betty.ford -> RE: Z-majčki 206809 - 2.del (11.11.2010 9:29:21)
|
sem napisala en dooooooolg roman, zdaj pa... skratka: sem bolje, ker sem imela jutranji sprehod s soncem, ker imam delovni krog ljudi, ki so superca takrat ko mi zmanjka volje za karkoli, ker imam vas (ste si včeraj delile ljubezen, ne? tud betka vas ma rada, prav?) in ker mi je tistitamzgoraj dal danes prosto dopoldne (otroka v vrtcu, delam popoldne), da imam čas zase in svoje misli. kaj zgodilo? najprej čustveni pretres, potem finančni vprašaj, ki se je spremenil v klicaj... več o tem, ko bo mimo. kot je nikolet napisala, se nalaga, potem pa poči. se mi je pa včeraj zgodilo nekaj lepega: ko sem šla v vrtec po svojega zmajčka, me le ta ni šmirglal petpostov, k meni pa je priteklo luštno malo bitje svetlih kodrov (kot angelček, majke mi!) in se stisnilo v moje naročje. seveda to pa ni bilo pogodu mojemu zmajčku[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] premišljujem, da bi šla drugo leto prav zares delat prekvalifikacijo. eelyy, ne se sekirat za obnašanje v ZD. ti napišem v naslenjem postu, da me ne vrže spet ven.
|
|
|
|