šivilja -> RE: Z-majčki 206809 - 2.del (11.11.2010 14:05:57)
|
Otrok naspan, kosilo pojedeno, stanovanje se pa blešči [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], jaz pa čisto nič utrujena - kolk je to fajn. Banke - jih imam zdaj za nekaj časa vrh glave. Se pa strinjam s Koala.ček - sogovornik je pomemben. Sem zdaj izkusila iste banke, različne referente - kot noč pa dan. Spet sem v šoku - pa ne vem, a pretiravam, al so drugi malo čudni - včeraj na telovadbi je enemu fantku ušlo v hlače (pa ne lulanje), ga je voditeljica zrihtala. Potem pride mamica in me vpraša, če kaj vem kaj je z oblekami in ji povem, kaj je bilo. Njen komentar je bil - a ja sej je imel res včeraj drisko, druga mamica (otroka sta skupaj v vrtcu) pa pristavi ja, ja naša pa danes. Ja kaj hudiča pa pol tadva otroka iščeta na telovadbi???????????? Da ne bo pomote sta bila oba normalno v vrtcu (HB ne našem, ker bi naredila štalo). Zdaj res ne vem kdo je tukaj čuden. V ponedeljek bo pa spet klanje v Hofer-ju - otroški smučarski kompeti za 25€, pa volneni kovtri tudi po 25€.
|
|
|
|