PapuaNG -> RE: Z-majčki 2009 - 2.del (14.10.2010 7:55:12)
|
jutro, spali super. Sem ga ponoči kar iz sobe uspavala, ko je še nekaj jamral. Se mi ni dalo še enkrat vstat in sem kar prek babyfona govorila šššššššš [sm=smiley36.gif] In če ne bi mojemu 10 do sedmih telefon zvonil z budilko, bi mogoče še kej dlje spala. Zakaj pa budilka ob sedmih, mi pa tut ni jasno, glede na to, da zdaj še spi [sm=zmeden.gif] Ima pa mali čist zapacan nosek, pa mi ne pusti spucat. Sploh ne pusti niti fiziološke dat niti nič. Je pa že čist premočen, da bi mu kaj na silo dajala. Ko me vidi z robčkom, že beži in se z obrazom na tla uleže. Upam, da gre tale prehlad hitro mimo. Delodajalci-no comment. Zato bom pa jst ene par let še zihr v državni upravi. Tukaj mi vsaj ne morejo nič rečt. Bi morala danes na sestanek, pa bojo lepo brez mene sfural. Bi bilo pa pomoje stanje boljše, če bi tut očki večkrat ostajali doma in bi se to breme malo porazdelilo med mame in očete. In bi bili tudi delodajalci malo bolj navajeni. Ne pa da si vsak mesec po en teden na bolniški. Al pa če bi delodajalci kakšne spodbude dobili, če bi zaposlovali mlade starše...ampak to se bo zgodilo svetega nikoli.
|
|
|
|