PapuaNG -> RE: Z-majčki 2009 - 2.del (14.10.2010 21:59:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Dan! Vstali smo ob štirih[sm=smiley29.gif]Jaz sploh ne vem, kaj je s tem otrokom. Po mojem je razvajena in sem jezna k [sm=hudicek1.gif]Mislim, sredi noči vrže dudo ven iz postle, potem pa kliče mama. In ker se nisem odzvala je začela histerično jokat, čim me je slišala vstat, je bilo joka konec.Scrklana je preveč, al kaj? Zdej sem pa k zombi. Pa še seminar za službo moram nardit. Super! Papua a si kej zvedla glede padiatra?Kako so nas razporedili? tanja, mi gremo čez enako obdobje. Primer-se zbudi ob petih al pa štirih zjutraj, noče zaspat nazaj kljub flaši. Ok, sedim zraven njegove posteljice pol ure, kao spi, grem nazaj spat, nakar se spet začne dret. Ga odnesem k nama v posteljo in zaspi kot top. No, če imava srečo in ni že preveč zbujen, takrat nič ne pomaga in moram vstat. Zdej se stanje počaaaasi izboljšuje, ampak še zmeri ni tko kot prej. Kaj pa vem, a je to razvajenost al kaj...mogoče samo obdobje ali pa to, da nas malce pogrešajo. Zdej, ko smo vsi doma zaradi prehlada, je veliko manj tečen (no, pa sej ne, da bi bil drugače ful tečen, ampak vseeno), ponoči bolje spi...prej je pa več kot en teden spal po 9 ur ali manj, da je bil že ko zombi, s podočnjaki, rdečimi očmi...groza. Za P sem ti pa včeraj napisala se mi zdi-na sistematske so nas prerazporedili, nas so pač v črnuče, ker se na t piše tamal, pa črnuče pod bežigrad spadajo. Aja, so nas pa ramovševi dali. Za bolniške pa to pa kokr sem razumela, majo še zmer v bežigradu čez. Pa če je tamal bolan in ga je treba pregledat, gremo isto v bežigrad. Drugače sem pa pol hrane iz kuhinje stran pometala. Al pa tričetrt. So prišli nepovabljeni gosti. Polovici je pa itak rok potekel že leta 2009 [sm=zmeden.gif] Moram bolj merkat, kaj kuham in kaj kupujem, da ne bomo spet tko stran metali. Jutri moram pa biokil al pa neki kupit, da še tisto golazen, ki ni bila v hrani, pobijem. Jutri moram še vse prebrisat in posesat flet, ker je grozen. Sem mislila, da bom kaj sodbo pisala, pa mi ne znese [sm=smiley13.gif] Zvečer sem pa že tko hin, da se mi sam oči zaprejo,če grem spis brat. Mah, bo že...
|
|
|
|