:32   
koala.cek
ej tole nespanje ponoči je blablabla. meni ni pomagala nobena knjiga, nobena vzgoja, nobeno vztrajanje. vse kar sem od tega imela, so bile neprespane noči in šetanje od enega do drugega mulca. tavelik zdaj hvala bogu spi. ampak res spi tako kot se je zvečer ulegel, tako se je zjutraj zbudil. mali čmrlj pa je, če pogledam nazaj, prespal prvo leto. v primerjavi s trenutnim stanjem seveda.  in zdaj prinaša vse notri. tako da sem enostavno mnenja, da se nič ne zamudi in da nas itak vse počaka.

zobar - ja je kar pestro. v prvo se je naš tako drl, da sem mislila da bo vse potrgal. v drugo je bilo za 100% bolje. upam, da bo šlo tako naprej.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
15.11.2010 12:30:39   
PapuaNG
eelyy, pri nas, ko je bil prvič pri zobarju, ga je moj držal v naročju pa mu je sam na hitro malo pogledala zobke (kokr jih je blo ). Ni nič kaj dosti šarila. Naš se itak takoj dere, če mu hočeš kaj po ustih stikat.

Drugače pa jantarjeva ogrlica pri nas sploh ne pride več v poštev, si jo je začel takoj dol vlečt že neki časa nazaj, tko da zdej čaka na novega kandidata

Aja, sem se spomnila, da imamo nov zobek Mislim, da je petka, nisem uspela dobro pogledati. Pa v vrtcu ga je vzgojiteljica ful pohvalila, kok je priden in neproblematičen

Za spanje bom pa kmalu lahko knjigo napisala. Hkrati pa upam, da bo drugi otrok (ko bo, če bo) več in bolje spal kot prvi. Ubistvu je bilo pri nas tudi prvo leto kar mirno, v primerjavi z zdaj. Prej sem ga zvečer samo položila v posteljo, se je obrnil na bok in zaspal. Zdej pa najprej kakih 10-15 minut motovili po postelji, se postavlja na glavo, obrača na levo, pa na desno, pa na hrbet, pa na trebuh, pol se počasi umiri, nekaj časa še gleda (čeprav komaj drži oči odprte) in končno zaspi. Do prvega, drugega, tretjega, iks...bujenja....Ampak sem se kar že nekako privadila oz. sprijaznila, da pač nimam idealnega otroka. Upam, da bo vsaj pameten in lep user posted image Edino, kar me mori, je to, da se zarad tega zbujanja manj odločam za kakšno potovanje itd., ker mi je cela muka nekam it, ker mali že itak zarad spremembe še slabše spi. Mah, bo bolje nekoč...koalči, kdaj se je pa pri vas poštimalo stanje?

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
15.11.2010 12:41:12   
Leela
user posted image ivana. Ja seveda si pod stresom pa še zelo bolana si bila. Kar pojdi v nemčijo saj v po ne boš nič zamudila. Ti bom jaz povedala. če bo kaj. Če bosta z D. doma kaj ta teden popoldne prideva z L. na obisk in prineseva tortice. D. ni razvajena taka je. Saj jo ne moreš nekam zapret in pustit. Bi jo čist zamorila

Midva s F. sva bila danes eno uro v vrtcu.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
15.11.2010 13:22:15   
eelyy
Evo na hitro odpišem...potem L. napravim grem po očija in po T. v vrtec pa šibamo k zobarju.

Kar se tiče spanja; je res nepomaga 100 knjig pa vse različne stvari kopanje,pred spanjem divjanje zunej nič nič nam se je znal zbujati po 8krat na noč,da sem jokala zvečer nisem mogla več.Pa takrat je spal pri nama v splanici ni bil star še 1 leto ne,potem sva ga dala v njegovo sobo in vse naštimala in od takrat spi po cele noči hvala bogu.Zdej bi pa rada preuredila njegovo sobo in ga dala v spalnico midva bi šla v njegovo pa neupam ker se bojim da ni kej v sobi da mu nepaše(možno,ker je večja soba je več štekarjev)nisem pametna res,tako da nevem...najraje bi ga pustila v njegovi je pa manjša in se gre zato ker moram čimprej se odločiti zardai mer omare in postelje,da lahko skombiniram pa kar odlašam?Kaj bi ve nardile?

papuang;ogrlice T. nima odkar je šel v vrtec,ker mu otroci gledajo in so prosili,če dam dol in je nima več gor,včasih mu dam gor ko smo med vikendom doma.

Kje bi lahko nabvaila uggice ne originalne za T. številko 24 pa zase bi rada pogledala jih imajo v massu ane?

res šibam in zvečer javim,kako je bilo pri zobarju...user posted image papa

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
15.11.2010 13:23:32   
koala.cek
papua - napaka. pri nas je bilo tako, da je povsod bolje spal kot doma. itak je bil navajen hotelov, drugih hiš, ljudi, avionov, ... ker smo skoz po svetu skakali. tako da zaradi tega res ne doma ostajat. se je pa sčasoma umirjal, so prišle faze in so šle. zdaj je bil star 4 let in je bp. harmonija. user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
15.11.2010 13:37:38   
PapuaNG
Ja mi če kam gremo, vedno rabi par dni, da se navadi okolja, sploh prenosna posteljica mu dela preglavice, ker vse šumi. No, sicer ima pa moj itak tak beden delovnik (če se mu sploh lahko reče delovnik), da ravno poleti, ko bi človek kam šel, on skos dela. No, mogoče jo pa letos kam pozimi mahnemo, vsaj za kak vikend, da ne bomo totalni zapečkarji ratal. 

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
15.11.2010 14:50:59   
Dudica1
hello

grem šopingirat user posted image user posted image user posted image

lepo bodite!user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
15.11.2010 20:28:40   
šivilja
UMRTA

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?